Poradna duly
Jana Čurdová
BEE: zlaticko MOC drzim palce, at to s pejsem dopadne co nejdriv a dobre!!!
DANDO: s tim sexem naprosto souhlasim - ja jsem na tom uplne stejne! Ale moje tehotna kolegyne se v tehotenstvi opravdu zmenila v nymfomanku az si jeji muz obcas postezoval ![]()
MEO: ja mam naprosto to stejny, taky s tim briskem nekam narazim jako buldozer
No my mame hypoteku na 25 let, takze to samy!
LIDUNKO: Hlavu vzhuru! Proste to byl den blbec, ale ono nakonec treba nebude tak zle a za par let budes myslet na to jak to bylo hezky, kdyz jste meli mimi v malym bytecku - znas to…
JITKO: Chuderko uz je to lepsi? Pejsek je truhlik, tak hlavne davej na brisko pozor!
KRTI: tedy tak to fakt provokujes s tim 4+1 ![]()
jeste jsem vam ani nenapsala jak jsem se vcera zase nervla na poste! objednala jsem si nejeke hadriky pro mimi a abych usetrila tak jsem to platila prevodem z uctu. cekam uz tyden kdy mi balicek prijde a porad nic. uz jsem mela strach ze me podvedli a vylakali ze me penize a nic nedostanu. ale omyl. ty kravy u nas na poste mi jen nedaly do schranky upozorneni ze mam neco na poste. takze kdybych se tam nesla zeptat tak nic nemam. a to nebylo poprve. je to mesic co se mi stalo uplne to same s jinym balickem a dokonce mi loni ztratily jeden doporuceny dopis. uz na ne nemam nervy. pry za to muzou brigadnici, ale copak me to zajima? at si tam udelaji poradek. navic tam vzdycky cekam pul hodiny ve fronte protoze maji otevrene jen 2 okynka a neustale navaly lidi.
ale uklidnila jsem se hned jak jsem doma rozbalila balicek a vytahla ty nadherne pidi vecicky pro naseho bobiska
uz se strasne tesim az mu to budu vsechno oblikat ![]()
Krti jinak nemam nic proti postackam…moje mamka je taky ![]()
Preveliky uspech, zvladla jsem pedikuru! Naivne jsem si vsak myslela, ze bych zvladla i lakovani, ale to uz opet zacala protestovat moje zaha, mrcha jedna! Pizlala jsem si ty nehty tak, ze jsem mela nohu na poklopu od WC a byla k ni tak divne ohnuta a asi tak 3× se pokousela ranni babovka opustit utroby meho zaludku. Tak holt nebudu frajerka, no…
Bydleni. My take porad mame dilema. Budem tu nejmene 4 roky, tak zvazujem, zda se nevyplati neco poridit, ale jakou mame zaruku, ze to pak prodame? Zadnou. Ted jsme sice v hezkem baraku, ale absolutne nepraktickem, takze nejake to stehovani nas urcite ceka, ale asi zase do pronajmu… Coz mi stve, protoze se tam clovek boji i natlouct do zdi hrebik! V tomhle baraku mame zakaz tlouct cokoliv do dreva, hlavne, ze ze sten na nas cumi hrebiku aspon 100 a jsou tak blbe rozmistene, ze se na ne ani obrazy nehodi. Aspon teda ne ty nase… No a navic ty 3 patra, to je fakt zahul i bez bricha. Bleee, ja musim jit nakoupit a vuuuubec se mi nechce, ach jo… Linda
Bee Moc drzim palecky at to s tim pejskem dobre dopadne a najde se nekdo kdo se ho ujme.
meowth bytecek je to opravdu malinky ale ja verim ze se tam vejdeme:) prave budeme kupovat prebalovak v Ikea a jeho rozmery sedi presne na milimetry tak aby se vesel. Co se tyce hypoteky urcite ji planujeme ale pritel by rad jeste pockal do pristiho roku az mu dojde stavebni sporeni:)
Kokali jsme ted na nove byty ve vinori kde nabizi ze se da cely koupit na hypoteku zaplati se pouze 50 000 v hotovosti pak uz jenom splatky.
http://www.vasebyty.cz/lokality.php?…
Smarrr pejsek uz je docela v pohode:) on docela posloucha ale musi se na nej zvysit hlas. A ja nerada kricim protoze mam pocit ze Davidkovi to vadi:) Vzdycky kdyz zarvu tak zacne kopat:) Ale ted kraaaaaaaaaaaaasne spinka:) jeste tady mam na starosti papouska to je takovy krikloun:)
Lidunko , tak to jsi měla den blbec a s tím stěhováním Ti to tedy fakt nezávidím
( Snad to nějak vyřešíte, abyste s prckem mohli do nového co nejdříve to bude možné!!
Linduš , tak do nových bot asi budu muset zainvestovat taky…a jak to tak vypadá s počasím, tak i do nějaké podzimně-zimní bundy, protože tyhle zimy ve svetru asi neodchodím a žádnou z mých bund jaksi tedy přes pupíka nedopnu ![]()
A s jídlem přestávám provokovat, abyste mě neproklínaly, že si taky (kvůli těm žáhám) dát nemůžete ![]()
Krti , vážně provokuješ
My jsme v pidi 2+kk a budeme i s prckem, minimálně rok, než se ukáže, jestli se budeme stěhovat k našim, nebo pořizovat něco jiného…u našich by to bylo větší, ale v Praze bychom šli asi stejně zase max. do 2+1, na větší by asi nebyly penízky…
Bee , doufám, že s pejskem to nějak vyřešíte…ale hlavně si nepřipouštěj žádný pocit viny…je to sice pes, určitě je jako člen rodiny…ale na 1. místě by u mě taky byla bezpečnost dítěte!!!!!
A opravdu to vypadá, že máme stejné téma, takže ještě uvidíe, jak to u koho dopadne ![]()
Zrovna jsem viděla fotky týdenního miminka, až jsem si nad tím zaslzela
A manža mi napsal, že je to ale „lozkošný bobísek a že chce takiiiiiiii“ ![]()
Jitka123 no ty byty vypadaji dobre! i ta hypoteka. my jsme si ale proste rekli ze sezenem alespon 3+1 (at ma prcek svuj pokojik) do 2milionu a povedlo se
jenze tim pro nas novostavby prestaly existovat. ale jsme spokojeni s tim co jsme nasli, protoze je to v dolnich pocernicich a tam je moc krasne, je to uplna vesnice a navic dum je sice panelovy ale je to spis takova bytovka protoze ma jen 4 patra. a bydli tam spousta mladych a videla jsem tam pobihat plno deti, tak myslim ze se nam tam bude libit.
preju vsem co mate „problem“ s bydlenim at se to brzo vyresi podle vasich predstav ![]()
Ahoj těhulky, tak se hlásím po delší odmlce, dneska proběhlo testování na cukr, a řeknu vám že to nebylo zas tak hrozný docela jsem z toho měla strach,jelikož mi je špatně i při odběru krve,dneska 2× a v poho takže si pomalu asi začínám zvykat!! To pitovo mělo citronovou příchut takže se to dalo vypít, dala jsem to na 2× ![]()
No jinak v poradně v poho akorát se mě drží pořád ten vyšší tlak 140/80 no ale s tím asi neudělám nic! Jinak mimi asi leží podélně ale pořád se mrská no za měsíc mám poradnu i s ultrazvukem tak jsem na něj zvědavá!
kočárek: už máme doma tak se jím kochám, Honzík mu ale musí vyměnit přední pružiny,jsou prasklé takže kočár sedí jak prd– na hrnci. to víte je po dvou dětičkách!
Meowth:taky jsem si objednala mimi věci na mimibazaru a čekám až přijdou ale já jsem platila teprve v pátek takže to tenhle týden ještě nevidím!!
kde jsi si objednala ty???
Jo ještě jsem vám zapoměla napsat datum příští kontroly 26.9 + ultrazvuk!
Zítra si budu volat na výsledky krve z toho cukru, tak snad to bude dobré!
Jo a můj přírůstek na váze je 8 kg!!
to je prča jsem zvědavá kolik budu mít na konci nezačneme tipovat??? ![]()
liborinka ja objednavam na www.kvitko.cz nebo taky www.brumla.cz a zatim jsem byla naprosto spokojena!uz se tesim az bude po vyplate a zas neco objednam ![]()
Nazdárek těhulinky,
tak dneska jsme byli v Gennetu a vše je v nejlepším pořádku
Mimčo prý váží kolem 1,5kg což je prý tak akorát. Hlavičkou je zatím dolů, ale to se prý ještě určitě změní.
Ivett: Jinak , že reaguji až tak pozdě, ale přeci:-) Naprosto Ti rozumím, já mám tři sestry a neustále nás rodiče srovnávají , nenávidím to! Takže jsem se naučila zatnout zuby a dělat , že neslyším ![]()
Liborinka: Minulý týden jsem měla nahoře 12kilo, dneska to bylo jen 11kilo, ale já teda tipuju , že přiberu 16-18kilo a to jsem možná stále ještě optimista ![]()
Včera jsem si taky něco objednávala na mimibazaru, ale asi si počkám až do příštího týdne ![]()
Liborinko , v Tvem tydnu, 27., jsem mela nahore uz asi 10 kg, mozna o nejaky ten gram vice
. Kojeni nam s hubnutim pomuze, je to pry vydej az 400 kcal denne, take budem pekne drndit venku s kocarkem, behat kolem mimise, jidlo bude nase posledni priorita (a tim padem ztrati muj zivot smysl
).
Jeste jsem se nevykopala na ten nakup! No tak ja uz letim! Pa, Linda
Jo, jeste Bee , s pejskem opravdu nemej vycitky, chapu, ze to citis jako urcity stupen zla, ale urcite je to mensi zlo, nez kdyby se melo neco stat Qeebatkovi! Jsi proste jen ve spatne situaci, uplne dobra volba zkratka neexistuje a jak vidis, vsechny bychom jednaly uplne stejne jako Ty!!! Ted uz jdu na nakup
. L.
Holky díky za držení palečků kvůli psovi…taky doufám, že to dopadne dobře…i když o tom pochybuju
hlavně mě mrzí, že s tátou budeme asi dlouho chodit „kolem sebe“
je to pro něj těžký, ale troufám si říct, že pro mě by to PAK bylo těžší…kdyby se nedej bože mělo něco stát Qeebu. ![]()
JITKO - ta Vinoř vypadá moc pěkně!!!
My budem bydlet počítám ale nejdřív tak od příštího léta v Čakovicích…to budem od sebe kousek!
A hypotéky já nekomentuju! Máme fakt vysokou, ale jinak to nešlo…aspoň ji máme na 30 let a na prvních 5 let sníženou novomanželskou, tak to snad nějak zvládneme uplatit…
Už teď ale přemýšlím, jakou všechnu práci bych mohla dělat až bude mimčo…ale bojím se, že toho moc nepůjde a nebo se mi nebude chtít.
Budu ráda, když budu zvládat občas něco do svý současný práce… ![]()
Jak jsme se tu bavily o těch podložkách na matrace, našla jsem ještě jednu, která vypadá docela dobře…jen nějak nevim, jakých je rozměrů
to tam nějak zapomněli uvést. ![]()
Tak jsem si dala slepici polevku:) Doufam ze to streva vydrzi:)
Verun super ze je vse v poradku. 1,5 kg to uz je krasna vaha:) jen tak dal:)
Co se tyce vahy tak momentalne mam nahore 12kg a predpokladam ze do porodu jeste kilca pribudou, ale ja si z toho nic nedelam. Rikam si ze to k tomu patri:) po porodu to urcite pujde dolu:)
Co se tyce testovani na cukr tak jsem nebyla jeste ani jednou. Staci jim jenom vzdycky kontrola z moci:) a jsem docela rada ze nemusim pit to hnusne piti:)
JITKO: pozor na Bemett - my jsme u nich taky chteli hypoteku na bytecek v Rudne u Prahy. Dokonce jsme u nich byli na jednani - maji sidlo na Budejarne, ale fakt to na nas nepusobilo ani trochu dobre. A neslysela jsem na ne nic moc dobreho - informovala jsem se pres forumliving.cz - tak dej pozor! Nakonec jsme si koupili bytecek o moho levnejsi v Radotine na Mramorce.