Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Bee
691
26.8.06 07:34

Ahoj holky,

tak jsem se poprvé probudila ve 4 (a vzpomněla jsem si na LINDUŠKU), ale pak jsem ještě zabrala, nicméně teď v 7 už to nešlo…tak tu sedím nad hrnkem hříšného kakaa a přemýšlím, kam se mrknu, když ani v nočních sůvách nikdo není…no dyk ono je taky ráno, že jo…co by tam dělaly.

Taky mě teď u toho kakaa, který se vždycky pilo na horách, napadlo, jak strašně bych jela lyžovat. :-( Jenže to v nejbližší zimě, možná dvou nehrozí ani náhodou :-( i kdyby to nějak šlo (i s Qeebem), nebudou na to peníze…samozřejmě myslim hned Alpy, že jo… :-D David nelyžuje…takže o to to bude míň obhajitelné, ale má pochopení… ;-) Máte taky některá nelyžujícího partnera a chcete dítka učit lyžovat a nechcete se toho vzdát? Třeba bysme pak s dětma mohly někdy spolu??? :-)

No…nechám vás spát a jdu se mrknout,co je nového, co vymysleli naši úžasní politici a tak…;-)

zatím přeju krásné sobotní ráno všem, co vstávají! ;-)

pa bee+qee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.8.06 09:01

Dobré ráno, mamči a mimča,

dneska jsem zase na své poměry docela brzy vzhůru. Teda co se se mnou děje, to nevím :roll:.

Půjdu dát vařit maso na hovězí gulášek a musím očistit ty houby, co jsem včera našla - opět PLNÝ koš :! Byl se mnou i Paja s Bradem, tak jsme si to užili celá rodinka. Brad se vyválel v borůvkách, tak jsme měli modrého zlatého retrívra :lol:.

Ója to houbaření naštěstí snáší dobře, tak jsem ráda. Dneska odpoledne se tady u nás ve vsi peče prase, ale my nejdeme, protože pečeme prase se Slavíkem - s tím pěveckým sborem, co tam chodíme zpívat. No začíná to už ve 4, tak si myslím, že do půlnoci dorazíme domů a půjdeme se ještě „dorazit“ na to prase tady, máme to pár metrů od baráku :lol:.

Bee : mě lyže vždycky lákaly, ale nejsem lyžař, absolvovala jsem pouze 3 lyžařské výcviky se školou, ale MOC mě to bavilo. Bohužel nikdo z rodiny ani z mých známých nelyžuje, tak se tomu nemůžu věnovat :cry:. Ale tak je to s více sporty, třeba kolo, brusle - samotnou mě to moc nebaví a nemám nikoho k sobě. Holt mi zbyde fakt asi jen ta motorka.

Ani jsem vám neřekla, že jsem už tu starou motorku prodala, už mám zase jenom jednu :lol:.

Tak hezký den :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
26.8.06 09:03

Bee,

my jsme byli prvně lyžovat, když byl ONdrovi rok a kus (byl s náma v Alpách na 5 dní). Bylo to dobrý, protože jsme tam jeli jako parta, jenom s partnerem by to nešlo, protože vždycky někdo musel být s Ondrou. Mít nelyžujícího partnera může být výhoda - můžeš mimi odložit na celý den a vyrazit na lyže :wink: - my jsme se střídali po půldni. Jo, jen tak mimochodem, už jsem byla v té době těhotná, akorát jsem o tom nevěděla. I když určité podezření už bylo :wink:

Pa, jdeme s O. čůrat :D

P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
26.8.06 10:28

BEE Já naposledy byla na lyžích v lednu, na týden s kamarádkou a bylo to naprosto úúžasný :wink: , ale asi to bylo taky na delší dobu naposledy. :cry: :cry: Ráda bych se cvrčkem chodila co nejřív plavat a v zimě trošku na hory, a snad to příští zimu už nějak půjde. Alespoň na pár dní. A další zimu se snad už pinďa dokáže na lyže alespoň postavit. Manža sice lyžuje, ale zase je stále v jednom kole, a pár dní je pro něj neřešitelný problém. Takže se ani není s kým střídat :cry: Tedy, ne že bych byla excelentní lyžař..... to tedy né, ale strašně mě to baví. Vlastně...... jediné co mě z celého lyžování nejvíc bolí jsou chechtací svaly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.8.06 11:06

Jéé, lyže! A teď v srpnu!!! :D Já hrozně ráda běžkuju, jezdíme s Peťou oba, letos to bylo trochu míň, protože od doby, co jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem ležela doma jak pecka :cry: (měla jsem neschopenku a bylo mi zle…) Ale ještě než jsem to zjistila, žak jsme byli na běžkách i s mimi :wink: Ale vloni to stálo za to - jezdili jsme někam snad každý víkend - vždycky na jeden den buď do Jeseníků, Rychlebek, Hostýnských vrchů… prostě paráda :D Nejbližší zimu ale budu muset oželet a tu následující - to se teprve uvidí… Ale jestli mi něco móóóc chybí, tak to je kolo… Už se nemůžu dočkat, až příští rok pořídíme ten vozíček pro mimi za kolo a vyrazíme aspoň tady u nás do Litovelského Pomoraví…
 D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
26.8.06 11:44

Ahoj holky, tak jsme vcera take sli na Piraty z Karibiku a musim Vam dat za pravdu, mimi radilo cely film, pekne mi necim dloubalo pod zebra, ze jsem v jednu chvili nemohla ani sedet! Za to spinkala dobre v noci, asi se hodne unavila tim dvouhodinovym pohybem nebo jak dlouho ten film trval. No a bacha, ja spinkala take:-). Sice bych sla ted znovu, ale tech 7.5 h probehlo, i kdyz ne v kuse, tak aspon neco. Za chvili se chystame s muzikem do Manderscheidu, mestecko asi 25 km od nas, maji tam 2 krasne zriceniny hradu a na nich nejaky festival. Ale nevidim to na dlouho, mam jeste ze vcerejsiho sezeni v kine natekle kotniky, ted tam budu nekde celou dobu na nohou, tak se snad vratime v nejaky rozumny cas. Mejte se bajecne, Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
26.8.06 13:26

Ahoj holcicky,

LINDUSKO: tak krasny vylet a at se festik podari!

PAJINA: no to je fakt blby rodit v prosinci :o je fakt, ze ja jsem se registrovala uz ve 14 tydnu.

BEE: moc diky za ucast, taky nevim proc si to Krystof naplanoval zrovna takhle, ale Filip ani ja s tim asi nic neudelame, tak si taky drzim palce :D Kazdopadne ja byla lyzovat jeste v breznu v Teseru v Italii, to uz jsme mimi cekali a jeste o tom nevedeli. Jsem si pripadala takova porad divne unavena, ani jsem moc nekalila nastesti (meli jsme apartmanek s partickou). No ale nase obe babicky bydli v Krusnych horach, nasi maji pred chalupou dokonce bezkarskou stopu a na Bozi Dar je to asi 5 km, takze jsem rozhodne pro, ze si od nasich pujcime nasi uzasnou chalupu a budeme jezdit na lyzovacku treba klido na tyden bez chlapu 8)

VANOCE: holky ja si planuju jeste jako treba napeci alespon nejake cukrovi, pak trebas udelat kapra a salat, ale vsechny jiz maminky mi rikaji, ze v sestinedeli to fakt nedam, ze budu rada, kdyz preziju, tak jsem z toho takova nejak rozpacita, ze bych zacala pict uz v rijnu :lol: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.8.06 14:42

Smarr, no jo vidíš. To stím cukrovím to musím taky vychytat. Zatím jsem rodila vždycky na začátku prosince, tak to bylo v poho-stačila jsem napéct :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
26.8.06 15:05

No tak co se Vánoc týče, jsem strašný odpůrce pečení. Když jsme se nastěhovali, vrhla jsem se do toho, abychom měli první Vánoce se vším všudy a zjistila jsem, že mě to úplně příšerně nebaví :! Loni jsem už nepekla, něco dostaneme od mamky, něco od babičky, tchýně též z Ostravy posílá 2 krabičky a to nám stačí. Já to prakticky nejím a Paja to všechno sám ani nezdolá.
Salát nějak uklohním, kdyžtak ho udělá Pavel a já mu budu říkat jak a nějaký úklid ? Stejně asi budu uklízet ještě předtím, než se malý narodí, abychom ho přivezli do čistého a uklizeného bytečku, tak se s tím pak už nijak mořit nebudu. Však ono to nějak půjde. Jen jsme zvyklí jezdit na Štědrý den k našim a pak ještě všichni hromadně k babičce a to letos asi nepůjde. Ikdyby byl prcek hodný, stejně asi budeme muset jednu návštěvu vynechat. Stejně budou ty Vánoce letos premiérové dvojitě, loni jsme byli ještě samí dospělí, letos máme už i neteř (té bude o Vánocích už skoro 10 měsíců), tak to bude docela hustý :lol:. Ale strašně se na to těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.06 15:42

jj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
26.8.06 15:44

a s tim spanim uz jsem na tom stejne, probudim se kolem 4 hod rano a zaberu az tak na tu pul 7!! A pritom sem uplne cila: Pekne me to stve, jsem pak celej den takova nevyspala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
26.8.06 16:00

Hele holky taky se Vám zdá, že už je mimi tak velké, že je v bříšku úplně všude? Já už to tak mám třetí den. myslím, že se prcek otočil hlaovu dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
26.8.06 16:34

Ahojkyyy!

Hlasim, ze ja jsem taky vzhuru kazdy den ve ctyri! Nekdy zaberu, nekdy moc ne - treba dneska, byla mi zima, nakonec jsem si vzala zimni perinu (nastesti byla povlecena, pze tu spala segra), hodinku zirala do svitajiciho dne a pak usla do pul devate…aspon tak.

TINES, PETULI - jj, myslela jsem plavco na Lesne. Aktualni ceny nevim, ale bude to neco kolem 1100,– za sest lekci. Palka :-(

Na lyze se chystame na zacatku unora - jako kazdy rok - prte bude sice malinky, ale vim, ze podstatna je maminka a ta s nim bude…Jezdime s kamaradama, letos to bude o tom, naucit Ondru lyzovat…uz se hrooozne moc tesim, zrovna vcera jsme to probirali. Jezdime jen do Jeseniku, ale zase bydlime primo u lanovky a sjezdovky. Prece jen s detma do Alp by to bylo moc.

Dneska mame s manzelem vyroci svatby, tak jsem zvedava, jestli se nejak pochlapi a pujdem aspon na vecu nebo nic. Ted odjel nekam na kolo, takze to spis vidim na poklidny vecer doma…dneska v noci se nam vraci Ondrula, huraaaaaa! Zitra si pro neho jedem a pak uz zacne klasicky kolobeh…a dalsi tyden jde do skolky! Holky, to tak letiiiiiiii!

Sylva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
26.8.06 19:13

ADD vanoce. Ja se na vanoce docela tesim. Nikdy nepecu mam ,,tchyni", ktera toho napece tolik ze se to ani nesni:) Ale bramborovy salatek ten musi byt a k tomu veprovy rizecek (kapra nemam rada moc kosti).

Co jsem ted s pritelem resila je silvestr. Asi nikam nepojedem a ja sem vzdycky milovala na silvestru tu ,,zranici" miluju pomazanky hlavne cesnekovou coz asi pri kojeni budu muset vynechat. Ale pro moje zlaticko to udelam:)

ADD spani ja se vzbudim pravidelne v 6 a pak uz nemuzu usnout, ale padne druha hodina odpoledni a ja si musim jit lehnout tak na dve hodky. Kdyz jsem nekde pryc tak v tu dobu strasne zyvam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
26.8.06 20:26

No nazdár holčiny,

Sylvah, gratuluju k výročí. My jsme měli včera a bylo to fajn.
Jinak holky nakonec jsme nebyli na těch Pirátech, ale na Letu č. 93 (film o 11.září) nebylo to zrovna romantický, ale oba máme s manžou tyhle filmy radi. Než jsme šli do kina tak jsme byli v restauraci kde jsem se neskutečně přejedla gyrosem! Mňam :lol:

Ad Vánoce: Na Štědrý den jsme u mých rodičů, takže já neplánuju vůbec nic :oops: Cukroví dostanu od mojí mamky a tchýně a stejné to bude i s ostatním jídlem :lol:

Jen by mě zajímalo co budu dělat dnes v noci, šla jsem si lehnout po obědě(který dělal manžel) a spala jsem až do 19hodin!

Tak zatím páček shledáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital