Poradna duly
Jana Čurdová
DANDO …já mám na mých mega prsou prý krátké bradavky…To mi řekly hned na porodním sále, což bylo jaksi pozdě…Takže jsem vyfasovala formovače a nosila je místo těch vložek v podprsence!! Myslim, že je stačí začít používat tak kolem 35tt a sama uvidíš, že se to brzo zlepší..Je super to vědět takhle dopředu a ne to dohánět v porodnici.
Takže já si pak na doma kupovala od firky Medela ve zdravotnických potřebách. Jinak byly bezvadný i na zachytávání mléka a používala jsem je myslim jen v šestinedělí, pak už byla Verča šikovnější a zmákla to i s krátkou.
Klidně se ptej dál..bradavky a kojení to je moje specialita
![]()
MEOWTH: ja tedy taky musim rict, ze jsem zvazovala Ostrov nad Ohri, odkud jsem ja. Byla jsem tam pred 2 mesici hospitalizovana a ta pece byla uzasna, akorat si pak rikam, ze prece jenom v POdoli maji vsechny ty dulezite pristroje, kdyby neco! Protoze, kdyz je to moc moc spatny stejne prevazeji vzdycky do Prahy. Tak to mame vlastne dobry ne? ![]()
Kacul a jak mám vědět, jestli mám dostatečně dlouhé bradavky?
MAKOS .....to jsem taky nevěděla, nikdy jsem si je neměřila nebo spíš neporovnávala s kámoškama. Měli by to kontrolovat gynekologové nebo když začneš chodit do poradny do porodnice, tak by ti na ně měli sáhnout! Ale většinou to nedělají
No já prostě když je mám ztopořené, tak dosahují asi 0,5 cm což je málo. Měly by snad mít kolem 1 cm… ![]()
Kacula jezis tak to si je dneska musim zmerit az prijdu z prace ![]()
1 cm ?
ježiš, není to moc? Tak to fakt nemám. Možná toho 1/2cm jo, ale cenťák teda rozhodně nemám. To jsou mega špunty ![]()
No já teda taky mám kolem 0,5 cm a to je prej málo.....a fakt teda bylo
ale nakonec se to zmáklo!!
Ale myslim, že jde i o celkovej tvar…ne jen o délku…prostě byste měly mít správný dudlíky a nebojte, to tak je jen v těhu a při kojení, pak Vám zase zalezou ![]()
Zkuste o tom pohledat na netu, třeba to říkám špatně
![]()
Smarrr jsi tady jeste nekde?
poslala jsem ti SZ ohledne tech houbicek tak kdyby jsme se uz nejak nestihly na webu tak ti zavolam…
To je stejně BOŽÍ tahle diskuze…
megašpunty mě zase dostaly!
Taky je nemám a už jsem koukala po formovačích na netu…stojej kolem 200,–, jestli jsem se nepřehlídla…
zkusim sem dát odkaz…
http://www.lekarna.cz/…ce-bradavek/
Já mám totiž bradavky plochý, krátký a v klidu absolutně žádný.. ![]()
Pohodička to teda asi nebude, ale co?! Hlavně, když to pomůže… ![]()
KAČUL a vracej se bradavky po kojení zase do původního stavu??? Nechci mít celej život už pak špunty ![]()
![]()
chachaaaa…tak to ja zase musim mit vsechno…vylezlej pupik i megaspunty
ty mam furt…tehu netehu…cudliky ![]()
kdyz tak holky za bradavky tahejte
at ma potom mimis luxusni podujdanicko…
ale vazne…panika netreba, podle me pujde kojit i s malou bradavkou, prolem je, kdyz jsou uplne ploche nebo vpacene dovnitr. Z doslechu se celkem osvedcilo treba toto: http://www.babydracek.com/…robnosti.php?…
Bee , zivot se spuntama neni nijak sileny
Jen se musi koupit vypolstrovana podprda, protoze jinak na cudliky kouka kazdej chlap co jde okolo… ![]()
Holky mám na vás takový dotaz když objednáváte z mimibazaru tak ta cena ja bez dopravy a hradí se celá částka i s dopravou na účet jo?? Já to pořád nechápu! Prosím poraďte!! ![]()
Kacula: tak to mi je manža asi přeměří šuplerou
![]()
No já jsem si pořídila Niplette od Aventu, trochu jsem se plácla přes kapsu. Což je takový nástavec a ten pradavku vytáhne odsátým vzduchem. Ale stejně na ty moje nejvíc funguje masáž a studená voda ![]()
Jak dlouho se doporučuje ty formovače během dne nosit?
Nico: to je ono, já jsem si koupila krabičku s 1ks toho nástavce a zaplatila jsem 1090Kč.
Některá mamina to vždy používala před kojením. Já to na sobě zkusila jen párkrát, takže zatím žádný trvalý efekt nenastal. Asi to musí člověk používat poctivě. Ale od 7. měsíce nedporučují používat. Potom až po porodu.