Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
28.8.06 11:44

Jak tady sedím u PC, tak mě pinďa kope až někde kolem žaludku (je fakt, že ráno se mi chtělo dokonce zvracet, ikdyž jsem pohyby necítila, ale nevím, čím jiným by to mohlo být než že mě malý tlačí na žaludek), až mě to nadzvedává na židli :lol:. Dopoledne se nikdy moc nehýbal, ale co dělá dneska (a co vyváděl včera večer), to je teda síla. Já pořád čekám, jak jsem slyšela, že bude mít čímdál míň místa a tudíž svoje pohyby omezí a ono je to zatím naopak, Ója sebou teda mele čímdál víc :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.8.06 11:46

Nico , díky za povzbuzení, těhulky tady prostě nikdy nezklamou :D
Máš pravdu, je to těmi hormony…od cizích lidí by mi to možná nevadilo, ale když takhle pořád rejou všichni v rodině…a hlavně mi vadí to neustálé srovnávání „Denisa tohle a Ty tamto“…je to šílené, připadám si jak exot…o ní pořád jen vykládají, jaká je krásná těhulka, má nádherné bříško atd…a já jsem jen ten „slon s obrovským balonem“ :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.8.06 11:56

To mimusko, je malinkaty, ale je videt, ze dnes uz pani doktori dokazi hrozne moc.
Hlavne ze bude v poradku.
 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.8.06 11:58

Nemáte tu někdo osvědčený recept na dětskou přesnídávku ? DOvezla jsem si od našich asi 10 kg měkkých broskví, tak jak na to?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
28.8.06 11:59

Krti, tak ja mam dnes zase utlum, ditko asi spinka a je v klidu, ale me teda kope desne dole. Jsem zvedava na jeho polohu, i kdyz pri mem hrozicim cisari je to asi jedno.
Ivett, na srovnavani se vyprdni a na reci taky. Me zase kazdy rika, jak mi to slusi a pritom ja se citim jako slon. :lol:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
28.8.06 12:02

Krtonozka muj prcek zacal o vikendu taky nejak extremne okopavat oblast okolo meho zaludku :D a nekolikkrat me mimi koplo tak silne do zebra az to bylo fakt neprijemne! ale vubec nevim jak tam ted lezi. protoze kdyz me kopne nahore do zebra, tak citim zaroven stouchanec i dole. takze me mlati asi najednou nozkama i rucickama :D je to legrace ale alespon vime ze jsou nasi bobisci v poradku. zitra na UZ se doufam dozvim jak si tam prcek vlastne lezi :)

Marcela_F urcite jsi to tady uz psala, ale nechce se mi hledat :) z jakeho duvodu ti hrozi cisar? mne proto, ze jsem malinka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.8.06 12:11

Meowth : já už mám Ondeje otočeného hlavičkou dolů, takže mi nohama masíruje žaludek a s močákem si hlavičkuje. Tělíčko je na pravém boku, na levém mě lechtá ručičkama.

Holky, blbej dotaz - je možný, že když už mám teď mimčo otočené hlavičkou dolů, tak se může ještě stát, že by se do porodu přetočilo jinak ? Možná je to fakt pitomej dotaz, ale mě napadají jen samé takové :lol:. Já jen chci vědět, jestli už můžu být klidná, že mi nehrozí nějaké komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
28.8.06 12:12

Ivett,

opravdu se vykašly na řeči od rodiny. Chápu, že to příjemné není, ale nestojí za to se tím nervovat… Budeš mít krásné miminko a po porodu to shodíš a možná budeš pak štíhlejší než ségra a všichni budou koukat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.8.06 12:17

Ivett , jakypak slon :?: :! Ze Te placnu :lol: Vsak pockej, treba Tvoji sestre zustane po porodu na brise vytahana kuze a Ty budes vypadat jako bys nikdy nerodila…kazde telicko je holt jine. Ja si taky pripadam nechutne tlusta a kdyz jdu naaaahodou polonaha kolem zrcadla, za:,–(ne koukam jinam…ALE CO :! Jsou to nase miminecka zlata a kdo si co mysli nebo rika je jedno.

Tak a jdu si na to dat ledove kastany a chytnout se luxu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.8.06 12:24

Nico , ty už jdeš zase gruntovat :?:
Se před tebou hanbím :oops:. No ale říkám si, že teď když budu sama doma, taky pořádně pouklízím (ikdyž jsem to dělala nedávno, tak to nebude taková hrůza), ať už to máme na mimčo pěkně připravené a nemusím se honit týden před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.8.06 12:35

Krti , ja fakt musim :-) v obyvaku, chodbe a kuchyni mame v soucasne dobe 10 kocek, v loznici 3 a v kocourim pokoji (budouci loznice s mimi) 1…takze kazdodenni gruntovani je proste NUTNOST a ne moje posedlost poradkem a cistotou :wink:

A to nas jeste ceka polozeni podlahy ve dvou pokojich, malovani, v jednom i stukovani, osazeni dveri a vubec…zacinam si myslet, ze nemame sanci do porodu vse stihnout a chyta me panika…kdybychom aspon znali nejakeho sikovneho chlapa, ktery by nam s tim pomohl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.8.06 12:36

Tak jsem se vrátila od kadeřníka, nnechala jsem si ostříhat vlasy - kadeřnice mi je zkrátila nad ramena, tak mám alespoň pokoj od rozčesávání. Za ty poslední tři týdny se mi kvalita vlasů važně zhoršila, nemluvě o padání. To bude manža koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.8.06 12:38

BUmbrlíkovi k těm žebrům chybí takových 10cm poporůst nahoru. Zatím mám pocit, že mi to břicho spíš roste dopředu a do stran. Na ty kopance do žeber jsme ještě asi mrňaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.8.06 12:41

Nico: já bych chtěla také kočičku. Ale až by byl BUmbrlík větší. Teď bych to asi nezvládala. Manžel moc nechce, prý je pes lepší. Ale já mám úplně opačný názor!
Je zajímavé, že je alergický (rýma) na kočku svojí maminky a na našeho kocoura mých rodičů vůbec.
Jaké vůbec chováte plemeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.8.06 12:42

Danda : no a to já četla, že vypadávání vlasů se pořádně rozjede teprve až po porodu :!

Nico : no je fakt, že jsem zapomněla, že jsi kočičí máma :wink:. Když jsme měli Brada ještě doma, tak to bylo taky mnohem náročnější na pořádek, to uznávám. Teď si lebedím, doma je čisto a mně stačí vytřít 1× týdně 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí