Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj,
Hildo - myslím, že jsi to psala ty, že nakukuješ do nějaké virtuální porodnice. Poraď kde to najdu, taky bych tam nakoukla. ![]()
My měly k obědu kuře na paprice s těstovinami - vařila dcera a povedlo se jí to
A udělala toho akorát, takže nic nezbylo. Jdu si dát jogurtík.
Jak jsem tady psala, že holky v říjňátkách už mají dávno pohyby, tak se taky sleduju. Ležím úplně v klidu, ale zatím nic. No taky, to by ten drobeček musel být kulturista, aby prokopnul ty moje špeky ![]()
Manžel mi každý den poslouchá břicho a říká, že ho slyší, jak tam sebou mele, že to žbluňká. Já myslím, že jsou to nejspíš jen střeva, ale když on z toho má takovou radost ![]()
Miiri
ahojky,
Vítám Napoly
![]()
Tak sem se po dočtení toho,co jste napsali zařadila mezi „středněsexující“
,ale vzhledem k tomu,jak to bylo před těhu,je moje chuť téměř nulová
Maskuju to ja můžu,protože ten můj to moooc rád,ale někdy sem tak nudná,že to nakonec se smíchem ukončíme
A to mi „vyhrožuje“,že teď jako dobře,v těhu mi ty hormóny můžou blbnout a zvedat žaludek,ale že šestinedělí už neuznává,neboť prý nezná žádného zubaře,který by to v té době zakazoval
Koupím si Arginmax
![]()
Váhu mám tak - 2-3 kg,takže se dá říct,že dobrý start
Vzhledem k tomu,že uzavírám listopadový peleton,oblečení mi je ještě v pohodě a pupík nic moc ![]()
Teď jsem trochu se zpožděním dodělala dobrý obídek,přítel spokojeně funí,děti se rozprchly ven a já si jdu dát dvacet. A v šest fandit
![]()
Nojo on je hokej, teda jestli to projedeme jako s tím Německem, tak ..... tak nevím ![]()
Miiri
Ahoj holky,
prisla jsem se k Vam podivat z rijna:-) mame rodit 26.10. takze to je +- rijen/listopad:-)
jeee tak to u nas tatka trpi a sexualne strada:-( mi jsme ze 100 tak na -1, sice mi uz neni spatne, ale chut se jaksi nevratila:-(
spis se dostavuje blba nalada a podrazdeni:(
Nooo stim nemeckem to bylo fakt hrozny:-( doufam ze proti slovakum se vytahnou a bude se na co koukat…tatka jde fandit do hospody tak na to budeme s prckem doma sami…poprvy jsem citila bublinky (urcite to nebyli streva) prave u hokeje tak snad to bude znova:-) ale musim lezet na zadech a v klidu, jinak o nem nevim, trosku mne to znervoznuje, kdyz jsme blinkali tak jsem si rikala ze alespon vim ze tam je:-)
Ja mam taky +- 2,5-3 kilca i kdyz vypadam tak na +10..No pupik rozhodne neschovavam prave naopak ukazuju:-) vzdycky jsem chtela mit tehotensky brisko prislo mi to vsem maminkam strasne slusi… i kdyz u mne mi to tak rozkosny neprijde…
Lumi nic si z toho nedelej ja vypadam minimalne na 6 mesic:-) Ale co hlavne ze nam i mimiskum je dobre:-)
Musim jit vyzehlit tatkovi kalhoty, aby byl vesak:-) tak zatim pa pa a fandete sec muzete
TAk ja nakukuji
my dnes meli kure na pomerancich, knedlik a cervene zelicko a zitra vlastne taky
A kdyz uz tady se Hildo stezujes, ze nepisem, je VIIIIIIIIIIIIIKEND ![]()
MAnza je konecne po tydnu doma, tak se venujeme sami sobe, koukame na DVD, ja si po obede nedala 20 ale rovnou 2,5 hodiny a ted mne boli z toho hlava a jsem malata ![]()
Pohyby, u Jenika jsem citila az kolem 20 tt takze ted to bude asi stejne a navic mam placentu na Predni stene.....
A AD hokej!!!!! doufam, ze vyhraje SLOVENSKO
My doma hokej nekoukame, ale kdyby jo, tak se urcite popereme........Ja slovenka a manzel cech ![]()
Miiri tady je odkaz na tu porodnici http://www.porodnice.cz/
Až tam budeš tak klikni na poradny a zobrazí se ti tam různý doktoři z různých oborů. Většina těhulí píše panu dr. Kouckému, je skvělej, akorát musíš vychytat kdy tam napsat, jeho poradna bejvá často zavřená pro plnej limit otázek. Je tam spousta starejch otázek a odpovědí.
Jinak vás holky musim pochválit, docela jste se rozepsaly ![]()
Holky,asi budu k smíchu,ale mám dotaz - někdy předminule jste tu někdo zmiňoval pleny pro mimi látkovky. To je jako klasika hadrové pleny,co jsem používala v pravěku
U druhého jsem měla už jen jednorázovky a teď tu někdo psal,že jsou lepší látkovky. To se to jako pere
Můžete mi k tomu některá něco napsat
Děěěkuji
Ležím a myslím na kraviny,místo na ten sex ![]()
Míno zkus tyhle odkazy, tam je všechno
http://www.bambinomio.cz/
http://www.latkovky.cz/
já do nich určitě jdu, protože je to nejen ekologičtější, ale asi i příjemnější pro miminko, žádnej igelit a hlavně žádný tuny odpadu…
Tak ja zustanu u papirovek. jako nedikazu si predstavit v zime suseni tech plinek........ono to schne pry i vice jak 24 hodin!!!! kolik toho pak potrebujes????
holt vlozky taky nemam latkove......
Ahoj,
no ja taky premyslela ze pujdu do latkovejch, alespon pres den a v noci do jednorazovek, ale kamosky co uz mimca maji mi to rozmlouvaly, ze je stim akorat moooooooooc prace:( a ze budu rada za jednorazovky…tak ted nevim jestli joo a nebo nee:(
Holky nechodi nektera z Vas do Gyncetra v Praze? Jestli nahodou nevite kolik tam chteji za 4D ultrazvukovani…nejak jsem se nestihla jeste zeptat:)
Holky dík,Hildo na ty stránky určitě juknu ![]()
Mně se jednorázovky velice osvědčily,nechápala jsem co je to za nový zázrak a ono je to spíš oprášení starého.
Do gyncentra nechodím,ale jsem zaevidovaná na Klinice Sv.klimenta v Praze,tam také 4D UZV dělají. Ve středu tam jedu,tak se můžu zeptat na cenu ![]()
Za chvíli si jdu otevřít nealkopivo,oblíknout dres a fandit
![]()
Jeee ahoj taky jsem si ted vsimla ze jsi z CL:-) ten svet je malej:-)
A taky jezdis do Prahy? No mne vsichni rikaj jak si to pak predstavuju ze budu jezdit, ale snad to zvladnem:-) Zatim tam jeste mesic budu pracovat a pak na to dojizdeni kaslu…dost se to prckovi nelibi:-) a je to narocny…
No kdyz prave vsichni v Praze rikaj ze je to drahy 1200 a vic a to se priznam se mi davat nechce:( V Usti je 3D za 500 ale s dlouhou cekackou…tak porad nevim:-)
Ja budu fandit bez dresu a bez pivka:-) stejne mame jen alko a jeste mi moc nechutna…to venku na zahradce maly cerny je jinci kavco:-)
Raveno v JBC je 3D UZV za 300 a cekacky nejsou dlouhe…staci zavolat do ambulance