Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem se poprvé probudila ve 4 (a vzpomněla jsem si na LINDUŠKU), ale pak jsem ještě zabrala, nicméně teď v 7 už to nešlo…tak tu sedím nad hrnkem hříšného kakaa a přemýšlím, kam se mrknu, když ani v nočních sůvách nikdo není…no dyk ono je taky ráno, že jo…co by tam dělaly.
Taky mě teď u toho kakaa, který se vždycky pilo na horách, napadlo, jak strašně bych jela lyžovat.
Jenže to v nejbližší zimě, možná dvou nehrozí ani náhodou
i kdyby to nějak šlo (i s Qeebem), nebudou na to peníze…samozřejmě myslim hned Alpy, že jo…
David nelyžuje…takže o to to bude míň obhajitelné, ale má pochopení…
Máte taky některá nelyžujícího partnera a chcete dítka učit lyžovat a nechcete se toho vzdát? Třeba bysme pak s dětma mohly někdy spolu??? ![]()
No…nechám vás spát a jdu se mrknout,co je nového, co vymysleli naši úžasní politici a tak…;-)
zatím přeju krásné sobotní ráno všem, co vstávají! ![]()
pa bee+qee
Dobré ráno, mamči a mimča,
dneska jsem zase na své poměry docela brzy vzhůru. Teda co se se mnou děje, to nevím
.
Půjdu dát vařit maso na hovězí gulášek a musím očistit ty houby, co jsem včera našla - opět PLNÝ koš
Byl se mnou i Paja s Bradem, tak jsme si to užili celá rodinka. Brad se vyválel v borůvkách, tak jsme měli modrého zlatého retrívra
.
Ója to houbaření naštěstí snáší dobře, tak jsem ráda. Dneska odpoledne se tady u nás ve vsi peče prase, ale my nejdeme, protože pečeme prase se Slavíkem - s tím pěveckým sborem, co tam chodíme zpívat. No začíná to už ve 4, tak si myslím, že do půlnoci dorazíme domů a půjdeme se ještě „dorazit“ na to prase tady, máme to pár metrů od baráku
.
Bee : mě lyže vždycky lákaly, ale nejsem lyžař, absolvovala jsem pouze 3 lyžařské výcviky se školou, ale MOC mě to bavilo. Bohužel nikdo z rodiny ani z mých známých nelyžuje, tak se tomu nemůžu věnovat
. Ale tak je to s více sporty, třeba kolo, brusle - samotnou mě to moc nebaví a nemám nikoho k sobě. Holt mi zbyde fakt asi jen ta motorka.
Ani jsem vám neřekla, že jsem už tu starou motorku prodala, už mám zase jenom jednu
.
Tak hezký den ![]()
Bee,
my jsme byli prvně lyžovat, když byl ONdrovi rok a kus (byl s náma v Alpách na 5 dní). Bylo to dobrý, protože jsme tam jeli jako parta, jenom s partnerem by to nešlo, protože vždycky někdo musel být s Ondrou. Mít nelyžujícího partnera může být výhoda - můžeš mimi odložit na celý den a vyrazit na lyže
- my jsme se střídali po půldni. Jo, jen tak mimochodem, už jsem byla v té době těhotná, akorát jsem o tom nevěděla. I když určité podezření už bylo ![]()
Pa, jdeme s O. čůrat ![]()
P.
BEE Já naposledy byla na lyžích v lednu, na týden s kamarádkou a bylo to naprosto úúžasný
, ale asi to bylo taky na delší dobu naposledy.
Ráda bych se cvrčkem chodila co nejřív plavat a v zimě trošku na hory, a snad to příští zimu už nějak půjde. Alespoň na pár dní. A další zimu se snad už pinďa dokáže na lyže alespoň postavit. Manža sice lyžuje, ale zase je stále v jednom kole, a pár dní je pro něj neřešitelný problém. Takže se ani není s kým střídat
Tedy, ne že bych byla excelentní lyžař..... to tedy né, ale strašně mě to baví. Vlastně...... jediné co mě z celého lyžování nejvíc bolí jsou chechtací svaly ![]()
Jéé, lyže! A teď v srpnu!!!
Já hrozně ráda běžkuju, jezdíme s Peťou oba, letos to bylo trochu míň, protože od doby, co jsem zjistila, že jsem těhotná, tak jsem ležela doma jak pecka
(měla jsem neschopenku a bylo mi zle…) Ale ještě než jsem to zjistila, žak jsme byli na běžkách i s mimi
Ale vloni to stálo za to - jezdili jsme někam snad každý víkend - vždycky na jeden den buď do Jeseníků, Rychlebek, Hostýnských vrchů… prostě paráda
Nejbližší zimu ale budu muset oželet a tu následující - to se teprve uvidí… Ale jestli mi něco móóóc chybí, tak to je kolo… Už se nemůžu dočkat, až příští rok pořídíme ten vozíček pro mimi za kolo a vyrazíme aspoň tady u nás do Litovelského Pomoraví…
D.
Ahoj holky, tak jsme vcera take sli na Piraty z Karibiku a musim Vam dat za pravdu, mimi radilo cely film, pekne mi necim dloubalo pod zebra, ze jsem v jednu chvili nemohla ani sedet! Za to spinkala dobre v noci, asi se hodne unavila tim dvouhodinovym pohybem nebo jak dlouho ten film trval. No a bacha, ja spinkala take:-). Sice bych sla ted znovu, ale tech 7.5 h probehlo, i kdyz ne v kuse, tak aspon neco. Za chvili se chystame s muzikem do Manderscheidu, mestecko asi 25 km od nas, maji tam 2 krasne zriceniny hradu a na nich nejaky festival. Ale nevidim to na dlouho, mam jeste ze vcerejsiho sezeni v kine natekle kotniky, ted tam budu nekde celou dobu na nohou, tak se snad vratime v nejaky rozumny cas. Mejte se bajecne, Linda
Ahoj holcicky,
LINDUSKO: tak krasny vylet a at se festik podari!
PAJINA: no to je fakt blby rodit v prosinci
je fakt, ze ja jsem se registrovala uz ve 14 tydnu.
BEE: moc diky za ucast, taky nevim proc si to Krystof naplanoval zrovna takhle, ale Filip ani ja s tim asi nic neudelame, tak si taky drzim palce
Kazdopadne ja byla lyzovat jeste v breznu v Teseru v Italii, to uz jsme mimi cekali a jeste o tom nevedeli. Jsem si pripadala takova porad divne unavena, ani jsem moc nekalila nastesti (meli jsme apartmanek s partickou). No ale nase obe babicky bydli v Krusnych horach, nasi maji pred chalupou dokonce bezkarskou stopu a na Bozi Dar je to asi 5 km, takze jsem rozhodne pro, ze si od nasich pujcime nasi uzasnou chalupu a budeme jezdit na lyzovacku treba klido na tyden bez chlapu ![]()
VANOCE: holky ja si planuju jeste jako treba napeci alespon nejake cukrovi, pak trebas udelat kapra a salat, ale vsechny jiz maminky mi rikaji, ze v sestinedeli to fakt nedam, ze budu rada, kdyz preziju, tak jsem z toho takova nejak rozpacita, ze bych zacala pict uz v rijnu
![]()
Smarr, no jo vidíš. To stím cukrovím to musím taky vychytat. Zatím jsem rodila vždycky na začátku prosince, tak to bylo v poho-stačila jsem napéct ![]()
No tak co se Vánoc týče, jsem strašný odpůrce pečení. Když jsme se nastěhovali, vrhla jsem se do toho, abychom měli první Vánoce se vším všudy a zjistila jsem, že mě to úplně příšerně nebaví
Loni jsem už nepekla, něco dostaneme od mamky, něco od babičky, tchýně též z Ostravy posílá 2 krabičky a to nám stačí. Já to prakticky nejím a Paja to všechno sám ani nezdolá.
Salát nějak uklohním, kdyžtak ho udělá Pavel a já mu budu říkat jak a nějaký úklid ? Stejně asi budu uklízet ještě předtím, než se malý narodí, abychom ho přivezli do čistého a uklizeného bytečku, tak se s tím pak už nijak mořit nebudu. Však ono to nějak půjde. Jen jsme zvyklí jezdit na Štědrý den k našim a pak ještě všichni hromadně k babičce a to letos asi nepůjde. Ikdyby byl prcek hodný, stejně asi budeme muset jednu návštěvu vynechat. Stejně budou ty Vánoce letos premiérové dvojitě, loni jsme byli ještě samí dospělí, letos máme už i neteř (té bude o Vánocích už skoro 10 měsíců), tak to bude docela hustý
. Ale strašně se na to těším.
a s tim spanim uz jsem na tom stejne, probudim se kolem 4 hod rano a zaberu az tak na tu pul 7!! A pritom sem uplne cila: Pekne me to stve, jsem pak celej den takova nevyspala!
Hele holky taky se Vám zdá, že už je mimi tak velké, že je v bříšku úplně všude? Já už to tak mám třetí den. myslím, že se prcek otočil hlaovu dolů.
Ahojkyyy!
Hlasim, ze ja jsem taky vzhuru kazdy den ve ctyri! Nekdy zaberu, nekdy moc ne - treba dneska, byla mi zima, nakonec jsem si vzala zimni perinu (nastesti byla povlecena, pze tu spala segra), hodinku zirala do svitajiciho dne a pak usla do pul devate…aspon tak.
TINES, PETULI - jj, myslela jsem plavco na Lesne. Aktualni ceny nevim, ale bude to neco kolem 1100,– za sest lekci. Palka ![]()
Na lyze se chystame na zacatku unora - jako kazdy rok - prte bude sice malinky, ale vim, ze podstatna je maminka a ta s nim bude…Jezdime s kamaradama, letos to bude o tom, naucit Ondru lyzovat…uz se hrooozne moc tesim, zrovna vcera jsme to probirali. Jezdime jen do Jeseniku, ale zase bydlime primo u lanovky a sjezdovky. Prece jen s detma do Alp by to bylo moc.
Dneska mame s manzelem vyroci svatby, tak jsem zvedava, jestli se nejak pochlapi a pujdem aspon na vecu nebo nic. Ted odjel nekam na kolo, takze to spis vidim na poklidny vecer doma…dneska v noci se nam vraci Ondrula, huraaaaaa! Zitra si pro neho jedem a pak uz zacne klasicky kolobeh…a dalsi tyden jde do skolky! Holky, to tak letiiiiiiii!
Sylva
ADD vanoce. Ja se na vanoce docela tesim. Nikdy nepecu mam ,,tchyni", ktera toho napece tolik ze se to ani nesni:) Ale bramborovy salatek ten musi byt a k tomu veprovy rizecek (kapra nemam rada moc kosti).
Co jsem ted s pritelem resila je silvestr. Asi nikam nepojedem a ja sem vzdycky milovala na silvestru tu ,,zranici" miluju pomazanky hlavne cesnekovou coz asi pri kojeni budu muset vynechat. Ale pro moje zlaticko to udelam:)
ADD spani ja se vzbudim pravidelne v 6 a pak uz nemuzu usnout, ale padne druha hodina odpoledni a ja si musim jit lehnout tak na dve hodky. Kdyz jsem nekde pryc tak v tu dobu strasne zyvam:)
No nazdár holčiny,
Sylvah, gratuluju k výročí. My jsme měli včera a bylo to fajn.
Jinak holky nakonec jsme nebyli na těch Pirátech, ale na Letu č. 93 (film o 11.září) nebylo to zrovna romantický, ale oba máme s manžou tyhle filmy radi. Než jsme šli do kina tak jsme byli v restauraci kde jsem se neskutečně přejedla gyrosem! Mňam ![]()
Ad Vánoce: Na Štědrý den jsme u mých rodičů, takže já neplánuju vůbec nic
Cukroví dostanu od mojí mamky a tchýně a stejné to bude i s ostatním jídlem ![]()
Jen by mě zajímalo co budu dělat dnes v noci, šla jsem si lehnout po obědě(který dělal manžel) a spala jsem až do 19hodin!
Tak zatím páček shledáček