Listopad 2006

Napsat příspěvek
Velikost písma:
973
28.8.06 12:45

zrejme odbehnu od tematu ale neda mi to :) vcera jsem si koupila knizku Reka bohu od Wilbura Smithe abych se na materske nenudila :D a neverila jsem ze me to tak pohlti. porad jsem slysela ze je to super knizka je to fakt. uz se tesim domu az si poctu :) cetly jste to nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
28.8.06 12:51

Nico: mnam LUCINA, tu můžu jíst na kila nebo jakékoli jiné termizované sýry, jsou zdravější než tavené. Plátkové tvrdé sýry nejím vůbec, maximálně v rozehřátém stavu (tousty, pizza, smažák, špagety, sýrové omáčky apod.) Ale jakmile je v normálním stavu nejsem schopna jej pozřít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.8.06 12:52

Meowth , necetla a diky za tip! Ja mam ted rozectene povidky od Roberta Fulghuma a ctu je uz od nasi dovolene na zacatku cervna :? Tak nevim, kdy budu schopna tu knizku docist…a to je to TAK ctive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.8.06 12:52

Meowth : kamarádka to četla a taky si to nemohla vynachválit :! To je něco s historickou tématikou, není ? Na to já moc nejsem, já miluju Stephena Kinga, potažmo Clivea Barkera - prostě čím větší fantasmagorie a zježené chlupy po celém těle, tím lepší :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.8.06 12:58

Teda holky Vy jste mi daly. Od večera 5 stránek :wink: Četla jsem to víc jak hodinu. Ale aspoň je co číst, jen se nějak ztrácím a nevím na co dřív odpovídat. :(

Z těch bradavek už jsem taky na nervy. Jednak svědí, ale hlavně už je „cítit“ kolostrum. Já snad budu muset začít nosit kojenecké vložky :( .
Ne že by samo vytékalo, ale stačí kapka na podprdě a je to znát :(

Jo s těma kyčlema Vás plně chápu. Mě zlobí taky, ale hlavně ty křížovo-pánevní kloubíky. Potvory! V posteli se nejde otočit z boku na bok, sákryš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sifa
28.8.06 13:02

To ja musim za:,–(ne cist jenom kriminalky a horory,jinak me nic nebavi.A kdyz si pujcim nejakej film nekde,tak to musi byt poradnej krvak,ale ne americka hovadina.Videli jste Saw?To byla bomba,ale dvojka uz byla pekna blbost.

Mam takovej intimni dotaz :oops: : jak se holite dole,ja uz si tam totiz nevidim a vzdycky pak vypadam jak od reznika :lol: .A nejhorsi je,ze jak to vzdycky nechavam trochu narust,tak se muzu zblaznit svedenim a vypadam jak opruzenina :lol: .Budim se kvuli tomu jak to svedi a vzdycky se musim jit umyt a namazat cannestenem a pak to na chvili prejde,pres den zas dobry.Mate taky nektera takovej problem? :roll:

• Citovat
  • Upravit
973
28.8.06 13:02

no je to pribeh ze stareho egypta, takze pyramidy, mumifikace, faraoni atd. docela zajimave. je tam docela popsana i kastrace vypravece celeho pribehu takze sem tam drne…
jinak jsem spis milovnik J.R.R.Tolkiena a Pana prstenu :) a taky prekvapive zboznuju Harryho Potera :D no cim tlustci knizka tim lepsi :) Reka bohu ma cca 800 stranek.

Sifa dobry dotaz! taky bych potrebovala poradit :) uz si tam nevidim nejakou dobu, takze to taky provadim tak po pameti :) Jirka se mi smeje :) ale budu to muset nacvicit do porodnice, protoze mi bude trapne aby me holila nejak sestricka. to se raeji oholim nejak doma sama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
28.8.06 13:06

Sifo , holeni uz pomalu zacina byt stejne sci-fi jako pedikura :? No, az se jednou riznu fakt fest, bude holit muzicek…rikal, ze mu to problem delat nebude a nas vztah dostane zase novy rozmer :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.8.06 13:08

Sifa já mám podobný problém. prostě jsem se přestala holit. Ale jen tak jsem o víkendu ze srandy řekla manžovi, že bych potřebovala oholit a on, že mě klidně oholí.. 8O no chápeš to?
Ale na druhou stranu proč ne? Když může chlap ženě masírovat hráz před porodem, proč by ji nemohl oholit že? :lol:
Možná se mu svěřím do péče, zkušenosti s holením má :lol: , tak snad mi ji neufikne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.8.06 13:14

Ahoj holcicky,

MAKOS: na tu krec do lytka mi pomahalo magnezium - vlastne porad pomaha :)

IVETT: s Tvoji sestrickou me to mrzi, ono to tak nekdy byva! :?

MEOWTH: Reku Bohu jsem precetla za 3 dny v nemocnici - sice je to bichle, ale je to faakt uzasny! Vrele doporucuju vsem!

KRTI: Stevena Kinga zboznuju, ale Reka bohu byla taky naprosto skvela a jeste me ted uchvatila jedna chilska spisovatelka Isabel Allende - trena DUM DUCHU nebo EVA LUNA - holky moc doporucuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
28.8.06 13:27

Krti , to myslíš vážně s tím vypadáváním vlasů po porodu :?: Tak to abych se už teď začla ohlížet po nějaké paruce… :roll: Jinak ke kadeřnici se taky chystám, myslela jsem, že půjdu až těsně před porodem, aby to déle vydrželo, ale už to začíná být nesnesitelné teď. Tak zase budeme mít tichou domácnost :wink: - nedaří se mi mužíčka přesvědčit, že moje vlasy prostě nemůžou být dlouhé… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
28.8.06 13:33

Ahoj holky, tak nakonec jsem sla spat az v 9.30, kdyz uz jsem byla od 5 vzhuru a v 11 mi volal Lance z prace, jak se mam, tak mi zase vzbudil :) . Tak aspon delam neco doma, odmrazuji mrazak, uklidila jsem koupelnu, susim houby v troube, pac mame vlhci barak a nevim, jak dlouho by schly za normalnich okolnosti. By tim vlhkem u nas jeste poporostly :) .

Meowth , Reku bohu jsem cetla, vsechny 3 dily! Nedej se ale zmast, na prvni dil navazuje dil c. 3, druhy je jen takova vsuvka, ale vzdalene samozrejme souvisi. Je to opravdu moc ctive, chytlave. Ja od W. Smithe cetla vice knizek, vsechny jsou super. On je na Afriku fixovan, ale libi se mi, ze pise jak o Egypte, tak i o te klasicke Africe, etnickych problemech a tak. S nim asi nejde slapnout vedle… Jinak take rada ctu Paula Coelha, brazilsky spisovatel, takove uplne jednoduche pribehy, ale hodne k zamysleni.

Dando , muj manza ma take nejakou divnou alergii na kocky. U nekterych je ok, ale u nekterych prska, slzi a oteka uplne priserne. A syry miluju jakekoliv, MNAM :) .

Sifo , ja holim dole za pomoci zrcatka. Jinak si bohuzel nedohlednu :) . Bala jsem se, ze to budou jatka, ale v pohode, jen to trva dele a take je blby, ze na to zrcatko caka voda, tak ho furt musim oplachovat. Ale jde to. Naslepo bych si vazne netroufla, na to se mam prilis rada :D .

Tak jdu dorazit ten mrazak, jeste se budu muset vydat do pekarny koupit chleba. Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
28.8.06 13:46

Domi : Pavel mi taky pořád dával ultimata, jakou barvu si smím dát a tak, no a já prostě došla do kadeřnictví, tam jsme něco s holičkou upekly a bylo to. Pajovi se to moc líbilo a neříkal už nic. Prý se mu nelíbí holky s krátkými vlasy a já pořád tak zkracuju, že už za chvíli nebudu mít na hlavě nic :lol:.
Jinak to o tom vypadávání vlasů jsem fakt četla, jinak nechci strašit.

Benjulka : už ti přišlo to CD ? Posílali jsme to ve čtvrtek, tak by snad už dneska mělo :!

S tím holením jsem taky přemýšlela, nerada bych, aby mě pižlali v porodnici :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
28.8.06 13:48

Marcel, Tines, Nico , ještě jednou díky Vám, zase jste mi zvedly náladu :wink:

Add holení - tak to je scifi fakticky i u ma…jako zkoušela jsem to se zrcadlem, ale nic moc :o( Zkoušel to manža holicím strojkem, ale aktastrofa :o( Ale mám strach svěřit mu do ruky žiletku…už tak mám tu kůži hodně citlivou a vždycky se potom „osypu“, mám obavy, že když to bude dělat on (bez toho citu, kdy to „tahá“, nebo „pořeže“ kůži), tak to bude ještě horší…no ale zkusit to asi musím, protože sama už to nezvládám :wink:

Linduš , houbičky sušíš stejně jako moje mamina, taky je suší v troubě - na nejmenší minimum a při otevřených…ale přesto to jde rychleji, než venku. Zkoušela to i v sušičce ovoce, ale to člověk pořád musí měnit pořadí těch sušících plátů, jinak je to dole jako popel a nahoře ještě mokré…trouba se osvědčila nejlépe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
28.8.06 14:07

LINDUS + IVETT: no tedy holky vy jste ale hlavicky. Susit houby v troube me nenapadlo a tak jsem 2 dny umirala smrady v kuchyni :lol: Jak se ty houby susi to je desny smrad. Tak kazdopadne do pristiho roku jsem zase o neco chytrejsi :roll:

HOLENI: ja to tedy nastesti jeste zvladam - ja stojim a dam si vzdycky jednu nohu na vanu a ve stoji se jeste jakstaks jeste strefim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí