Líný partner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1912
18.10.16 11:11

Tvůj ex je frajer, že by chtěl s tebou jít do vztahu s tím, že obě dvě děti nejsou jeho 8o ale zas to věčný dopisování by mi taky lezlo na mozek. to přeci taky není normální. a s tím novým jsi to probírala, že ti vadí, že se jen válí a nic nedělá? ještě je to asi telátko no 8) a to se vám má do toho narodit miminko… no holka, nevím, nevím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.10.16 11:13
@martina.se píše:
jasný, nemáš na to právo.. a co takhle povinnost obstarat si antikoncepci? mi se líbí, jak se pak každá obrátí, že měla x potratů atd.. já toho zažila za 8 let požehnaně, ale nemít zázemí a mít partnera měsíc, tak velmi dobře zvážím, zda jsem schopna se postarat :nevim:

Máš pravdu, ale zakladatelka je teď v nepříjemné situaci, kterou musí řešit. Stalo se, ať už je příčina jakákoliv. Důležité je, že se o děti i o sebe dokáže postarat sama a nebude další z těch, co visí na dávkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8

Byla jsem několikrát v Praze na umělém oplodnění. Neslo o klasicky běžný oplodnění. Tohle je na jednu stranu pro me požehnání. Třeba proto jsem nebrala anti když sem nemohla otěhotnět normálně přirozené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33343
@Majulka28 píše:
@martina.se Ano jsem naivní. A vim ze na děti budu sama. Na malou jsem byla také sama a a postarala se. Nejde o to aby chlap dělal vše za me a staral se i o me. Jde o to, ze jsem nezazila víc lineho partnera. A ano, možná jsem se zachovala jako nezodpovědné nana. Každopádně po tech X potratech nechci ted, když se to povedlo- byt i v teto situaci, jít na potrat. I když jsem nad tím uvažovala, nemám na to právo. Stalo se

Co na to vše říká otec dítěte? On ví co se ti honí v hlavě? Co ti na něm vadí atd? Přece ho nemůžeš jen tak vyškrtnout ze života pokud jsi rozhodnutá že si dítě necháš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.10.16 11:16

Ano ví to. Řekla jsem mu to. Každopádně se nechce bavit. Spěchá k TV aby něco nepropasl. Já ho chápu, je mladý. Sama děti zvladnu takže nejsem závislá na ostatních a už vůbec ne na dávkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
18.10.16 11:20

:nevim: Nejvíc mě dojala tvoje jistota jak se vrátíš k ex. Ono ho to totiž může taky přestat bavit a poslat tě k šípku. Protože si děláš děti s kdekým a on je pak za tatínka. :nevim: Asi stejná hloupost jako jeho dopisování a jednou ti to může vyčíst, že se stará o tvé děcka které sis upletla jinde. Takže počítej s tím že budeš sama. Tvoje UŽIVÍM NÁS je vtipné. Rodičák budeš mít max 11 tisíc, takže pokud nebydlíš někde kde platíš 3 tisíce nájem i se službama tak na té sociálce skončíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.10.16 11:21
@Paoloska píše:
Máš pravdu, ale zakladatelka je teď v nepříjemné situaci, kterou musí řešit. Stalo se, ať už je příčina jakákoliv. Důležité je, že se o děti i o sebe dokáže postarat sama a nebude další z těch, co visí na dávkách.
:think: no, nějak z toho ten pocit nemám. Kdyby byla tak „samostatná“, tak si to aji rozhodne sama.. mi přijde strašně naivní, protože zvažuje 2 varianty, jednu horší než druhou :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33343
18.10.16 11:36

Přijde mi to postavené na hlavu, znát se s někým měsíc a kousek, otěhotnět, žít spolu 14 dní a omlouvat ho že je mladý? Nechce se o tom bavit a spěchá k tv? Kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
18.10.16 11:52

@arinecka ten kluk musí být totální pako :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33343
18.10.16 12:05

@KIKOLETEK To teda :mrgreen: Jestli to celé dobře chápu tak zakladatelka prostě chtěla dítě. Jemu je to fuk tak je zbytečné něco řešit. Pokud si je jistá že sama uživí dvě děti tak směle do toho. Mladého bych poslala šupem k mamince, koukat na tv může tam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26854
18.10.16 13:14
@allluck píše:
Tvůj ex je frajer, že by chtěl s tebou jít do vztahu s tím, že obě dvě děti nejsou jeho 8o

Treba vlastni mit nemuze, kdyz se jim spolecne nepodarilo pocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
18.10.16 13:15

Chudák tvůj ex.

Protože není nic lepšího, než si uvázat na krk vypočítavou (tenhle nic nedělá, musím dělat sama, von dělal všechno), hysterickou (najdu si nového nabíječe, protože má kamarádky) mrchu s cizím dítětem. Která jde za lepší, když se ukázalo, že nabíječ je neperspektivní coby sponzor.

co takhle se postavit na vlastní nohy a nezneužívat druhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.10.16 13:29
@Majulka28 píše:
Ahoj holky :*
Mám dost velký problém a sama si s nim nevím rady. Spis bych potřebovala utěšit nebo nevím. Vezmu to od začátku. Mela jsem partnera 2,5 roku. V domácnosti kolikrát zastal veškerou práci, pohlídal dceru( není jeho vlastni), uvařil, prostě jak zenska. Byl to fajn chlap, ale mel jedno velké minus. A to to, ze si věčné dopisoval s jinými ženami. Nepovedl me, ale strašně me mrzelo ze si dopisovali. Nějak to z me strany už dal neslo, rozešla jsem se s ním a hned na to si našla mladého kluka, byla to spis fizicka potřeba. Byli jsme spolu prez měsíc a zjistila jsem ze jsem těhotná. Tak jsem si řekla fajn, dlouho mi otěhotnět neslo, tak si male necham i když se spolu nezname a uvidíme jak to bude dal. No k věci. Ted jsme spolu v jedné domácnosti 14 dnu, jsem v 7 TT. Ale začalo se mi strašně stýskat po ex. Tenhle vůbec neuklizi, max umeje talíř po sobě. Já přijdu z prace, on leží, já musím vykoupat malou, uklidit, uvařit. A s nim to ani nehne. A díky tomu začalo srovnávání, řešení proč jsem byla tak blba. Dítě si chci nechat ale v životě jsem nezažil a nikoho kdo by byl takhle líný. Přemýšlím sama nad tím ze se rozejdeme a ze se vrátím zpět k bývalému. Zní to hloupe, ale on me chce zpět i s nenarozenym prvkem at není jeho. Nevím co jsem si myslela. Ze najdu něco lepšího? Tvrdé jsem narazila. Jeho nezajímá nic jiného než postel, gauč a počítač. Nemám ve zvyku se vypovidavat na veřejných sítích, ale už jsem vážně zoufalá a do toho ještě ty hormony. Moje mala nového přítele nemusí, ex si s ji hrál a byl pro ji táta. Tenhle strejda jen spí a nemá na ni čas. Ach jo :nevim: :nevim: :zed:

možná bys nejdřív měla zkusit o životě víc přemýšlet, koho si zvolíš jako partnera pro sebe a jako náhradního otce pro tvé děti…
Neposuzovala bych současného přítele jako lenocha, jen po měsíci asi nechce být náhradní táta, nejspíš neměl v úmyslu ani být nyní táta a nechce si hrát na velkou šťastnou rodinu a milujícího manžela, otce a hospodyňku zároveň… jestli je to mladý kluk, nedivím se mu… otěhotnět po měsíci nepovažuji za nejlepší začátek vztahu a rodičovství vůbec… na tvém místě bych o dalším dítěti neuvažovala… nepsala jsi tu už někdy? Něco si matně vybavuji, ale možná se pletu… že jsi chlapa živila, on teda dělal doma a staral se o dítě, ale měl kamarádky, se kterými si psal?
Nebylo by lepší zůstat sama s dítětem a případně si najít nějakého fajn perspektivního chlapa? Ani ex, ani budoucího ex? Prostě někoho slušného, pracovitého, nového? A nejdřív se postavit na vlastní nohy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
18.10.16 14:52

Ex by tě chtěl klidně (?!) zpět, ale něco za něco, že!? Tedy on si bude nadále dopisovat (a věřím, že i scházet) s jinými :jazyk:

No ten současný - o kolik je mladší? Myslím, že není líný, spíš pohodlný. Evidentně není zvyklý a samo od sebe to nepřijde. Má zažité nějaké stereotypy, tak jej začni aktivně měnit a jeho pěkně zapojovat. Domluvte - nastavte si pravidla a ty jejich dodržování vyžaduj… Bude to běh na dlouhou trať, ale jste spolu krátce a věř, že se vše časem aspoň trošku poddá. Chce to vytrvalost a pevné nervy. Neházej flintu do žita a rozhodně si nestýskej po bývalým - to je cesta do pekla. Jednou ses rozhodla, tak si za svým rozhodnutím stůj. Však si k tomu rozhodnutí musela dojít na základě dlouhodobých úvah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí