Poradna duly
Jana Čurdová
Dobre ranko:)
Tak se mi dneska v noci tak krasne spalo ![]()
Zlaticko bylo celou noc v klidu az k ranu se zacal protahovat a to byla boule nalevo, boule napravo:) Je to super pocit, ze neco roste v brisku ![]()
Preji vsem krasny den ![]()
Zdravím bříškandy,
já jsem kupodivu měla klidnou spavou noc a na záchod jsem potřebovala až půl šesté ráno. To byl rekord. Jinak skoro celou noc o Bumbrlíkovi nevím, asi spinká se mnou a začne se vrtět, až já se vzbudím.
No až bude doma, tak to bude asi úplně naopak ![]()
Nás čeká dneska na zahradě grilovačka - malá rodinná oslava manžových narozenin. Zatím tady u nás krásně svítí sluníčko, ale v noci také pršelo.
PAJINO: tak moje mimi je taky zatim hlavickou nahoru, ale pan doktor rikal,ze do 32 tydne je to naprosto normalni a ze jenom 4% miminek tak potom zustavaji. A i po 32 tydnu se jeste porad muze otocit.Doporucil mi prochazky - to pry pomaha. Takze zatim je to OK !
Tak to já řvu u reklamy na Sazku, jak teď slaví to 50.výročí. Je hrůza, jak je člověk teď citlivý, že ? Nikdy by mě nenapadlo bulet u TV, to už jen fakt ve výjimečných případech a teď snad řvu i u Večerníčku
.
Holky, sesypala jsem ty houby, co jsem tu sušila a už mám plnou 4-litrovou sklenici
To budeme v zimě živi jen na houbách
.
Ahoj těhulinky
včera jsem tady nebyla a mám teda co dohánět něco už tedá mám přečteno,ale ještě něco chybí.Právě mě poštačka dovezla kočárek huráááá
tak se du do něj vrhnout a pak se ozvu a budu reagovat na ty vaše témata. Vy snad dáte do kapci všechny předporodní kurzy
to jsou teda informace a zadarmiko ![]()
Ahoj těhulky a bříška!
Jen malou vsuvku. Včera tady někdo (ta moje paměť) psal, co se bou do porodnice. A byl tam psaný i YAL gel. Já ho dostala v lékárně i bez předpisu.
Mějte se krásně, jdu baštit francouzské brambory.
IVETT - tak vy jste se ségrou dvojčata a miminka máte taky takhle blízko u sebe, jo?!
To je super! Budu držet palečky, aby se o víkendu zadařilo! ![]()
Bee , dvojčata sice jsme, ale to miminko čeká naše druhá ségra - ta je o 3 roky starší…ale i tak je bezva, že 2 děti v rodině budou hned u sebe, doufám, že si budou dobře rozumět, abychom je spolu třeba posílaly na tábory ![]()
To moje dvojče se zatím při slovech dítě tak nějak „křižuje“, ještě nechce ani slyšet ![]()
Ahoj těhulky,
tak jsem se právě vrátila z obchůzky po obchodech, koupila jsem si překrásnou rychlozavinovačku, bavlněný rukavička a bodýčko
![]()
Poslední dny mám divný sny, nedávno se mi zdálo o tom jak mi dělaj klistýr a včera jsem rodila císařský řezem, ale zapomněli na epidurál ![]()
Takže jsem všechno cítila, byla to strašná bolest. Začínám mít pěkný vítr z porodu ![]()
Ad podprsenky: Tak já měla před těhu 9OC, už v prvním trimestru jsem si musela koupit D no a už mě i to Déčko začíná být malé! Do porodnice si koupím nějakou levnější kojící podrsenku a když bude vše v pořádku(doufám!) a já budu normálně kojit tak pořádně do těch mej Eček zainvestuu
![]()
Ad taška do porodnice: asi se to někomu možná zdá brzy, ale už si tašku pomalu chystám, člověk nikdy nevím, a takle budu klidnější.
Ad masírování hráze: My chceme taky určitě masírovat, bavila jsem se o tom se svou dr. říkala , že je to určitě dobrý , ale začít s masáží nejdříve ve 34.týdnu, někde jsem dokonce četla až 36. týdnu.
Dneska máme s manžou 1.výročí svatby, jdeme do Řecké taverny a pak do kina tak se moc těším. Nemáte náhodou někdo tip na nějaký film co běží v kinech?
Verun , Piráti z Karibiku II opravdu stáli za vidění ![]()
A ten večer si krásně užijte!!!
Ahoj holky,
jak to tady tak ctu,tak jsme si vcera u ty Ordinace asi skoro vsichni nejakou tu slzicku ukaply
.Ja hlavne rvu,kdyz ten muj jede vzdycky po vikendu pryc nebo kdyz se nestiha vratit.Pripadam si ted nejak sama,jeste ze mam tu moji prastenou coklici.
Vcera jsem byla u dr.,samozrejme zase zadny vnitrni prohlizeni,ale takovy ty bezny veci moc,tlak v poho,ani mimi mi uz po treti neukazal,tak jsem byla nastvana,ale zas mi to vynahradil tim,ze uz me objednal na ten velkej UTZ do nemocnice ve 30.tt
,tak mam radost,protoze tam se muzu vzdycky kochat minimalne 15 minut.,tam jdu ale az 4.9. a k nemu na DK 5.9. ..Taky si jeste naposled necham rict jestli je to teda fakt buchta nebo pytel
…no uvidime..
Verun blahopřeju k výročí ![]()
Nico já jsem ty silikonový kloboučky používala jen na začátku, aby měla malá vůbec co chytit
Bradavka byla celá vpáčená, a tak se chudák trápila s plnou pusou dvorce a nic. Stačilo pár dní a bradavka pak sama reagovala na sání a vytáhla se. Pak už nebylo třeba kloboučku. Jo a taky to bylo o něco méně bolestivé ( i když i tak to stálo za to). ![]()
Teď mám bradavku vpáčenou tak napůl, tak snad to půjde samo, doufám ![]()
Verun
moc blahopreji k vyroci. Co se tyce kina tak Pirati z Karibiku jsou vazne super ale pozor nasemu Davidkovi se ten hluk ale vubec nelibil. Takze cely film kopal a delal ruzny otocky az jsem myslela ze z bricha vyleze ven:) takze ja uz do kina rozhodne nepujdu:)
Už jsem Vás dočetla
to byla dřina atoho času ![]()
Nico jak si tady psala tak já mám vaničku z Ikei je sice menší ,ale máme i vanu tak že potom hurá do velké.
Marti tak to je mi tě teda líto, tolik žihadel jsem nikdy neměla a snad ani mít nebudu,tak at to moc nesvědí a rychle ti ten zadek splaskne.Aspon jsi viděla mimíska a víš že je všechno OK ![]()
Krti moc děkuji za rady ohledně houbiček my to naskládali na plech jen tak ,ale už jsou skoro suchý.Ale někam se asi stratili je jich strááášně málo
![]()
Linduš teda ty co příspěvěk tak perla
S těma prsama to nemůže být až zase tak strašný a mimčo si poradí i stím ![]()
Verun Piráti opravdu stojí za to ,pěkně si to večer užijte a dejte si pořádně do nosu ![]()
IVETT to je super s těma ségrama…netušila jsem, že máte ještě jednu…
To musel bejt pro taťku celkem šok, když se jako druhý dítě narodily ZASE dvě holky, ne?!
Držim teda palce tvojí starší ségře a vám, ať se to o víkendu podaří…
Ale ono si miminko samo řekne…buď bude chtít, abyste byli nablízku a nebo vás nechá odjet pěkně domů a ségra v klidu porodí někdy v týdnu… ![]()
VERUN taky moc gratuluju k výročí!!!
My na piráty taky chceme jít a slyšela jsem ze všech stran, že jsou super, akorát dlouhý a někdo tu psal, že mu vadil hluk v kině…
Ale užijte si hlavně jeden druhýto!
Za rok už budete slavit ve třech a už to nebude ta pravá „intimita“
ale zas to bude jinak krásný! ![]()
Holky, já včera hodně seděla v práci, pak u tý kámošky, pak v autě a měla jsem normálně výčitky, že Qeebu pořád tlačím na tu hlavičku…když už ji má teď dolů, že jsem přišla domů, okamžitě zaujala pozici ležmo a usnula jsem asi v 1/2 11…a spalo se teda dneska dobře…jak prší, já bych spala furt!
Už se těšim na víkend! Musim se domluvit s tím kamarádem, jestli nám půjčí tu chatu, ze který se dobře jede do Vrchlabí (ona je jeho rodičů, tak to možná bude složitější), ale známe se s nima od malička, tak ke mně mají i takovej „rodičovskej“ vztah…tak DOUFÁM, že to nebude problém…v nejhoršim to, co si teď přivydělám prací z domova padne na nějakej penzion… ![]()
To jsem vám myslim ještě nenapsala…Včera jsem volala do Vrchlabí a řekli mi, že s cukrovkou roděj naprosto bez problémů! Byli zase tak strašně milí, že se tam úplně těšim na tu prohlídku v 36. týdnu, kterou raději provádějí, aby bylo všechno v pořádku a obě strany si byly jisté, že se může rodit naprosto přirozeně a bez problémů…:-) Tam fakt člověk jen zavolá a obestře ho takovej KLID a pohoda…
SMARRR a myslim PAJINA vy jste holky taky psaly, že jste něco četly a že se vám hrnuly slzičky do očí…neuvažujete o tom, že byste tam teda taky rodily? - Vždyť to jde s těma penzionama…
PAJI - třeba se prcek ještě otočí??? ![]()