LISTOPAD 2.0.0.7

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1264
19.7.08 07:01

Dobré ránko,
dnes vypadá,že bude slunečný den :D

Tak jsem vás dočetla a pádím do práce,ozvu se později :wink:
 Ewik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
19.7.08 12:45

Už mám rodinku kompletní - Pétu včera pustili. Od včera se jen motám v kuchyni a vyvářím :roll: - lečo ze 3 kg zeleniny a s 20 vejci :roll:
Malé jsem dnes udělala tu červenou čočku - docela jí šmakovala. Opakovaně zjišťuji,jak v tom není maso,tak není problém a dlabe. Asi jí chvíli nechám a po času zkusím masíčko zlehka přidávat. Doufám,že nebude jak Kuba,ten nepozře maso ani náhodou - je to příšerný mu vařit.A ty jeho přednášky o vegetariánství :roll: -to mám chuť ho vždycky něčím praštit. Tohle mi s ním udělali ve školce - do té doby jedl všechno bez problémů.

Takže náš konečný součet škody po úderu bleskem - jedna kompletně zničená TV,jedno video, poničené antény,vyhořelá síťová karta v PC,vyhořelá ústředna a rozvody od zabezpečení RD,vyhořelý modem s wi-fi a kompletně vyhořelé UPC vč.toho čidla na satelitu. To jsem zvědavá,co dostanu z pojišťovny - už mi přišel od nich papír,kde vedle spousty nesmyslů požadují i odborný posudky na poničené věci. Asi jim tam zavolám - pošlu je všechny do prdele a pojištění zruším :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6475
19.7.08 20:15

Mino to je mazec 8O 8O 20 vajicek doma najednou ani nemam :lol: , hlavne, ze mu ale chutna!
No to nevim jestli budeme kamaradit se Sophinkou, aby mi Vikouse nenakazila vegetarianstvim :lol: :lol: :lol: nam nastesi maso chutna zrovna dneska jsem ji uvarila kousek kraliciho a dam na kosticky zamrazit…
Ten blesk to je fakt des bes…:( no hlavne ze se nestalo nic Vam…

Napoly dej si vyhledat v googlu obrazky prstynku, pripadne svatba…

Kacudko ty smyslovky od FP maji za 125 ?

zaju taky se nevejdem do harmonogramu 5 x jidlo…
kojime rano nez vstanem a nekolikrat vzdycky si cucne a pak na chvilku jeste usne… takze tak od 4-7 ma mlicko k dispozici :oops: (fakt se mi nechc vstavat kolem 6, pak kolem 9 snidame vetsinou ovoce s activii, pak pred spinkanim mlicko, po spinkani obidek kolem 1, pak kolem 1/2 4 presnidavku nebo ovoce, pak mlicko, kase kolem 6, a po koupani zase mlicko :wink: ale je fakt ze uz je to spis jako ritualek na uklidneni..a v noci jeste kolem 1 a od 4 zas dokola… a to jeste zvladne zbastit par krupek, nebo kousek rohliku uplne mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8793
19.7.08 20:44

Nazdárek
Hlásím protivka spí a já jsem kupodivu neusnula i když jsme budovali terásku… A konečně se ze dvojzubky změnil na čtyřzubku. Zatím mě nehryzl, ale ty zuby ještě nečouhají moc nad dásně, tak nechválím předčasně…

Enasus není zač, až se rozhodnu co mu koupím, tak to objednám a pochlubím se. Jen aby to ale nedopadlo jako s manducou. :lol: :lol:

Míno to je fajn, že máš rodinku zase komplet doma a nehudruj, chudák tolik dní strávit ve špitálu s jejich příšernou stravou. Já si pamatuju to co nám dávali v porodnici, tak mizerně nevaří ani u nás v práci… nedivím se mu, že měl strašný hlad… Pojišťováky patří nakopat…

Ad harmonogram jídlo, já už to ani nepočítám… a prostě nacpávám chřtánek kdykoliv se chtivě rozevře… dnes mi chtěl sežrat palec u nohy, měla jsem co dělat abych uhnula :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
19.7.08 21:25

Ahojky,

Míno:Je skvělé,že už jste všichni pohromadě :lol: V jak velkém hrnci jsi to vařila?Prádelním?
Teda,co dokáže jedna ráne blesku :twisted:

Zaju:Kojím okolo 5h,pak jogurt v 8.30h,zelenina v 11.30h,ovoce v 15.30h,kaše a dokojení v 19h.Mezitím voda…moc jsem Ti nepomohla,ale jestli Tě uklidní,každé dítě je fakt jiné…Kubík měl v tuto dobu o 2jídla víc :wink:

Kačudko:A podařilo se kočárek prodat?Sice se ještě nechystám,ale jednou se ho budu chtít taky zbavit. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
19.7.08 22:10

Ahojte,

Ewiku - kočárek byl pryč asi za 2 dny od podání inzerátu,takže super.Teď za ty penízky pořídím autosedačku.Včera jsem ji objednala,tak příští týden bude doma,už se těším.Jen doufám že bude tak pěkná jak na obrázku. :roll: :wink:

Raveno jj koupila jsem je za 125,– nebo tak nějak,teda jestli je to ono.Je to 6 kostek a v tom jsou zvířátka.Měli tam i jiné.Ale od Fischer price to je. :wink:

Zaju - takže krmení:kolem 6 mlíko,9-10 ovoce nebo přesnídávka,12-13 oběd(zelenina,zelenina+maso atp.),kolem 3 activie bílá,v 18 kaše a před spaním (asi ve 20) mlíko.

Míno - to je super že Peťu už pustili domů.Vaření takové dávky leča nezávidím. :roll: Ale dala bych si. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
20.7.08 09:48

Kačudko - poslala bych ti,ale už se po něm dávno zaprášilo :lol:

Ewiku - kam odbíháš o sobotě pracovat?

My ty smyslové kostičky máme s jídlem :lol: ,jak trefné :lol:

Po večerní bouřce to teď vypadá na krásný den. Musím ale okamžitě Sophince probrat skříň a vyházet co jí je malé (což budou tak 3/4).Už je to akutní.

Ani sem se nepochlubila,v pátek dorazil kočátek PPP - hned jsme ho šli testnout. Jsem moc spokojená,výborně se s ním jezdí.Takže Janečko je definitivně odstaveno,po servisu se stěhuje k novému miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.7.08 14:35

Ahojte, tak jsme na skok doma (zítra odjíždíme zpět do divočiny :wink: :lol: ) Tak tak jsem to zvládla všechno dočíst, ale pamatuju si houbeles.

Dárek k narozkám ještě neřeším, Je moc brzo…

Hildo, pokud Honzíkovi ekzém nezmizí, tak nepočítej s tím, že se bude drbat míň. To mu nevysvětlíš - v noci se drbe ze spaní a neovlivní to. Máma říkala, že když to měla, tak se v 17 vzbudila tím, jak si zuřivě drásala stehna. :roll:

A Matýsek jí takto: v 9 kojo, ve 12 zeleninový obídek, ve 3 ovocná přesnídávka, v 6 kaše se zbytkem přesnídávky, v 8 kojo a teď se v noci začal na jídlo budit nějak víc, takže tak o půlnoci, ve 3 a v 6

Uff, zatím spí, tak se jdu taky trochu věnovat mužíčkovi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
20.7.08 19:59

Míno:do práce chodím tak dvakrát třikrát týdně podle domluvy se zákazníky :wink: Pracuji ve službách.

Havo:Ať se máte v divočině dobře a vyjde vám počasí.

Kačudko:Rozhodla si se nakonec pro Maxi cosi priori?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
20.7.08 20:44

Krásný večer babuše :-)

tak máme za sebou dva dny na kolech a byla to docela paráda :-) a musím říct, že na to, že to bylo první kolo letos, to docela šlo :-) přesto to byla super relaxace :-)

holky díky za Vaše „jídelní“ režimy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
20.7.08 21:47

Ewiku - jo koupili jsme Maxi cosi priori XP v barvě deep mint(zelenozelená) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
20.7.08 21:56

Ahojky všechny,
jen nahlížím, jsem pořád někde mimo, tak nemám moc čas.
Olívek slušně stojí a popochází podél nábytku 8O 8O Takže je po srandě, konec vysedávání u PC, začíná běhání za dítětem :roll:
Za týden jedeme na dovču a až se vrátíme, tak budeme slavit 8O
Ad jídelní režim, Olívek žere jako protržený. Dneska měl k obědu kousek hovězího s bramborem, mrkví a zel.fazolkama - skoro plný kelímek Avent. Nestačilo, tak ho manžel naládoval asi půl krajícem chleba a na závěr vanilkový dezert. Pak měl dost - no otesánek. Je fakt, že někdy do toho sotva dloubne, ale dneska fakt perlil. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3771
20.7.08 22:35

Hi,hi,hi,Miiri myslím,že brzy budeš dělat lečo ze 3 kg zeleniny a 20 vajec jako já :lol: :lol: :lol: Tak jakou dovču jste nakonec vybrali?

Tak já dnes jela do Lípy na skok do práce a pak pro mangold k Raveně a tomu je těžko uvěřit,ale úplně jsem nakonec na Ravenu zapomněla a odjela zas zpátky domů. Docela bych uživila kdyby mi navigace v autě místo nápovědy kudy kam říkala kdy a co. :roll:

Adel - co ta Viktorkova kýla? Jak to vypadá?

Kačudko - hodně šťastných km s novou sedačkou!

Zaju - abys to měla kompletně od všech :lol:
6,00 mlíčko
9-10 svačinka většinou jogurt (aktivia) s ovocem
12-13 obídek zelenina na různý způsob
15-16 ovoce
před 19 po koupání rýžové mlíčko 240 ml
v noci se vzbudí jednou - mezi 1 - 3 hod a to jí dám 160 ml mlíčka
pitný režim v průběhu dne (když není nějak hic) cca 130 ml velice slabého čajíku (prakticky je to spíš jen převařená voda),pokud je vedro tak dávku zvyšuji asi na dvojnásobek-tak jak sama chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
20.7.08 23:47

Hildo, nějak mi teď došlo, že jsem to napsala trochu drsně. No, ségře je 18 a pořád jí naši občas musí říct, aby se nedrbala. Ale člověk to musí brát tak, že jsou na světě mnohem horší věci a když budou ti naši mrňousové mít jen tohle, tak je to vlastně docela fajn. :wink:
Jinak Mates to má teď skoro všude :( a ruce si drbe o prostěradlo, na což jsou veškeré zašité rukávy krátké… :roll:

Nevíte někdo o hezkém ubytování v Beskydech?

Tak a valím chrupkat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
21.7.08 08:36

Zaju tak i náš stravovací systém.

8.00-9.00 - snídaně chleba + sýr Kidiboo lízátka + rajčátka, nebo jogurt Activia + ovoce
11.30-12.30 oběd - zelenina a maso na různý způsob ( v případě ještě hladu - cokoli :lol: )

14.30-15.00 svačinka - vanilkový dezert, ovoce, chleba, prostě dokud nemá dost :lol:

17.30-18.00 - kojení, přesnídávka, chleba

20.00 - večeře - rýžové mlíčko 240ml nebo rýžová kaše hustá nebo řídká do flašky

02.00-03.00 - kojení - trochu si cucne-tak 3-5minut

04.30-05.00 - kojení - trochu si cucne-tak 3-5minut

06.30-07.00 - kojení - trochu si cucne-tak 3-5minut

A tak pořád dokola. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení