Listopad 2006

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
7.3.06 14:13

Ediku,
predpokladam, ze kdyby zjistila ze jsi tehu, tak to vsude vyklopi, ze?

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.3.06 14:16

No nic jiného nám nezbývá:D
Ale já to takto naprosto plánovala.....alespon bude legrace…

Jinak Edíku nevadí…bude to cácorka......chápu tě naprosto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.3.06 14:18

Ja taky planovala:-)))

Ale cekala jsem ze se nezadari hned na 2 cyklus.....
Ale jsem rada, ze to jde i bez prasku … a moc se tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.3.06 14:21

No já taky na druhý cyklus.....a pochopila jsem, že jsi sestřička???? Jestli jo, tak to já taky......jen já tedy ne na gyndě…naštěstí:-)

No a jak si rodila Honzíka??? Hladce???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
7.3.06 14:23

Holky strašně moc vám to přeju…ty miminka.....my se snažilkovali tak nějak od 09/05 ale nechávali jsme tomu volný průběh,jenže cácorka se povedla na druhý pokus tak už jsem po MS byla na gyndě jestli jsem v pořádku,mrkla na mě zasmála se a řekla A´to zkoušíme do léta ,pak že to bude rok a něco začneme dělat…no mě už další MS nepřišla…jsem strašně moc ráda,ale to předchozí těhu si už moc nepamatuju, tak teď docela plaším,kvůli těm bolestem v bříšku,ale asi je to normální…není to žádná extra bolest jen ho pořád cítím jak tlačí a :o píchá.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.3.06 14:25

Na porod jsem se tesila......a vse bylo v pohode az do sestoupeni hlavicky do pochvy......pak jsem tlacila 1 1/2 hodky a nic.......skakali me po brichu, neslo to…

Takze nakonec ho vytahli klestema a jsem moc rada…
Malej mel velikou hlavicku, ja vnitrni rozmer panve uzky.....ale chtela jsem rosit spontanne, doktor se ptal jestli radsi nechci CR…

No a mel miry 3900/50 a hlava 37,5
Ale jinak na porod vzpominam rada......ten pocit ulevy, jak ho vytahli…vic bolelo siti, nez celej porod
No a mela jsem krizove bolesti, manza masiroval, sprchoval, pak uz jsem pozadala o injekci a po ni jsem byla celkem dost mimo:-)))

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.3.06 14:28

Ediku,

bolesti v podbrisku jsou velice caste u tehu, ale ty sama musis si urcit, jestli je to moc, nebo ne. kdyby se ti neco nezdalo, klidne si zajdi na gyndu......
Jakykoliv spineni, nebo krece, ja bych si dosla…pokud reknes, ze jsi tehu, jsou povinni te osetrit

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
7.3.06 14:41

Jo jo jo já nejsem hazardér…kdyby se něco dělo tak mažu ke gyndr…to určitě ,vždyť se na to mimi těšíme..... :D ono je to spíš tím,že cácorka má jarňáky a manža musí makat tak jsem doma a trochu se nudíme…tak se asi víc pozoruju než vy…protože vy na to s těmi prcky nemáte tolik času.....ale příští týden už zase budu v práci tak to nebudu tolik vnímat.....a bude vše snad v pohodě..... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1404
7.3.06 15:17

listopad 06

Ahojky!

DOUFAM, ze se muzu pridat :-) Ne snad proto, ze byste me vyhnaly - vypadate jako sympaticke holky, natesene maminky :-) - ale hlavne doufam, ze to bude skutecne ONO :-) tedy tehu…

Takze, dnes jsem 35DC, 11DPO, 3 dny do MS, mam dlouhy cyklus. Tyden me picha v podbrisku, taky citim tlak a takove „tahani“, to vse v jednom miste. BT 36,8. Tri dny po sobe slabounke // (predchozi cykly ani naznak), dnes jsem testovala dvema ruznymi testy - opet slabe //, ale v casovem limitu. Snazime se tri mesice, HA 9 let. A jeste jedna jiste velmi podstatna vec - NEKOLIKRAT jsem si chovala miminko, narozene v pulce unora :-) takze povera o chovani deti v sestinedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
7.3.06 15:26

Nico,

tak vitej a drzim pesti.....at ti to vyjde

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.3.06 15:27

Ahojky…jasně že můžeš.....VÍTEJ…zatím GRATULUJI!!!

Já taky měla první testy slabou čárku…ale dozraje neboj, určitě!!!
Držim palečky!!!!!
A prosím, vysvětli mi tu pověru, já jí neznám…děkuji:-)

Do seznámku VÁS doplníme až budou známá nějaká data!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
7.3.06 15:48

Tak jsem zpátky, uf, teda vy jste toho zatím napsaly 8O
Tak malá oprava, TP by měl být 15.11., ale ještě to není potvrzeno :cry:

Nico vítej :lol:
Držím pěstičky ať tam jsou z těch čáreček pořádné dálnice.

Tak jsem tu novinu sdělila babičce a měla radost, tak mám taky radost, protože jsem se docela obávala její reakce :lol:

A teď jdu zkoušet ten metřík :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.06 15:52

Ahoj,

rada bych se taky pripojila. Zatim jsem u doktora nebyla (objednali me az na 29/3 - pry aby bylo neco videt), ale vypocitala jsem si termin na 14/11. A carky uz nejsou jenom slabe - huraaa…

mam strasnou radost, protoze to nebylo jen tak (6 mesicu snazeni) a taky uz mi letos bude 30 a je to moje prvni........ted se soustredim na to, abych to zatim nevykecala kazdemu ve svem okoli a nezakrikla to. Jsem moc rada, ze se muzu vykecat aspon tady :D

nemate nekdo zkusenosti s kockama a tehotenstvim? Pry je tu nebezpeci toxoplazmozy…

Tak dekuju a mejte se pekne,
Dorka

• Citovat
  • Upravit
22315
7.3.06 15:58

Ahoj Dorko,

tak te vitam:-)))

A s tema kockama neporadim.....

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
7.3.06 16:00

Seznámek:
Denduka......PM 8.2./TP 15.11.
Domi...........PM 27.1./TP 3.11.
Ka-tka.........PM 4.2./TP 11.11.
Kačula.........PM 21.1./TP 1.11.
Maya.............TP 9.11.
Edík...............TP 10.11.
Dorka...............TP 14.11.
Nico.....???

Jinak Dorka vítej mezi náma…co takhle se zaregistrovat a hodit metřík???? S kočkama bohužel neporadím, ale tady se nic nezakřikuje, jen GRATULUJE!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí