Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
958
27.8.06 21:34

Gumovou podložku bych teda do postýlky necpala…Nějakou mají v Ikee a není zas až tak gumová, ale i tak myslim, že to užijete až u dítek starších až se budou učit spát bez plenky......Mě se teda v životě Verča v postýlce nepročůrala naskrz :lol: Jen když byla malinká tak maximálně malinko proteklo, ale to zachytila rychlozavinovačka, která byla ještě na prostěradle :wink:

Jednorázovky jsou super, užijete je na cestách a my jsme je užili na přebalovací podložku, která byla v koupelně…

Taky se hlásím do klubu LENORA!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
27.8.06 21:38

Tak asi je to tohle, uz jsem to kupovala docela davno, takze ta cena nebyla presna - 169,– Kc
 http://www.ikea.com/…oductDisplay?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
27.8.06 21:58

SYLVAH - tak teď jsem přišla na to, že ta, co jsem popisovala já, že jsem „někde viděla“ je ta IKEÁCKÁ… :-D Ale já psala dokonce za 50 :oops: a s gumou…nějak jsem si to asi s něčim spojila. :-( Jdu sem dávat odkaz a koukám, že už tu ten samý je… :-D

Je fakt, že to „miminko“, co jsem hlídala v Německu bylo už ve věku rok až rok a půl… :o takže ono to už zas takový mimčo nebylo…myslim, že zprvu taky nic dávat nebudu…nebude se mi chtít a uvidim, jak bude Qeebo pročůrávat…že se nepročůrává KAČUL Verča se nedivim, to je prostě tak nějak komplexně miminko VZOR VZORU!!! :-D

Jdu koukat s manžílkem na jím vybraný film V jako Vendeta…tak jsem zvědavá, jak se mi to bude líbit… :-/ trochu se bojim… :-D Zatim se tu mějte, maminky i s bříškama a kdybysme se už nečetly, tak přeju dobrou noc bez hororovejch snů!!! :-D

Jo a včera jsme byli na Pirátech z Karibiku a Qeebu nejvíc vadí hluk…tak jsem bříško přikryla rukama a mikinou a dobrý… :-D Za kulturenky z práce jsme si dovolili Gold Class a to je teda bomba!!! Vřele doporučuju, i když cena je normálně závratná…ale my to měli prakticky zadara v rámci bonusů… :-) ale rozmazlilo mě to…neni nad to mít vypodložený nohy v tom ooooobr křesílku.

Tak už opravdu dobrou!

Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.8.06 22:02

Uáááááááá, napsala jsem sáhodlouhý příspěvek a on se mi ztratil :evil:
Tak znova :

Pouť byla hezká, jen to jídlo - to byl řízeček s bramborovým salátem, ovocný dort, ve městě 2 zmrzliny, pak ještě asi sto chlebíčků - břicho mám jak balón :cry:.

Monitor dechu pořizovat nebudeme, bojím se, že by mě to akorát zbytečně plašilo.

Bee : taky už jsem přišla na způsob, jak Ondeje probudit (u mně stačí lehnout na záda a natáhnout nohy a v mžiku to začne), dělám to hlavně tehdy, když mě chytne panika, že se už dlouho neozval. Bohužel jsem se ale ještě nenaučila, jak ho zase uklidnit, takže to moc často nedělám, protože když ho takhle „násilím“ vyprovokuju, dá mi to pak pěkně sežrat :roll:.

Lindusa, Beinka, Marta77 : tak u těch vašich snů jsem se tady řehtala jako kobyla, to je síla, co dokáže mozek dospělého člověk vyprodukovat za hovadiny :lol:.

Domi : tenhle sen s tím krosovým závodem jsem měla někdy minulý týden. Taky jsem měla super čas, skvěle se mi běželo, jen mi bylo divné, co tam dělám v 7.měsíci těhotenství :lol:.

Smarrr : vaření je můj koníček, ale cukroví teda fakt nedávám :roll:.

S tím jídlem při kojení - známá kojí a když jsem ji tuhle potkala se 6-ti týdenní holčičkou, byla malá celá oranžová - mamina prý snědla švestky a malá se pak z toho takhle šíleně osypala. Ony asi děti kolikrát zareagují i na to, co by nás ve snu nenapadlo.

Jdu taky hajat, Paja už od zítřka začne chodit do práce, tak s ním budu ráno před sedmou vstávat, abych mu (jako hodná ženuška) nachystala kafíčko a snídani, než se vrátí z venku od Brada :lol:.

Dobrou noc a hezké sny :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.8.06 22:05

Nico : ještě si neodpustím poznámku - jak jsi psala, že jsi dělala toho úhoře a že to má maso jako krevety nebo „racek“ - já se hrozně vyděsila, že jíte racky a on to měl být asi ráček, že :lol: :lol: :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.8.06 22:07

Diky za reakce na tema „co na matraci“. Ja to jeste uplne do detailu neresila, ale neco jsem zaslechla snad o netkanych textiliich…to bych videla jako idealni reseni.

Ta podlozka z Ikey muze byt dobra, urcite ji omrknu…jen si nedovedu predstavit jak je „synteticka guma“ prodysnejsi nez klasicky igelit…ale da se to prat, tak to asi jako obyc igelit nebude.

Jinak my v lekarne mivame PVC podlozky na matraci…je to presne jak tady nekdo psal, na zakladce jsem to nosila do malovani :-)
Zase tak strasne sustive to neni, ale rozhodne to komfort spani nezvysi. Nehlede na to, ze spousta z nas uvazuje nad kvalitni prodysnou matraci kosos ci polokokos a kdyz na to potom placneme igelit, je veskery efekt v coudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
27.8.06 22:10

SEZNAMEK: BEE (matka pluku) (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK ???
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 31.8.
IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 30.8.
PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 29.8.
MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/? TP 1.11. ?? DK 29.8 .
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta TP 3.11. Chrobáček-kluk DK 11.9.
LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 8.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip TP 3.11. Broučínek-kluk DK 28.8.
LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 31.8.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 29.8.
KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. Ója-kluk DK 6.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK 5.9./7.9.
VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. Kulíšek-kluk DK 30.8.
TYNKA85 (85,beran) Rakovnik TP 8.11. kluk DK ???
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 7.9.
JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ???
JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/? TP 9.11. Davídek-kluk DK 5.9.
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK 12.9.
SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. Mimi-kluk DK 6.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 8.9.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK ???
JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 5.9.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda TP 16.11. ?? DK 31.8.
NICO (79,panna) Praha (Podolí) TP 17.11. Mimi-kluk DK 11.9.
MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. Hugo-kluk DK 13.9.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK 28.8.
SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK 4.9./.5.9.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. Bumbrlíček-kluk DK 30.8.
PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 6.9.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 12.9.
LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. Bobánek-kluk DK 29.8.
MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK 7.9.

Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství

Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Lorin, Ivana

H OSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.8.06 22:11

Krti , jasne ze ráček :lol: i kdyz racek je taky maso, ze…a kdyz se normalne basti kure…hm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
27.8.06 22:13

Tak holky dobrou noc, seznámek je v polotovaru, zítra domáknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
27.8.06 22:15

Fuj, dneska vecer me tak divne boli bricho :? Pololezim na gauci a uz mi nekolikrat ztvrdlo, nic moc pohyby a takovy divny tlaky…stava se vam to taky nebo mam panikarit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.8.06 22:34

Nico nepanikar to se mi stava obcas taky ze si pololehnu na gauc a najednou je bricho jako kamen to vydrzi tak tri minutky a pak to povoli. Nekdy se to opakuje i 5× za sebou. Ja mam nekdy pocit jako ze se malej protahuje. V kinizkach jsem cetla ze od 28 tydne obcas brisko muze tvrdnout ze to jsou pripravne stahy.

Mam vsak maly problemek zacali me strasne svedit bradavky. Nevim co s tim mam delat. Mazu si je tim kremem ElastiQ nebo olejickem. Ulevi se mi ale za dve hodky je to zase:( a jeste se mi na bradavkach jako by loupe kuze proste takovy bily supinky:( Na kontrollu jdu 5.9 tak nevim jestli to do te doby vydrzim:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.8.06 22:37

Kaculo koukam ze tam mam za Davidem otaznicek u jmena holcicky takze kdyby se nam narodila holcicka bude to Karolina:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
27.8.06 22:38

Jitko,
muze to byt mykoza, na bradavkach byva hodne casto…zkus mazat Canestenem a uvidis…
 S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.8.06 22:48

Sylvah
dekuji za radu. Zitra dojdu do lekarny a koupim. Kde se takova mykoza proboha bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
28.8.06 00:43

Jitko , mykózy v těhotenství jsou bohužel prý celkem běžná komplikace… :-( A vzhledem k tomu, že Sylvah je doktorka, asi ví, že bradavkám se nevyhýbají… Mně moje doktorka říkala, že sliznice (a možná tedy i ty bradavky) jsou v těhotenství náchylnější než jindy a že se jich chytne a dobře se u:,–(í opravdu cokoli…takže ono stačí, jestli sis třeba bradavky poškrábala o oblečení nebo o blbou podprsenku a třeba se zpotila a ono se ti tam mohlo něco u:,–(it…je to teda laickej pohled…ale zkus ten cannesten, mně teda zabírá na všechno a nebo mě ještě napadla kalciová mastička (stojí asi 30,– Kč ??) - tu používám na takové to povrchové svědění a hojení čehokoli. ;-)

NICO - s tím tvrdnutím si vážně nedělej starosti…občas mám taky břicho jak meloun…fakt mi to ten meloun dost připomíná…tvrdý a plný vody.. :-) zrovna teď - dodívali jsme se na film, já šla pro košili, že si půjdu lehnout a Qeebo jsem asi naštvala, že jsem si ještě vzpomněla na jednu várku prádla v pračce a začala ho věšet…no a melounek byl na světě…a obecně takhle večer bývá takový nafouklejší…jestli jsou to tréningový stahy, bude to asi čim dál horší, co, mamči zkušený???

No…když jsem koukala na film, klížily se mi oči o stošest…a teď v postýlce mám zas pocit, že mám energie až do rána… :-( jdu ještě mrknout na net..snad u toho budu usínat rychleji. ;-) Nebo si tu ve 4 dáme fakt sraz s LINDOU??? :-)

pa pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital