Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
gratuluji Verun k výročí. ![]()
Bee, skoro Ti závidím to Vrchlabí, taky jsem o něm přemýšlela, ale z Brna je to teda daleko. Určitě to tam bude moc prima.
Vaničku jsme dostali a zdá se mi i hodně velká a dokonce má dole špunt.
Chystáme se taky co nejdřív koupat ve vaně a co to půjde začít chodit na plavání.
Benjulko moc dekuji za pomoc pri metriku uvidime ted jestli se to povedlo. Do galerie jsem take uspesne vlozila obrazek naseho 3D Davidka ![]()
Bee o Vrchlabi jsem slysela jenom samou chvalu takze si to tam rozhodne uzijete. Ja jsem si vybrala Krc jenom z toho duvodu ze to mam 5minutek od bytu takze se budu snazit prvni dobu porodni vydrzet doma:) JSem na sebe moc zvedava:)
Z teto vyplaty si chceme koupit postylku a prebalovaci pultik. Zatim mam vybrano ten z IKEY mate ho uz nekdo? Me se zda hodne prakticky:)
CO se tyce vanicky tak pritel prisel s tim ze ho budeme koupat ve vane:) protoze bydlime v 1+kk a vanicku uz neni kam dat. Se mu snazim vysvetlit ze ja se tak dolu moc ohybat nebudu moct a vanicka je dulezita:) tak uvidime kdo z koho:)
Já musím říct, že o vaničce začínám uvažovat taky…nějakou levnější možná taky nakonec pořídíme..budeme mít sice půjčený kyblík, ale možná bych to zkusila střídat…nemáme velkou vanu (zatím), do našeho pidibytečku se nevešlo víc než sprcháč…
a říkám si, že mi možná bude líto, že se Qeebo nemůže rozvalit ve vodičce…i když oni to ty úplně malý miminka prej moc rádi nemaj…jak jsou zvyklí na ten stísněnej prostor…ale mít vanu, tak koupu taky co nejdřív by to šlo ve velký vaně…doufám, že naše dítě bude mít kladný vztah k vodě a na plavání bych taky ráda chodila…snad to nějak vyjde. ![]()
tak se mi to povedlooooooooooooooo:) jak malo staci cloveku k radosti:)
Krtonozka no chvilku mi to trvalo nez jsem prisla na to kde delam chybu:) ale povedlo se:)
JSem si ted dala brokolicovou polevku:) Malemu se zda ze chutna:) Taky Vam nekdy mimco ,,vynada" kdyz snite neco co neni ono?
Ja jsem tuhle snedla strasne moc blum a Davidkovi se to asi moc nelibilo protoze si udelal pekny rodeo a kopal a kopal ![]()
Jeste ze je jeste ve vodorovne poloze takze muj zaludek zatim nechava na pokoji:)
Bee , no to víš, že si taťka přál kluka (když je to navíc kutil, rybář a myslivec
), no holt mu nebylo přáno ![]()
Jestli se mě nebo ségře narodí kluk, bude ho tahat na čekanou ještě dříve, než bude mímo chodit ![]()
Jo ale největší scény dělala ségra, když nás přivezli z porodnice. Nadávala jim doma, že přece chtěla jen JEDNO miminko, ať to druhé jdou vrátit …tak nevím, jako mladší z dvojčat (o 8 minut), bych to asi byla já
![]()
AHOJKY!
TINES, PETULI - ja jsem s Ondrou chodila na plavco do Filie na Lesnou a rozhodne budu i s timhle prckem…mohly bysme se domluvit a chodit treba spolu? Je to sice asi nejdrazsi plavani v Brne, ale pro ty maly miminka nejlepsi, zazemi super, do vody nikdo krom deti nechodi, bazenek je jen pro ne, je tam klid, pohodicka. Fakt super. Az je pak spuntik vetsi, tak uz je to jedno, ale pro ty prtata, co nechodi, je to tam fakt nejlepsi.
Sylva
Sylvo,
jsem pro, budu ráda, když budem chodit společně. To je myslím na Lesné ne? A kolik to vlastně stojí? Už se na to těším.
Chystám se od září i na těhotenské plavání od Větrníku, nebudeš náhodou taky chodit?
Nevím, který jsi Petulinko měla na mysli ![]()
Ahoj pupici ![]()
dneska jsem nejaka desne lina! vubec se mi nechce pracovat. navic me uz od vcerejska porad nejak picha vespod. nevim jestli je to mocak nebo co ale na klidu mi to neprida. doufam ze nebudu muset o vikendu do porodnice
samozrejme si delam legraci, zas tak vyplasena nejsem ale prijemne to pichani neni
jeste ze je patek a dva dny muzu odpocivat. vecer jdem jeste kamaradovi na oslavu narozenin tak se mi moc nechce, ale uz jsme to slibili tak alespon na chvilku. je fajn byt tehotna, da se to pekne vyuzit k tomu aby jsme dostaly muzicky brzo domu a aby se nam na tech oslavach moc nezridili ![]()