Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
545
28.8.06 20:28

Kacula : díky moc, tak já zkusím to mléko a když to nepomůže, zhltnu tu sodu, taky tady trochu mám na pečení :wink:. Já bych mohla dechem zapalovat fagule, to je fakt síla :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
28.8.06 20:53

Ahooooooooj!

Teda vy spisovatelky, zas nebudu vedet polovinu veci, na kt. jsem chtela reagovat…

Řeka bohů - super, mám moc ráda. Mmtálně čtu Nejšťastnější miminko v okolí, tuším už se to tady probíralo. Je to fajn, myslím, že si z toho něco vyberu.

Klystýr - neměla jsem, jsem tzv. „vysí..í“, takže jen mi praskla voda, už jsem byla třikrát…myslím, že jsem byla vyprázděná dobře už z domova :-)

Holení - taky to zatím zvládám ve stoje, ale brzo už poprosím manžela. Hrozně mi ty chloupky v těhu zarůstají, takže je to potřeba často :-(. V porodnici mě holili - jen na hrázi pár tahů, toho se nebojte.

A už nevím! :( :( ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.8.06 21:49

Krti , ja mam tu zahu take uzasnou, fakt nevim, co na to. Ja beru TUMS, jsou to kalciove kapsle primo na zahu, v tehu povolene (aby ne, kdyz je to vlastne jen kalcium), snazim se zustat u 2 denne, ale dneska jsem si dala uz 4 a porad nic moc uleva. Pritom jsem nejedla ani nic drazdiveho, jako treba nejake tuky a zaclo to hned rano. Uz to asi lepsi nebude, musime vydrzet… Takze obecne kalcium je dobre, mleko by melo zabrat, jak nekdo radil. Ale me dneska nezabira naprosto nic. Mozna zkusim jeste tu sodu, te tu mam celou plechovku :) . Pak uz me nenapada zadna meducinka… Tak budiz Ti utechou, ze v tom nejsi sama :) . Chudak Lance na to trpel cely zivot, od miminka (reflux) a az ted, pred 2 mesici na to dostal konecne leky!!! Nedovedu si predstavit zit s tim cely zivot, hruza! No, za chvili se pakuju do postele, doufam, ze dneska usnu! Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
29.8.06 00:25

Ahoj bříškandy! ;-)

Přes den dneska nějak nebyl čas…teď „žehlim“ (s notebookem na žehlícím prkně) a dokonce jsem vás nějak zvládla dočíst. :-)

SMARRR je super, že v práci se ti líbí! ;-) Budu držet palečky, ať je to čím dál lepší…ale aby se ti pak chtělo na MD! :-) Já už to mám za pár. Mateřská by mi měla začít pokud jsem to správně pochopila od 11.9. naprosto oficielně…myslim (vzhledem k únavě a taky k tomu, že se mi už blbě sedí za stolem), že se mi nakonec bude celkem i chtít! Navíc - budu přece pracovat z domova, že jo?! :-D

IVETT Co se týče rodiny, bříška a srovnávání - ani nevíš, jak ti rozumim…čekáme v úzké rodině taky dvě miminka a navíc asi 3 týdny od sebe…vlastně celkem 3 miminka…to třetí ale není už tak „blízko“ v rodině…Mně se teda zdá, že jsem náležitě dala najevo už na začátku, že o žádné srovnávání nestojim (hlavně pak v oblasti srovnávání dětí, který myslim jak děti, tak matky logicky akorát stresuje) a tak se ani žádný větší srovnávačky nedějou…taky se víceméně společně nikdy nesejdeme na jednom místě…sice jsme se srovnávání vyhnuli, ale zase máme takovej jinej komunikační problém… :? Takže - naprosto ti rozumim, vykašli se na ně…normálně jim vysvětli, že NECHCEŠ už nic takovýho slyšet a co se týče srovnávání dětí po porodu mezi sebou, tak jestli chtěj udržet klid v rodině, ať se těch poznámek taky zdržej a kdykoli budou chtít něco takovýho vypustit z úst, ať se nejdřív kousnou do jazyka, napočítají do 100 (pro jistotu) a teprve pak, pokud budou mít stále pocit, že je to důležitý, něco řeknou… :evil: Dovedu si představit, jak tě to štve. :-( Kdyžtak kdykoli napiš SZ…i u nás bude tohle určitě věčný téma :twisted:

KAČUL doufám, že jsem tě tou „pochvalou“ Verči nějak nenaštvala…já ji fakt pokládám za vzor vzoru pro všechna miminka z toho, co o ní vyprávíš… :-) kéž by si ji chtěla všechna naše Qeeba, Bumbrlíčkové, Fleci a všichni ostatní vzít za příklad… :-)

LINDUŠ to svědění kotníků musí být fakt žůžo. :-(( to mně když natečou, není to naštěstí tak šílený a nesvědí! :o Co se týče pálení žáhy, tak mám někdy stejný pocity jako KRTI , ale naštěstí to vždycky zase nějak přejde a pomáhá mi třeba to zmiňovaný mlíko…ke krabičce s nápisem jedlá soda jsem naštěstí ještě nedošla…

HOLENÍ A KLYSTÝR ačkoli se ve Vrchlabí (pokud se tam teda fakt dopracujem) ani jedno neprovádí, jen na výslovnou žádost, klystýr ze stejnýho důvodu jako SMARRR podstoupit plánuju…holení doufám zvládnem doma nějak společnými silami…zatím to zvládám sama…jednou holil manža a přesně jak píšete…opatrnej byl, že jsem myslela, že u toho vyrostu…ale zvládnul to moc šikovně. Smířila jsem se s tim, že to holt nebude tak, jak to bejvalo, ale snažim se to nějak udržovat…blbý je, že máme jen sprcháč a s břichem je to celkem náročný se tam vejít a ještě se oholit…začínám mít problémy i s nohama…natož s touhle partií… :oops:

No a moje dnešní návštěva na DIABETOLOGICKÝ PORADNĚ V MOTOLE to byla zas kapitola sama pro sebe… :-( Když už jsem konečně zaparkovala a to jen díky tomu, že někdo zrovna vyjížděl (mají celejch 30 :! minut zdarma, což stačí tak na to zaparkování) a za každou další hodinu 25,– Kč, což jsem si říkala, že třeba takhle při porodu musí bejt bomba! :-( Přešla jsem půlku areálu nemocnice než jsem se dostala aspoň k informacím, kde jsem na sestry dvakrát ťukala a ony dál tvrdošíjně ťukaly do počítače…tam mě to nadzdvihlo poprvý a řekla jsem jim, že bych je nerada vyrušovala, ale jestli jsem správně na informacích a jestli se můžu na něco informovat… což trochu upoutalo jejich pozornost a řekli mi, kam jít…nicméně dle jejich návodu jsem skončila na prenatální poradně (což ale naštěstí byla ta samá budova a jen o patro výš než diabetologie). Když jsem přišla na diabetologii a asi po čtvrt hodině se dočkala sestry, řekla mi, že tam je doktorka ve čtvrtek dopoledne a že NENI MOŽNÝ, že mi do telefonu řekli, ať přijdu kdykoli během týdne dopoledne, že tam doktorka nebývá každý den… :evil: Tak jsem jí řekla, že jsem si to asi vymyslela, že mě baví k nim jezdit 2× v týdnu a že teda přijedu ve čtvrtek znovu…ale na kolikátou mi prý říct nemůže, protože je plno pořád…budu si muset počkat. Představu, že tam jedu třeba z druhýho konce Prahy MHD a ona mi řekne tohle jsem raději honem zahnala… :-( Koupila jsem si sušenky BeBe Dobré ráno se sníženým obsahem cukru o 25%, zaplatila 25,– za parking a odjela na 10,00 do práce. :-/ Fakt výborně strávený dopoledne…a ve čtvrtek na novo a to jdu ještě odpoledne pro změnu do Hloubětína na tu kontrolu EKG… :-( no…takže abyste měly přehled. :o

Omlouvám se za sloh, ale aspoň budete mít ráno co číst… :P

Hezký den s bříškem všem a ať se vám v noci hezky spí! ;-)

Bee+Qeebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6927
29.8.06 00:33

Ahoj,

omlovam se, ze k vam tak padam, ale u nas nikdo nikde a vlastne nikde nikdo.
Zaha to je previt, cele tehu me pali jako das, ted ke konci uz neusnu jinak nez bez Renii staci jedna tabletka. nekdy si teda vemu i behem dne, kdyz snim neco co nemam.

Preji vam, krasne zdrave miminka a pohodove tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
29.8.06 08:04

Dobré ráno, mamči a mimča,

tak jsem včera ještě k tomu „ultra těhotnému“ dni v noci přidala 1,5 hodiny bdění, aby to bylo kompletní :x. Vzbudila jsem se ve 4 na WC a až do 5:30 čuměla do stropu a „hrála“ si s miminkem. Ondeje asi ten včerejší „boulink“ moc bavil, protože si na něj vzpomněl právě v noci a začal blbnout. Po páté hodině se konečně unavil a já mohla usnout. Tohle zažít každou noc, tak se asi zblázním, chudáčku Linduso :cry:.

Jinak to mlíko mi včera na tu žáhu pomohlo, jupííííííí :wink:.

Vůbec nevím, co budu dnes dělat. Chtěla jsem žehlit, ale prádlo mi zmoklo, fičí studený vítr, je zataženo a pořádná zima. Jak byl červenec horký, tak je teda srpen hnus :!

Přaju hezký den :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
29.8.06 08:32

Ahojky,

Krtonožko,

jestli Tě můžu uklidnit, tak prý má být pěkné a teplé září. Tak se nám to snad vynahradí, ale souhlasím s tebou, že to počasí je teda pěkně pitomé. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
29.8.06 08:39

Dobré ránko.....

Tak dneska mě Verča proprudila už kolem šestý :cry: achjooo, ale ještě jsem jí ukecala alespon na válení se v posteli, takže jsme orazila, ale i tak se těšim až v poledne zalehne a já jí budu následovat :wink:
Taky mě odpoledně čeká zubařka…ble ble, ale snad mě nebude trápit :!

BEE …jasně, že nenaštvala pochvalou.....naopak!!! Hrdá matka!!! Ale je fakt, že je zlatá, takže bych takový prcky přála všem..i když to spaní a ranní vstávání bývalo lepší…ale nemůžu mít pořád všechno!! Jen doufám, že jí narození sourozence příliš nepoznamená a zůstane hodná. Takže pochvalám se meze nekladou :wink:

IVETT …já mám švagrovou s o tři dny starší holčičkou než je Verča a to srovnáváí je fakt děsnýýýýýýý a to i přesto, že v očích tchánovců kupodivu víc bodujeme my, ale asi je to tim, že Verča je dcerou jejich SYNA a ještě jsme u nich v baráku. Ale i tak mě to dost štve a jestli budeme mít kluka, tak bude nejprotěžovanějším vnoučetem tady což mě štve ještě víc (byla dřina najít slušná slova :wink: )

SYLVI .....jak je doma s prckem?? Jak se měl u mooře???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
29.8.06 08:49

SEZNAMEK: BEE (matka pluku) (76,rak) Praha Zbraslav (Vrchlabí) Filip/Daniela TP 1.11. Qeebo ?!? DK ???
KACULA (79,rak) Praha 4 Chodov (Krč) Lukáš/Tereza TP 1.11. Mimčula ?? DK 31.8.
IVETT (81,váhy) Praha 10 H.Měch. (Bulovka) Jan/Kristýna TP 1.11. Kulíšek ?? DK 30.8. PAMAVLA (78, beran) Frydek-Místek Natalie/Jakub TP 1.11. ?!? DK 29.8. MEOWTH (83,beran) Praha (Apolinář) Ema/? TP 1.11. ?? DK 29.8 .
DOMI (77,střelec) Olomouc Vojta/? TP 3.11. kluk DK 11.9.
LINDUSA (79,beran) Německo (AFB Bitburg) Boo/Brat TP 3.11. holčička DK 8.9.
ANNI (76,váhy) Ostrava Filip/? TP 3.11. kluk DK ???
LIDUNKA (79,beran) Chrudim (Litomyšl) Tomáš/Anna TP 6.(25.)11. ?? DK 31.8.
MARCELA_F (75,štír) Koměříž (Obilňák) Tobias/Sofie TP 7.11. holčička DK 29.8. KRTONOZKA (78,štír) Věžná (PE) (Pelhřimov) Ondra/Tereza TP 7.11. Ója-kluk DK 6.9.
MARTA77 (77,býk) Brno (Obilňák) Vít/Nela TP 7.11. holčička DK 5.9./7.9.
VERUN (84,kozoroh) Praha 7 Letná (Apolinář) Ema/Vojta TP 7.11. kluk DK 30.8. TYNKA85 (85,beran) Rakovnik TP 8.11. kluk DK ???
BENJULKA (74,byk) Orlova (Ostrava) Richard/Eliska TP 8.11. holčička DK 7.9.
JANAK (83, vodnář) Brno Ema/? TP 8.11. ?? DK ??? JITKA123 (76,střelec) Praha 4 (Krč) David/Karolína TP 9.11. kluk DK 5.9.
PAJINA (77,beran) Praha 10 Hostík TP 11.11. holčička DK 12.9.
SMARR (75,blíženec) Praha 5 Radotin (Podolí) TP 12.11. kluk DK 6.9.
MAKOŠ (77,kozoroh) Zlín (Zlín) TP 12.11. Bobánek ?? DK 8.9.
TINES (81,beran) Brno (Ivančice) TP 12.11. kluk DK 21.9.
MILI (r.71) Praha 4 Michle TP 13.11. Bambulka ?? DK ??? JANDULA1 (83,štír) Roudnice n.L Vojta/Nikola TP 15.11. kluk DK 5.9.
IGINA (78,štír) za Brnem Vanda TP 16.11. ?? DK 31.8.
NICO (79,panna) Praha (Podolí) Dan/Laura TP 17.11. kluk DK 11.9.
MIA (74,beran) Praha (Bulovka/Vrchlabí) Mia/Hugo TP 17.11. kluk DK 13.9.
BEINKA (77,ryba) TP 17.11. Piciríkos ?? DK ???
SIFA (85,blíženec) Teplice Kristina/Matěj TP 19.11. holčička DK 4.9./.5.9.
DANDA+BRUNO (76,býk) Most (Most) TP 22.11. kluk DK 30.8. PETULINKA (82,rak) okolí Brna TP 23.11. Bubišáček ?? DK 6.9.
SYLVAH (76,lev) Brno (Obilňák) Anička/Marek TP 26.11. ?!? DK 12.9.
LIBORINKA (83,býk) Pelhřimov Matyáš/Bára TP 30.11. kluk DK 29.8. MEDICKA (80,váha) Praha- Žižkov (Motol) Erik/Victorie TP 30.11. mimi ?? DK 7.9.

Zatím: 16 klučíků 8 holčiček 11 překvapení 3 tajemství

Delší dobu nepíše:
Lucajda, Stramplicka, Beru, Kami, Jagiska, MilkaK, Welinka, Ilju, Hiki, Maya, Lorin, Ivana

H OSTÉ:
MARIEE, KA-TKA, EDIK, DENDULKA, RADULKA1, KASIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.8.06 09:02

Dobre ranko pupicci,

pridavam se ke stiznosti na pocasi. je to vazne humus :( a jsem jeste linejsi nez obvykle :) tento tyden uz se mi fakt nechce ani pracovat. vidina toho, ze pristi tyden uz do prace nemusim je uzasna!ale zas me ceka stehovani, tak si clovek nevybere.
no nic musim jit neco delat. dneska koncim hodne brzo protoze jdem odpoledne s prckem na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
29.8.06 09:22

Dobre ranko vsem,

KACUL: no ja se vlastne bojim jenom toho po…, ale klistyru se taky nebojim, ale vzhledem k tomu, ze mam cele tehotenstvi hemoroidy a ze zadku krvacim kazdy den a dost to boli, tak nevim nevim :? Kazdopadne s tebou souhlasim - uz jsme u porodnich vecicek a tasky a klistyru :lol: chacha jedem rychle coz?

KRTI: to jsem rada, ze te uz brisko neboli. Akorat jsem Ti chtela napsat, ze me to dneska konecne taky preslo tuk, tuk, tuk. Jinak ja jsem si na paleni koupila RENNIE - doporucil mi je pan doktor a je to super - muzes jich sniz snad az 16 denne a ja je mam i vedle postele, kdyz se vecer probudim a zaha pali hold si vycucam Rennie a je klid :)

BEE: tedy fakt dobra storka z toho Motola. Ja bych tam urcite stropila pravou hystericko-tehotenskou scenu, ze jsem tehotna a jak si to predstavujou - chuderko, tak at to na podruhe vyjde!!!

NESPAVOST: tak ja se uz tyden, kazdy den uplne pravidelne budim v 01,00 vecer tak na hodinu. Vzdycky kouknu na budik a je tam 01:03, 01:04… tak nevim… je to pruda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
29.8.06 09:36

Smarrr : my na tu žáhu právě doma nemáme nic, protože na to netrpíme a mě to včera fakt potkalo poprvé. Radši si to taky asi koupím, ikdyž nevím, zase mě včera pomohlo to mlíko… ale byla to fakt síla :roll:.

Jinak na porod taky začínám myslet čímdál častěji - hrozně se těším, až budu mít prcka u sebe, ale ten porod mě straší - je to asi normální, když jdem do něčeho, co jsme ještě nezažily :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
29.8.06 10:08

Ahoj bříškandy,
od včerejšího odpoledne nám až do rána nešel internet, někde měli nějaký výpadek, tak teď vše dočítám, co jste stihly napsat.
Manžel na ty mé ostříhané kadeře koukal jak na zjevení. Prý já mám novou manželku :lol:
Já abych pravdu řekla, tak ten klistýr mě děsí. Nikdy jsem to nezažila a bohužel mám občas problémy s hemoroidy, tak mám docela strach.
Krti: tak s tou žáhou jsme na tom stejně. Mě také pomáhá mléko, jak psala Kačula. I když mě bolí žaludek, tak mi pomůže hrnek mléka. To mám asi po mamce sklon k žaludečním vředům :roll:
sex? tak na ten já vůbec nemám pomyšlení. Nevím, kdo vymyslel teorii, že v těhotenství se chuť na sex zvkalitňuje?! :roll:
holení: zvládám sama, podle hmatu a intuice, ještě jsem se neřízla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
29.8.06 10:13

s tim spanim uz to mam taky tak. nejhorsi je kdyz se probudim, kouknu na budik, je tam treba 02:15 a ja jsem naprosto svezi a vyspana a muzicek vedle me reze drevo :D pak hodinu cumakuju, jdu trikrat curat a kdyz konecne zaberu a pripada mi ze spim teprve 10min, tak mi zvoni budik a jsem desne nevyspala, ale musim do prace :( no snad to jeste vsechno dozenu do porodu, az uz budu doma. naspim si do zasoby kdyby ditko bylo nocni tvor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
29.8.06 10:22

Krasny den vsem tehulkam:)

Paleni zahy znam. Je to nekdy opravdu strasny. Jeste ze existujou Rennie. Sice mi vubec nechutnaji ale kdyz pomuzou tak se clovek premuze:)

Dneska jsem mela strasnou noc. Dostala jsem prujem a jeste k tomu zimnici. Sedela jsem na wc a klepala se jako ratlik. Chudak Davidek z toho musel byt pekn paf. Taky to daval kopancema patricne najevo. Nejhorsi bylo ze kdyz prichazely prvni krece tak byly tak divny ze uz jsem se lekla ze zacina porod. NO faaaaaaaaaaaaak sileny. Jeste ze uz je rano a me je lip. ALe stejne dneska se budu bat cokoliv snist:(

Jeste hlidam pritelovimu bratrovi pejska. Je to Doberman vazici 40 kg a ma tendence skakat, takze si porad musim hlidat brisko aby mi na nem nepristal. Vcera se mu to bohuzel povedlo a muzu rict ze se ve me krve nedorezal. HNed jsem volala pritelovi a samozrejme jak jsem byla v soku jsem mu brecela do telefonu. Nastesti se zda ze malemu to neublizilo.

Co se tyce pocasi tak me fakt svte:( ja chci sluniiiiiiiickoooooooooooooooooo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí