Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49
29.8.06 17:03

BEE : to co si poslala odkaz na tu matraci, to neprodavaj matraci, ale latku na matraci, co se pretahne pres matraci a nepropusti mokro, takze proto tam nejsou rozmery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.8.06 17:05

JInak k te hypotece, my jsme si nakonec taky vzali hypoteku na 15 let, ale jen 500 000 na opravy + doplatek leasingu, ja si myslim , ze bez hypoteky by to asi neslo!

No a moje vaha je 6,5 kg nahore … myslim, ze jeste pekne priberu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.8.06 17:07

BEE : promin blbe sem si precetla, ze schanis podlozku :D:D:D ale vypada to ze je natahovaci, tak ymslim, ze je to v pohode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
29.8.06 17:07

Ahojky BEINKO,

promiň - nějak jsem ti ještě nestihla odepsat na mail (jsem ostuda veliká, já vim)… :-( Jak se s Piciríkem máte??? Všechno v pořádku doufám! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
29.8.06 17:11

jandulo jo jo…myslela jsem tu podložku, ne matraci. :-D zajímalo by mě, jestli je to podložka na mimipostýlku (skoro to tak vypadá, protože píšou „na postýlku“) nebo na velkou postel dospěláckou?! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.8.06 17:17

Mě se teď podařilo v sekáči sehnat prostěradlo do postýlky se spodní nepropustnou vrstvou. Je to jako natahovací prostěradlo z maka, ale vespod je to pogumované. Dá se to prát v pračce. Myslím, že o ní někdo tady už psal. Byl to super kup za 15 kaček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
29.8.06 17:20

Bee : no nabizej to v detskych a kojeneckych potrebach, tak snad jo. No nevim no … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mia
29.8.06 17:34

Zdravím,

nestíhám, rozhodli jsme se ten „hnusný“ srpen přežít mimo město, takže pořád vybaluju, peru, uklízím, balím a odjíždím a přijíždím do Phy, nespím, pálí mě žáha, bolí mě záda, Max se minulý týden dost potloukl na odrážedle, pak mu ještě vyrazil opar, asi z leknutí, no už je lépe, pár dní venku pomohlo, tak zítra mizíme zas, čtu jen v letu, tedy nereaguji, než na:

Kačul blahopřeju Ile i rodině

Bee
s cukrovkou už jsem psala, s Motolem nekomentuju :wink:

jen jsem chtěla, že podložku, ochranu matrace dětské postýlky mají za pár Kč IKEA jmenuje se to tuším KARMA ochrana matrace

pa Mia

• Citovat
  • Upravit
Bee
691
29.8.06 17:48

MIO Maxe je mi moc líto, ale snad už to bude lepší?! Je to holt kluk celej po tátovi, ne?! :-)

S tou cukrovkou jsem to nějak nepostřehla, jestli jsi něco psala?! :-(

Užívejte si hezky venku…žáha mě pálí taky…dneska jak kdyby se přestěhovala od KRTI ze včerejška… :-(
Záda naštěstí zatím ne (musim zaťukat)…ale bojim se, že to nastane… :-( těšim se ke Königsmarkový…doufám, že zařadí nebo poradí nějaký cviky i na hráz a tak… :-) pár jsem jich objevila, ale jsem tak strašně zlenivělá, že to dál nejde :-( doufám, že až budu doma, nějak se k něčemu donutim… :o

Motol taky už nekomentuju…snad to klapne ve čtvrtek. :o

Pa pa Bee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.8.06 17:54

Ahoj těhulky,

tak jsem dneska byla na kontrole,mimi je v pořádku,váží už 1800gr.Břicho mi pořád dost tuhne,prý to muže být tím ,že je dráždivější a citlivě reaguje na rychle rostoucí plod.Čípek se ale spravil,prý jde vidět,že odpočívám a šetřím se.

KACULA -termín další kontroly mám 14.9.

Zdravím pupíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bee
691
29.8.06 17:54

MIO - už mi to došlo…homeopatie čehokoli… :-D

díky!!! budu se řídit tvou radou. :-)

pa pa b.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.8.06 18:31

Ahoj holky

tak dočíst jsem vás vůbec nestihla. Nějak poslední dny nestíhám vůbec nic a to jedem zítra zase do Brna na a ve čtvrtek do Prahy:-)) Ukid neviděl náš byt už několik týdnů, za chvilku budu muset oprašovat pavučiny aby jsme vůbec otevřeli dveře.-)

Včerejší poradna dopadla dobře. Konečně tam byl můj hodnej milej doktůrek a je vidět rozdíl v chování. Tlak mám stále vyšší ale prý je to k mé postavě normální. Cvrček váží 1600g, a prdelkou je stále nahoře. Akorát mám prý málo plodovky tak musím chodit do poradny po 2 týdnech a musíme to hlídat.
Akorát co je nemilé tak musím znovu na tu cukrovku, protože mě druhý test z krve vyšl negativní tak potřebujou výsledky i po vypití té glukozy. Tak se tam zítra ráno chystám. I když si osobně myslím že ted už je to stejně jedno. Jestli mám cukrovku celé těhotenství tak toho ted za těch pár týdnů co mám do porodu asi moc změnit nedá. ale co bych pro toho cvrčka malého neudělala že:-)

Tak já jdu opět žehlit a balit věci a zítra odjezd do Brna.

Mějte se tu zatím krásně papaaaaa

Anni a spol

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.8.06 18:41

Ještě jsem holky opět objevila nový kočárek a snad u něho už zůstanem:-))))

http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
29.8.06 19:04

Anni ten je fakt hezounkej.
Jakou barvu sis vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.8.06 19:17

Líbí se mě ten 518c je to tmavě modrá se světlou a lemovaný oranžovou.
Prý ho mají v Porubě tak tam musím zajet.

a.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital