Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jsem si dnes koupila časopis Miminko, a koho tam nevidím? Dali tam do něho fotku, kterou jsem jim před měsícem poslala, je taky v galerce, tam kde je malá v taťkově náruči po koupání. Udělalo mi to opravdu velkou radost. Zubařky se moc bojím, ale porodu jsem se bála ještě víc. Tři měsíce před porodem jsem trnula jestli to zvládnu a miminko vytlačím. Podařilo se, a máme krásnou holčičku. Nenechali jsme si s manžou říct jestli čekáme holčičku nebo chlapečka, a vy?
Ahoj holky
tak uvidíme jestli to budou zuby, manža uspává malýho a já jdu konečně vyžehlit ten koš prádla, na kterej jsem se v sobotu vyflákla ![]()
Manža mě říká, já ti s tím žehlením pomůžu a já nadšeně fakt? a on jóóó, budu ti to podávat
vtipálek, že?!
tak zatím pa a určo ještě kouknu
Ahoj holky a miminka!
Dneska jsme ani nebyli venku, protoze tu hrozne fouka, ale taky tady svitilo slunicko.
Malej byl v noci docela zlobivej, to je vzdycky, ale zacal mi nekolikrat hrozne plakat, opakovalo se to pres den. Ja mam taky dojem, jestli uz mu treba nepolezou zuby?? Kdyz mu dam do pusinky prst, tak mi ho upne tiskne a kouse tema dasnickama, coz predtim nedelal, tak nevim.
Takze to bude asi dneska zase noc, uz jsem z toho uplne hotova, pres den toho taky moc nenaspal.
Ahoj Gabko, my jsme to chtěly vědět, manže tvrdil, že to bude Terezka, ale já jsem tušila, že to bude kluk. Ale pokud bude druhý tak se necháme asi překvapit!
Tak my jsme si to říct nenechali, jenomže první co jsem na velkym uz viděla byl pindik, on se s ním chlubil celý těhu, takže bylo po překvápku.
my jsme si nechali rict co to bude. Ja jsem chtela vic holcicku a i jsem si myslela, ze to bude holka. Nakonec mi na ultrazvuku rekli, ze to vypada na kluka, ale hlavne ze je zdravej. Manzel tvrdil od zacatku, ze delal kluka
. Tak jsem mu rikala, ze druhy chci teda holku kdyz to jde
, tak uvidime.
Můj muž má syna z prvního manželství, a přál si holčičku. Podle mého bříška jsme si mysleli, že to bude kluk, a byli jsme vesele překvapeni, když nám doktorka po porodu sdělila, že je to dcera. Moc jsem si přála dceru. Kdybych měla druhé mimčo, tak si to taky asi nenechám říct. Je to fajn žít v očekávání, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Člověk se na to může těšit celé těhu.
Jééé, teda Petro!co ta čeština?omlouvám se za chyby, ale někdy píšu moc rychle a nepřemýšlím jaký i,y, tam patří.Tak pardón!!!
Ted jsem se divala do galerie na fotecky, jsou moc krasny ![]()
Co nevidet tam taky neco dam.
Jinak dneska uz budu koncit. Mejte se hezky a vy, co vam zlobi miminka v noci se dobre vyspete, preju aby nezlobili.
Tak my jsme si to nechali říct, ale vidět to bylo až v 30 tt. Já jsme nechtěla, ale manžel to vědět chtěl. Já jsem o chloupek víc chtěla holčičku, ale když nám ukázali pindíka, tak jsem to obrečela, ale ne smutkem, že to není holčička, prostě mě to dojalo. Ale příště bych chtěla být překvapená.
Ivčo - myslím, že jsi to byla ty, kdo psal, že se porodu bál. To já taky. Některý holky od nás z deníčku psaly, že je během těhotenství strach přešel, ale mě teda ne. A nakonec to bylo celkem v pohodě. A přes všechny hnusný křížový bolesti na porod vzpomínám jako na krásnej zážitek.
Tak jsem dala do galerie fotku Dominika jak je na vitani obcanku a pak jsem tam dala nechtic jinou fotku nez jsem chtela, spletla jsem cislo, takze tam nesedi to ze spinka
. Dam to tam jindy. Tak ahojte.
Ahoj holky a mimča, přeji vám dobrou noc a pěkné sny, a ať se všichni dobře vyspíme
![]()
Taky přeju dobrou noc. Ať vás mimísci nechají pořádně se prospat.
Krásné ráno mamči a mimča ![]()
Tak to počasí si dělá snad prdel,nebo co,už!!!
![]()
Včera jsem sem jen koukla,ale jelikož jsem byla ze všeho toho cestování MHD uondaná,tak jsem brzo vytuhla
Nesnáším šaliny a jiné veřejné dopravní prostředky,fůůůj!!! ![]()
Koupila jsem Šimonovi v H&M krásný oblečky,brala jsem už 80,protože končím u 68-74 a pak už nic nemá,tak začínají zas nákupy ![]()
Musím vlítnout někam do sekáču a nakoupit na léto nějaký tepláčky,abych zbytečně nekupovala nový,bude lozit a na to ušpinění stačí starší.
Jdu si dát kááávičku a zatím krásnej den
![]()
Krásné ráno maminy a mimča
Taky jsem myslela, že mě šálí zrak, když jsem se podívala ráno z okna
Už mě to fakt štve, to zas budu tvrdnout doma a malej bude protivnej.
Kači, ty jsi cestovala MHD?Ttak to velký obdiv, já to taky nesnáším, ale co mi zbývá, že!!
Za chvíli jedu za naší úžasnou paní účetní! To mám teda radost, ještě, že mě tam brácha hodí autem ![]()
Taky musím nakoupit malýmu nějaký oblečky, včera jsem žehlila a zase vyřadila spoustu věcí, to je děs, proč roste tak rychle
Kdyby bylo aspoň už teplo, to navlíkání je hrozný, malej pak řve a zuří, protože je mu horko.
Tak krásný den a hodná dítka