Poradna duly
Jana Čurdová
Ta kniha od Anne Geddes se mi taky líbí, ale dostali jsme knihu pro Stázinku do jednoho roku a docela ji už máme popsanou a zdá se mi zbytečný mít dvě. Zkusím u nás v Praze taky najít fotoateliér, který by dokázal takhle děti nafotit. To by byla paráda!! Fajn tip Moni.
Gabka
Ahoj holky,
ten náš drak se vzbudil na jídlo už ve 2.45 a vstával v 6.30. Nějak se mi vůbec nechtělo vstávat. Manža mě vysvobodil a vzal si prcka, holky já vstala až v 11hod. Dnes tu zase svítí krásně sluníčko, tak doufám, že to vydrží.
Tak už začíná prima den, Hanička se řachla o postel do hlavy, má bouli přes celé čelo, uprostřed krvavej šrám a začíná hrát barvama.
Tak zatím ahoj Hana
http://www.sweb.cz/…r/vzorky.htm
Holky,tady si můžete napsat o vzorky zdarma,já mám nějáký příkrmy,šampony,plínky a tak ![]()
Knížka je nádherná,už se strašně těším,až dojde
![]()
Jdu nakrmit násosku,už se ozívá ![]()
Plavali jsme taky dnes ve vaně,ale zlehka se napil vody,tak se šprajcoval a nechtěl ![]()
Hani to je mi Haničky líto!!! To chce určitě nějaký kokino!!! To se pak vyléčí rychleji ![]()
Kavi k tobě chodí ta cvičitelka a učí tě plavat s malým ve vaně?
Gabka
Táta už skáknul pro kinder čokošku, to je hned zapomenuto na auví.
Hana
Gabko u mě byl instruktor 2×,poprvé mně ukázal co a jak a podruhé asi po měsíci-jestli to děláme správně a ukázat novej prvek.Za 3 týdny jdem do bazénu ![]()
Měli bysme plavat doma tak 3× týdně,někdy to vyjde,někdy ne
Šimon musí být ale vyspanej a najezenej,nejlíp v poledne,jinak je protiva a nechce ![]()
Holky, tak ten brněnskej ateliér má webovky www.babyphoto.cz a ty fotky jsou fakt nádherný - i ty těhotenský. A cena tomu samozřejmě odpovídá ![]()
Gabko - když se ti povede nějakej podobnej ateliér v Praze sehnat, tak dej vědět. Já jsem zatím nebyla úspěšná, ale moc jsem tomu hledání nedala.
Kavi u nás to taky tak nějak mělo být, do bazénu berou až od 6M, tak se musíme rychle přihlásit. Buď už od dubna nebo od května. V PO to hned zařídím, už si to píšu. ![]()
Stázinka vodu miluje!!!
Tak v PO ráno se holky měříme a vážíme jak psala Monča, jsem strašně zvědavá, co se mi povedlo pokazit hned první den tou bonboniérou. To jsem si včera koupila časák Apetit a tam je recept na vynikající buchtu! Skoro jsem ji upekla, ale včas jsem se zabrzdila, ale musím na ni pořád myslet chichichichi. Tak nevím, nevím.
Gabka a Stázinka
Gabko - prosím, napiš ten receptík sem, jednou se bude určitě hodit.
Moni jasan, budu hledat večer. Jsem teď v kanclu, protože jsem včera nic nestihla a manža hlídá Stázinku doma. Tak večer až bude malá spát tak budu hledat nejpozději zítra odpo, to jde manža na hokej do sazka areny.
jinak všem dobrou chuť!!!
Gabka
Moni recept dodám hned jak dorazím domů!!! To se vám budou sbíhat sliny jako mě!!! ![]()
Holky ty fotky jsou nádherný, úžasný prostě nej!!!!!
Pokud nenajdu PHA jedu do Brna!!!!!!
Jsem z nich úplně mimo!!!
Tak už mám taky objednanou knížku. Také přeji všem dobrou chuť. Chtěly jsme jít po obědě na vycházku, ale s tímto počasí to moc nevypadá.
Holky vy mi dáváte!!! Asi ji zaběhnu koupit, máme kancl kousek od Luxoru!! Včera jsem byla v OC Nový Smíchov a tam v Chiccu a nechala jsem tam mailant. Dneska znova. Ve čtvrtek jsme koupili Stázince ohrádku a mám takový dojem, že tento týden nebyl den, aby byla bez něčeho nového
. A co JÁ???
Gabka