Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
104
25.8.06 09:37

Dobre ranko:)

Tak se mi dneska v noci tak krasne spalo :D
Zlaticko bylo celou noc v klidu az k ranu se zacal protahovat a to byla boule nalevo, boule napravo:) Je to super pocit, ze neco roste v brisku :)

Preji vsem krasny den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
25.8.06 09:53

Zdravím bříškandy,
já jsem kupodivu měla klidnou spavou noc a na záchod jsem potřebovala až půl šesté ráno. To byl rekord. Jinak skoro celou noc o Bumbrlíkovi nevím, asi spinká se mnou a začne se vrtět, až já se vzbudím.
No až bude doma, tak to bude asi úplně naopak :lol:
Nás čeká dneska na zahradě grilovačka - malá rodinná oslava manžových narozenin. Zatím tady u nás krásně svítí sluníčko, ale v noci také pršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.8.06 09:53

PAJINO: tak moje mimi je taky zatim hlavickou nahoru, ale pan doktor rikal,ze do 32 tydne je to naprosto normalni a ze jenom 4% miminek tak potom zustavaji. A i po 32 tydnu se jeste porad muze otocit.Doporucil mi prochazky - to pry pomaha. Takze zatim je to OK !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.8.06 10:21

Tak to já řvu u reklamy na Sazku, jak teď slaví to 50.výročí. Je hrůza, jak je člověk teď citlivý, že ? Nikdy by mě nenapadlo bulet u TV, to už jen fakt ve výjimečných případech a teď snad řvu i u Večerníčku :lol:.

Holky, sesypala jsem ty houby, co jsem tu sušila a už mám plnou 4-litrovou sklenici :! To budeme v zimě živi jen na houbách :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.8.06 10:36

Ahoj těhulinky

včera jsem tady nebyla a mám teda co dohánět něco už tedá mám přečteno,ale ještě něco chybí.Právě mě poštačka dovezla kočárek huráááá :D tak se du do něj vrhnout a pak se ozvu a budu reagovat na ty vaše témata. Vy snad dáte do kapci všechny předporodní kurzy 8O to jsou teda informace a zadarmiko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
25.8.06 10:58

Ahoj těhulky a bříška!
Jen malou vsuvku. Včera tady někdo (ta moje paměť) psal, co se bou do porodnice. A byl tam psaný i YAL gel. Já ho dostala v lékárně i bez předpisu.
Mějte se krásně, jdu baštit francouzské brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
25.8.06 11:11

IVETT - tak vy jste se ségrou dvojčata a miminka máte taky takhle blízko u sebe, jo?! :-D To je super! Budu držet palečky, aby se o víkendu zadařilo! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
25.8.06 11:34

Bee , dvojčata sice jsme, ale to miminko čeká naše druhá ségra - ta je o 3 roky starší…ale i tak je bezva, že 2 děti v rodině budou hned u sebe, doufám, že si budou dobře rozumět, abychom je spolu třeba posílaly na tábory :D

To moje dvojče se zatím při slovech dítě tak nějak „křižuje“, ještě nechce ani slyšet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.8.06 11:49

Ahoj těhulky,

tak jsem se právě vrátila z obchůzky po obchodech, koupila jsem si překrásnou rychlozavinovačku, bavlněný rukavička a bodýčko :lol: :lol: :lol:

Poslední dny mám divný sny, nedávno se mi zdálo o tom jak mi dělaj klistýr a včera jsem rodila císařský řezem, ale zapomněli na epidurál 8O
Takže jsem všechno cítila, byla to strašná bolest. Začínám mít pěkný vítr z porodu :roll:

Ad podprsenky: Tak já měla před těhu 9OC, už v prvním trimestru jsem si musela koupit D no a už mě i to Déčko začíná být malé! Do porodnice si koupím nějakou levnější kojící podrsenku a když bude vše v pořádku(doufám!) a já budu normálně kojit tak pořádně do těch mej Eček zainvestuu :lol: :lol: :lol:

Ad taška do porodnice: asi se to někomu možná zdá brzy, ale už si tašku pomalu chystám, člověk nikdy nevím, a takle budu klidnější.

Ad masírování hráze: My chceme taky určitě masírovat, bavila jsem se o tom se svou dr. říkala , že je to určitě dobrý , ale začít s masáží nejdříve ve 34.týdnu, někde jsem dokonce četla až 36. týdnu.

Dneska máme s manžou 1.výročí svatby, jdeme do Řecké taverny a pak do kina tak se moc těším. Nemáte náhodou někdo tip na nějaký film co běží v kinech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
25.8.06 11:54

Verun , Piráti z Karibiku II opravdu stáli za vidění :wink:

A ten večer si krásně užijte!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
25.8.06 11:59

Ahoj holky,

jak to tady tak ctu,tak jsme si vcera u ty Ordinace asi skoro vsichni nejakou tu slzicku ukaply :lol: .Ja hlavne rvu,kdyz ten muj jede vzdycky po vikendu pryc nebo kdyz se nestiha vratit.Pripadam si ted nejak sama,jeste ze mam tu moji prastenou coklici.

Vcera jsem byla u dr.,samozrejme zase zadny vnitrni prohlizeni,ale takovy ty bezny veci moc,tlak v poho,ani mimi mi uz po treti neukazal,tak jsem byla nastvana,ale zas mi to vynahradil tim,ze uz me objednal na ten velkej UTZ do nemocnice ve 30.tt :) :) ,tak mam radost,protoze tam se muzu vzdycky kochat minimalne 15 minut.,tam jdu ale az 4.9. a k nemu na DK 5.9. ..Taky si jeste naposled necham rict jestli je to teda fakt buchta nebo pytel :lol: …no uvidime..

• Citovat
  • Upravit
377
25.8.06 12:00

Verun blahopřeju k výročí :P

Nico já jsem ty silikonový kloboučky používala jen na začátku, aby měla malá vůbec co chytit :) Bradavka byla celá vpáčená, a tak se chudák trápila s plnou pusou dvorce a nic. Stačilo pár dní a bradavka pak sama reagovala na sání a vytáhla se. Pak už nebylo třeba kloboučku. Jo a taky to bylo o něco méně bolestivé ( i když i tak to stálo za to). :wink:
Teď mám bradavku vpáčenou tak napůl, tak snad to půjde samo, doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
25.8.06 12:05

Verun
moc blahopreji k vyroci. Co se tyce kina tak Pirati z Karibiku jsou vazne super ale pozor nasemu Davidkovi se ten hluk ale vubec nelibil. Takze cely film kopal a delal ruzny otocky az jsem myslela ze z bricha vyleze ven:) takze ja uz do kina rozhodne nepujdu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.8.06 12:13

Už jsem Vás dočetla :D to byla dřina atoho času :lol:

Nico jak si tady psala tak já mám vaničku z Ikei je sice menší ,ale máme i vanu tak že potom hurá do velké.

Marti tak to je mi tě teda líto, tolik žihadel jsem nikdy neměla a snad ani mít nebudu,tak at to moc nesvědí a rychle ti ten zadek splaskne.Aspon jsi viděla mimíska a víš že je všechno OK :wink:

Krti moc děkuji za rady ohledně houbiček my to naskládali na plech jen tak ,ale už jsou skoro suchý.Ale někam se asi stratili je jich strááášně málo :D 8O

Linduš teda ty co příspěvěk tak perla :lol: S těma prsama to nemůže být až zase tak strašný a mimčo si poradí i stím :wink:

Verun Piráti opravdu stojí za to ,pěkně si to večer užijte a dejte si pořádně do nosu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
25.8.06 12:16

IVETT to je super s těma ségrama…netušila jsem, že máte ještě jednu… :-D To musel bejt pro taťku celkem šok, když se jako druhý dítě narodily ZASE dvě holky, ne?! :-) Držim teda palce tvojí starší ségře a vám, ať se to o víkendu podaří… :-) Ale ono si miminko samo řekne…buď bude chtít, abyste byli nablízku a nebo vás nechá odjet pěkně domů a ségra v klidu porodí někdy v týdnu… :-D

VERUN taky moc gratuluju k výročí!!! :-) My na piráty taky chceme jít a slyšela jsem ze všech stran, že jsou super, akorát dlouhý a někdo tu psal, že mu vadil hluk v kině… :-( Ale užijte si hlavně jeden druhýto! :-D Za rok už budete slavit ve třech a už to nebude ta pravá „intimita“ :-D ale zas to bude jinak krásný! :-)

Holky, já včera hodně seděla v práci, pak u tý kámošky, pak v autě a měla jsem normálně výčitky, že Qeebu pořád tlačím na tu hlavičku…když už ji má teď dolů, že jsem přišla domů, okamžitě zaujala pozici ležmo a usnula jsem asi v 1/2 11…a spalo se teda dneska dobře…jak prší, já bych spala furt! :-) Už se těšim na víkend! Musim se domluvit s tím kamarádem, jestli nám půjčí tu chatu, ze který se dobře jede do Vrchlabí (ona je jeho rodičů, tak to možná bude složitější), ale známe se s nima od malička, tak ke mně mají i takovej „rodičovskej“ vztah…tak DOUFÁM, že to nebude problém…v nejhoršim to, co si teď přivydělám prací z domova padne na nějakej penzion… :roll:

To jsem vám myslim ještě nenapsala…Včera jsem volala do Vrchlabí a řekli mi, že s cukrovkou roděj naprosto bez problémů! Byli zase tak strašně milí, že se tam úplně těšim na tu prohlídku v 36. týdnu, kterou raději provádějí, aby bylo všechno v pořádku a obě strany si byly jisté, že se může rodit naprosto přirozeně a bez problémů…:-) Tam fakt člověk jen zavolá a obestře ho takovej KLID a pohoda… :-) SMARRR a myslim PAJINA vy jste holky taky psaly, že jste něco četly a že se vám hrnuly slzičky do očí…neuvažujete o tom, že byste tam teda taky rodily? - Vždyť to jde s těma penzionama… :-) PAJI - třeba se prcek ještě otočí??? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí