Poradna duly
Jana Čurdová
A kotniky rostou a rostou… Tak ja uz nevim, co s nima. Za chvili si pujdu pro jistotu zmerit tlak, ale typuju, ze mam spis nizsi, jsem takova unavena, sotva se vlecu. Ale stale susim houbaky a jeste chci udelat babovku
.
Ivett, brisko opravdu neres, ja bych ty lidi mlatila hlava nehlava, co maji takove komentare. I ma rodina jsou na to experti. Prijela jsem za nima v cervnu, to jsem byla v 5. mesici (na konci) a hned jsem si vyslechla, zda to jako budou dvojcata nebo co! Pritom jsem tou dobou mela navrchu mozna 3 kg, ale jasne, ze v 5. mesici bricho uz leze!!! Oni snad vsechny zensky zapomnely, jak vypadaly v tehu ony nebo co??? Nebo si mysli, ze mimi je jen mikromilimetrove vajicko a do porodu a pak najednou naroste??? Me to taky strasne rozciluje, na jednu stranu jsem rada, ze ziju tak daleko a jsem takovychto komentaru usetrena.
Hihi, holeni je fakt akcicka, manza se jeste teda nenabizel, ale je to tim, ze jsem si mu jeste nestezovala. Ale ackoliv ho miluju uplne nejvic, tak bych se bala sverit se mu… Ale treba na to dojde, kdo vi
. Jinak u nas se v nemocnici neholi, tak mam o starost mene, fakt by mi bylo hoodne neprijemne nechat nad sebou nekoho sermovat ziletkou, ale ja oholena do nemocnice pujdu, pro svuj vlastni pocit. Ani klistyr se u nas nedava, jen na zadost. Ten ale milerada ozelim…
A strih a barva vlasu… Tak u me to mam v rezii zcela ja, manza mi do toho vubec nekeca a je dokonce i napomocen mym ruznym experimentum! Barvi mi vlasky, je zlatej, jeste bych si ho potrebovala vyskolit na melir a kvalitni sestrih
. Po porodu se chystam k holicce na melirek a nejaky to zkraceni, protoze pocitam, ze mi take vlasy budou padat vice, protoze mi pri tehu zhoustly. Skoda, ze tak nezustanou, me to vubec nevadi, ja mam svoje dost ridke
. Linda
Tak tady mame truhlare…aleluuuujaaaaa…vytvari tady nejaky toxicky smrad, tak jdu delat ven. Pozametat, sebrat pradlo…tam se vzdycky neco najde ![]()
Varim…jen jsem se otocila a jedno kote mi z hrnce slizalo pripravene maslo na smazeni, nastesti to nestalo na plotne…ach jo, to zase bude sragora. Jako vsechny nase kocky jsou slusne vychovane, ale TOHLE ZVIRE ma snad prevahu genu jeste od predku, kteri se zivili z popelnic
jeste jsme takove dite nemeli a nestacime se divit. Musela jsem si pro praci s jidlem vytvorit zvlastni system ![]()
NICO: ten chudera si urcite desne pochutnal ![]()
LINDUSA: Ja tedy klistyr chci 100% - az budu tlacit, tak bych velmi nerada vytlacila i neco jinyho nez mimi - do toho vseho
takze si koupim doporucovany YAL, kamaradky si ho moc chvalily
Tak jsem se zacetla do knizky a rvu u toho jako male decko. Jmenuje se to Dokonala sestra a je to takova romantika.
Vubec mam dneska takovej den ze se mi chce porad brecet. Ty hormony to je fakt sila.
Pritel odjel a vrati se az ve stredu:( Je to fakt sileny jak porad jezdi pryc.
Jeste jsme ted zjistili ze z Ikey ztahly ten prebalovak co chce koupit maji jich jeste par na sklade ale asi uz je nebudou prodavat protoze v novem katalogu neni. Tak doufam ze dojde brzo vyplata a jeste stihneme koupit. Jojo nevyplaci se nechavat veci na posledni chvili:)
Tak jsme byli na návštěvě za bráchou, má dneska narozeniny a jak jsem si tam asi 1,5 hodiny seděla na gauči a pak chtěla vstát, zjistila jsem, že mi to nejde
. Úplně se mi v podbřišku něco napnulo, docela dost to zabolelo, tak jsem kecla zpátky a pěkně se vyděsila. Na druhý pokus to taky nevyšlo, tak jsem ještě chvíli poseděla a pak už to bylo dobré. Mám ale takový blbý pocit, jakoby mě v tom břiše něco táhlo. Kdyby to bylo po straně, svedu to na vazy, ale tohle je přímo v podbřišku, na prostředku. Pomoooooc, nevíte někdo, co se děje ? ![]()
Marta77 : no tak s tou polohou plodu jsi mě moc nepotěšila, já už si myslela, že máme vyhráno, když je teď prcek otočený, jak má být. Tak doufám, že už se nehne, to by od něj byla pěkná sprosťárna
.
KRTI: ja mam naprosto to samy. Jednou jsem malem z prochazky nedosla domu, ale je to takova bolest, ktera me nedesi, protoze jsou to evidentne vazy nebo proste jak se to vsechno zvetsuje, alespon si to vzdycky rikam - uz to mam nekolik tydnu. Ted prave mam desnou bolest v levim boku i jsem se vecer nekolikrat probudela, ale na kotrole je vse OK, takze to budou ty zmeny NEBOJ!
tééda, už jsme u klistýru..... ![]()
tak já bych ten YAL zas tak nechválila, klasickej klistýr je prej lepší, protože se do střev vpraví teplá tekutina a tim teplem to taky dobře působí na porodní cesty ne jen na vyčištění…čili já volim zase klasickej ![]()
Smarrr : v bocích mě píchá taky, ale tohle se mi stalo prvně. No je fakt, že jsem odpoledne zametala a vytírala v bytovce, tak jsem se možná nějak namohla, protože třeba to zametání fakt není moc příjemná práce, všechno mě u toho bolí. Tak dík za uklidnění, snad to bude už dobrý. Jdem si pustit s Pajou nějaký film na DVD, tak to vyležím
.
Krti , neboj, dokud to neni trvala krec, nesnesitelna, nebo nekrvacis ci nemas nejaky e-e vytok, tak se neboj, holt se roztahujem
. Oni i brisni svaly pres bricho se musi prizpusobit, i me boliva bricho vepredu. Ale co me vzdy vydesi, tak to je to, ze nekdy vstavam a mam pocit, jako by me nekdo dloubl do bricha. Nejakou tyci, na:,–(ou, proste necim. Je to momentik, nikdy se to neopakuje 2× rychle po sobe, ale stalo se mi to uz asi 4×. No, zatim nerodim, tak to take bude nejspis nejake svalove pnuti.
Jinak jsem koukala znovu na vsechny ty svatebni fotky v albu, takove krasne nevesty, uz na me zase leze sentiment
.
No a klistyr… Me se do nej vazne nechce, jsem moc rada, ze mam tu moznost volby. Navic se pry streva vyprazdni uz pri kontrakcich tim tlakem, malokdy se stane, ze by clovek bobkoval primo pri tlaceni mimise. To ma ta priroda dobre vymysleny
. No, takovych hodin a manza nikde! On mi varoval, ze maji nejaka letadla, co prilitaji pozde, ach jo… Linda
Kacul taky si nechám dát kalsik klistýr, už jsem ho jednou měla a není to nic hroznýho, pokud je příjemná sestřička
a volný záchod ![]()
Byla jsem ted 2hodky v zahrádce,vytahala plnou popelnici plevelu, všechno okopala a ted čekám jestli jsem to nějak nepřešvihla
Jsem utahaná až hrůza ale jít ted spát tak ve dvě budu vzhůru ![]()
Holky tohle jsem objevila u holek v září
Smějící http://dwnld1.ftipky.cz/…chapavec.wmv _________________
No hlavně ten volný záchod
ten je na celým klystýru nejdůležitější.
Mě se taky vždycky „ulevilo“ po kly… I stahy byly pak lepší
Člověk je takovej lehčejší ![]()
Tak břicho bolet přestalo a malýho asi děsně baví dělat mi na břiše boule. Jsem si tam položila ruku a pod dlaní ji jezdily boule sem tam - takhle moc jsem to zažila poprvý, až jsem musela zavolat Paju, ať si jde taky šáhnout
.
Co mě ale teď večer trápí, je pálení žáhy. Zažila jsem to asi jen 5× za celý život, ale co mám v krku dneska, to se ani nedá popsat. Jelikož jsme na to doma ani jeden nikdy netrpěli, nemám žádné pastilky Rennie nebo něco takového - existuje nějaký jiný způsob, nějaká babská rada, jak se toho zbavit ? Je to fakt hodně nepříjemné
. Já mám dneska nějaký asi blbý den, cítím se jaksi těhotněji (co se různých trablí týče) než jindy
.
KRTI .....na žáhu je dobrá jedlá soda, jestli doma máš…já jí používám i při pečení, takže kdyžtak lžičku rozpustit v troše vody a vypít, nebo někdy pomůže i mléko ![]()