Poradna duly
Jana Čurdová
hmmm, ještě bych k metříku mohla dostat fotku
, to ale musím prostudovat ![]()
O tom makru jsem nic neslyšela, a tojsme teď zařizovali kartu. Nikdo nám nic neříkal a já tam určé pět litrů za měsíc neutratím ani náhodou.
Jinak mám nový sestřih, vypadá docela slušně
Gabko ,tak šup fotku do galerky ![]()
Veru ,vyber si fotku,dej ji do naší galerky,pak si do ní najeď,objeví se ti
nějaká fotka ve větším formátu a pod ní jsou další jako kinofilm,takže si najedeš na tu tvou malou fotku myší a dáš kopírovat adresu obrázku.
Potom si do svýho nastavení před kod metříku dáš ten kod fotky a ohraničíš ten kod zase img,jak to děláme tady. CHÁPEŠ TO?NE??? ![]()
takhle jednoduchý jsem to nečekala
![]()
takže až nebude večer hic, tak se nad tim hluboce zamyslím ![]()
tak jsem se zamyslela už teď…
, všechno ok až zase na to kopírování. mám blbý závorky na img, tak zkusím večer. Kuba spí, jdu uklízet ![]()
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Zkus si to jen zkopčit.
KaVi , já ten tvůj návod taky použila…zdál se mi ten nejkratší, ale taky mi to nefunguje…navíc mi to hlásí, že podpis je příliš dlouhý ![]()
Nazdar maminy,
Kubíkům všechno nejlepší k svátku. ![]()
Tak dneska už dorazila sedačka, Dominikovi se líbí, jen mám strach, aby v ní dokázal usnout, přeci jen to není tolik do lehu jako ta maličká, tak snad to bude v pohodě. Zatím jsem autem nikde nebyla, možná zítra.
S tím Makrem taky o ničem takovým nevím, myslím, že je to blbost. A jestli je to pravda, tak ať jdou někam, už tak dělají cavyky jako hrom, stratili by strašnou spoustu lidí.
Ještě nakouknu později…
Dejte do galerky ty fotky,zkusím to vytvořit,mě to jde…
Ha ,ty to máš dlouhý,páč tam máš už tu svatbu,musíš si vybrat buď fotku,nebo svatbu ![]()
holky scháním nějakou přebalovací tašku na kočárek, ale vůbec nevím jakou a nejsem si jistá jestli koupit tašku s termokapsou či bez ní a dokoupit pak jen termoobal. nemáte s tím některá z vás zkušenost. prosím poradte. fakt pořád tápu. :
:
Čau Veveriko ![]()
jéééé,jak já ti závidím těhu
,se už těším,až si to zopáknu ![]()
Já jsem na kočár koupila obyč uni tašku za pětikilo a kupovala jsem přebalovací podložky a termoobal jsem koupila zvlášť.Stejně se mě víc osvěčila termoska,tam ta voda je horká hodně hodin,v termoobalu max.3 ![]()
Jestli trváš na tašce s přebalovací podložkou,tak to ti fakt neporadím ![]()
Tak si to užívej,takovej klídek už mít fakt nebudeš ![]()
http://www.ds-soft.info/mimino/view.php?…
Veveriko ahoj
Já jsem měla tašku ke kočárku bez podložky. Kupovala jsem jednorázový od Fixies(10ks/100Kč)Jinak pak mám tašku co byla k plínkám Huggies i s podložkou a ten termoobal bych asi koupila nebo bych použila tu termosku. Ale ten jsem zatím ani nepotřebovala. Tak jsem ti asi taky tolik neporadila ![]()
ahojky, tak u nás opět probíhá usínací boj, je ospalý, ale furt se mele ![]()
KaVi, je to ta první fotka,jak sedí v kočáře, napsala jsem ti pod ní vzkaz
. díky moc.
Veveriko, závidím těhu, užívej si
, já měla klasickou tašku na kočár a podložky jednorázové, myslím, že je to lepší, dají se měnit. Termoobal neporadim, páč do teď kojím a flašku jsem nevozila ![]()
Jarčo, ono to vymakanější polohování sedaček je až u těch dražších, ty jdou až do lehu ![]()
Gabko, moc ti to sluší !!!