Listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
milamajka
13.11.09 07:28

cukrovka a herbaleif

Mám cukrovku na 10, mám nadváhu a vysoký cholesterol. Byl mi nabídnut herbalaif jako ověřený prostředek ke snížení těchto hodnot. Prý je to ověřené. Léky ani píchání inzulinu -nic moc. Mám totiž nadváhu 100kg. Při normálním nejedení je mi blbě. Prosím poradíte mi, sdělůíte své zkušenosti? Děkuji :dance:

• Citovat
  • Upravit
171
14.11.09 09:55

milamajko: 8-o teda o tomhle nic nevím, ani jsme neslyšela, že by měl herbalife vliv na DM. Ale každopádně bych všechno konzultovala s diabetologem, ona „cukrovka“ není žádná sranda.

Deimy:teda pokud už je Monička takovýhle „chodec“, tak jsou bačkůrky určitě na místě. :wink:
Kubík je teď taky dostane, ale jen na čtyři dny. :mrgreen: Jedeme k našim a tam teda zrovn anejsou moc podmínky na oponožkované dítko, takže dostane po Elišce takový obyč látkový. On v nich stejně jen poleze, včera jsem mu je zkoušela, jestli mu nebudou překážet právě při lezení a dobrý, ony jsou fakt hodně „flexibilní“. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
15.11.09 22:08

milamajko: asi špatně vložený dotaz, měl být jako samostatné téma. Tady ti asi nikdo neporadí :roll:

U nás se stále marodí. Lukyho už to pomalu přechází, má už jen rýmu. Monča má rýmu a kašel, odsávání naprosto nesnáší a vyvádí u toho, jako bych ji vraždila … dokonce ani kojení nechce, protože s plným nosem to nejde, a tak musím vždycky před kojením odsávat všechno z nosu … tak si v noci o kojení ani neřekne, abych náhodou neodsávala.

Lostritis: naši taky nemají zrovna vhodné podlahy, takže tam jsou bačkory vždy potřeba. Už začínám po nějakých botkách pokukovat, takže asi brzy koupíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
16.11.09 10:16

Ahoj holky, teda Lostritis, já myslím, že také nebudem mít v roce víc jak 73 cm, ale ty růstové hormony se určují asi podle něčeho jiného. To je hrůza, pořád musíte něco s malým řešit, tak doufám, že to bude v pořádku. Já dávám Krýšovi bačkůrky, má je ještě po Matějovi, byly v dobrém stavu, jinak máme i první botky, ale ty moc nedávám. Malý včera udělal asi pět samostatných krůčků, jinak taky objevil to chodítko, jak se ho jen přidržuje a to ho teda baví, teď i docela pěkně jí, tak jsem zvědavá na tu váhu, na roční jdem začátkem prosince.
S těma nemocema je to hrozný, my se v tom taky motáme pořád dokola. Holky už pečete na vánoce? My už udělali první várku perníčků a chaloupku, u té jsem se teda vyvztekala, byla to fuška, ale malému se líbí a to je hlavní. Zdravím Valík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.11.09 12:30

Ahoj holky,
tak jsem si užila volné dopoledne, po snídani babi zbalila oba lumpíky a vyrazily po návštěvách a na procházku a ještě tu nejsou. 8-o :lol:
Jsem si asi po měsíci vychutnala vanu a oholila si nohy. :palec: :lol:

Jinak tu válčíme jak se dá, teda kratší návštěva jo, ale bydlet s našima bych fakt nemohla :roll: a to oni jsou zlatí.
No jo, ale zase mi bylo líto, že Kubík vlastně ani pořádně nevěděl, že má babičku, naši si berou Elišku a Kubíka viděli vždycky jen na skok. Tak teď si ho obzvlášť babička užívá (u dědy většinou huláká).

Deimy:Moničce přejeme, ať je brzo zdravá, to je otrava. :zed:
My taky klempírujeme, ale zatím bez teplot, ty u nás značí, že je to už na pováženou. Kubík má rýmu, dnes začal kašlat, ale je v pohodě a kromě odsávání :!: to nese statečně. Já mám rýmu a takový to „pálení průdušnice“, takže čekám kašel každým dnem a Eli se zatím drží jen rýma.

Áááá, výletníci dorazily. :lol: Tak se kdyžtak ozvu ještě odpol. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
17.11.09 21:46

Ahoj,
dneska jsme byli kupovat Monice botky na doma. Původně jsem tam šla pro jedny konkrétní, které byly ve slevě, jenže Monča v nich pořád zakopávala a nechtěla v nich chodit … no nakonec jsme si odnesli jiné - jedny z nejdražších :-? (má je ještě k narozeninám, protože jsme do nich vrazili peníze od prarodičů, kteří nevěděli, co Monče koupit k narozeninám.) Ale co, chodí se jí v nich krásně, vůbec nezakopává, jsou měkkoučké, ohebné a určitě pohodlné. Je to vel. 20, ale obávám se, že jí to dlouho nevydrží. Jsou to botky (ne capačky, ale vypadají tak) přesně pro první krůčky a počátky chození, kde se počítá i s tím, že dítě taky často leze.

Dáváte už někdo dětem normální jídla. Já jsem párkrát zkusila Monice podstrčit něco k obědu (bramborovou kaši a přírodní kuřecí řízek apod.), ale bez úspěchu. Příště asi zkusím svíčkovou, třeba jí přijde na chuť :) Zítra nejspíš vyzkouším rybu.

Lostritis: teda to sis užila dopoledne. Já bych vůbec nevěděla, co dělat, protože nejsem zvyklá nemít u sebe děti. Snad se vám nemoci zas nerozjedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
19.11.09 16:55

Ahoj holky,
jak jsem teď byla s dětmi na pár dní u našich, vlastně víc jak po půl roce, jinak jezdíme jen na otočku, přivézt a odvézt Elišku, byl to teda nápor na nervy. :roll:
Jak byla babi „poslušná“, když byla Eli miminko, tak to je pryč a nestačila jsem se divit.
Fakt mě mrzí, že jsem tam jela, mám je moc ráda a těšila jsem se, ale pokaždý když tam Eli pojede, tak budu na nervy. :evil:
Musím doufat, že když to není denně, tak jí to nějak významě neublíží, samozřejmě nechci Eli brát prarodiče, oni by se pro ní rozkrájeli a co si budeme povídat, mě bodne, když se jí občas „zbavím“.

Jen abyste nemysleli, že řeším nějaký blbiny, např. babi je kuřačka, když jsme tam jezdívali společně, tak se kouřilo venku, v zimě v létě. A teď? Klidně si zapálila vedle v místnosti, když jsem Kubu uspávala a ještě říká, že si zavře dveře, aby to na nás nešlo. No je mi jasný, že když tam nejsem, neřeší to vůbec. :twisted: :poblion:
Mě to vůbec nenapadlo, u nás nekouří, Eli nějak nemá pojem, ale rozhodla jsem se, že o tom začnu s Eliškou mluvit a snad na babičku zabere, když jí milovaná vnučka řekne, že jí to smrdí a že bude nemocná. :!:

Další věc je jídlo, je pravda, že Eli je velká, tak nějakou čokočku a súšu neřeším, ale Eli dvě noci ze čtyř zvracela, jednou nějakou hnusnou žlutozelenou limonádu, jsem se normálně vyděsila, že zvrací žluč, než teda z babi vylezlo, že na návštěvě vyzunkala toho hnusu asi litr a podruhé měla (opět na návštěvě): tvarohový dort se šlehačkou, tyčinky, kousek párku, br.lupínky a gumový medvídky. :poblion:
Se z nich pominu.

A kromě super zážitků jsme si dovezli rýmu a kašel, naštěstí zatím nic dramatickýho.

Eli dnes poprvé spala ve školce, ještě nevím, jak to proběhlo, Filip jí šel vyzvednout a vzali to rovnou ke kadeřnici, tak napjatě čekám na výsledek jak spinkání, tak i ostříhání, instrukce dostal Filip i s obrázkem, tak jen aby to ta kadeřnice z jeho popisu pochopila. :wink:

Deimy: koukám, že botky mají úspěch. Kuba ty bačkůrky vůbec nevzal, nedokázal se pořádně postavit a když lezl, tak mu evidentně překážely, takže nakonec dostal dvoje ponožky, jedny protiskluzové a bylo. Takže na botičky ještě máme čas. A velikost má asi 19, to jsou ty bačkorky a měl je akorát s tou přibližně 1,5cm rezervou.

Normální jídlo Kuba nejí, jak už jsem psala u sousedů. :wink: Má rád ty svoje mimijídla. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.11.09 14:41

Lostritis: teda mě by takoví prarodiče strašně štvali :evil: :evil: Na slovní upozornění od tebe nereagují? U nás se zase snaží Lukymu podstrkovat čokolády, sladkosti a podobné nezdravosti, prý aby přibral, že je moc hubený :evil: (to sice je, má v skoro 3 a půl letech 13,5 kg, ale vykrmováním sladkostma se to nevyřeší). Já si to hlídám a reguluju to u nich.
Jak dopadlo spaní ve školce?
Botičky Monice doma zatím ještě nedávám, ona v nich totiž doma zásadně nechodí, jen leze - nebo si je sundá a prohlíží si je, protože jsou hezké, barevné, vyzdobené … Tak nějaký čas počkám a dám jí je později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.11.09 12:48

Ahojky holky, omlouvám se, že jdu tak pozdě. Patik má anginu, litam porad po doktorech, nakupech. Do toho x domacich praci a jsem rada, že je vikend a mám taky chvili klidu. Víc písnu večer. Chtěla jsem popřát Kubíčkovi k narozeninám a měla jsem zavirovaný pc, tak opět s křížkem po funuse jdu s přáníčkem. Dortík parádní a velmi zajímavý. V uterý budeme zase slavit, tak pak hodim fotečky na rajče. Večer odepíšu víc, ted musim dohnat to, co jsem zameškala. Zatim pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.11.09 12:52

Kubíčkovi k prvním narozeninám přejeme hodně lásky, zdraví a spoustu dětských radostí a smíchu.
 http://img10.glitterfy.com/…y_tigger.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
21.11.09 16:01

Ahoj holky,
Kykoušku:moc děkujeme za přáníčko, tygřík se Kubíkovi bude líbit. :wink: Zrovna včera jsem si říkala, jestli se u vás něco neděje, žes dlouho nepsala a zase ty nemoci. :twisted:
Přejeme patíkovi brzké uzdravení a držíme palce ať se nenakazí ostatní

Deimy:mě samozřejmě mámin přístup štve děsně, já toho toleruju hodně, ale tady jde o zdraví proboha!! :evil:
Když jsem jí to říkala, hlavně ohledně toho hulení, tak prý to nemám přehánět, že má antitabák do zásuvky. :zed: Tak to pak je o ničem. Řekla jsem jí, že pokud nebude chodit kouřit ven, děti tam jezdit nebudou, tak ona to slíbí, ale jak to asi ohlídám, když je tam Eli sama. :?: Takže to ještě musím nějak dořešit. :nevim:

Dnes jsem chtěla jít s dětmi na hřiště. Čekala jsem, až se Kuba vzbudí a nají, což bylo něco po druhé hodině. A než jsme se vykopali, tak usnula Eliška, takže nás čeká jen procházka za tmy. :roll:

Včera jsme byli za kamarádkou na Střížkově, otevírali tam nový park, tak tam k tomu bylo rádobydětské odpoledne s maskami a lampionovým průvodem. Ale teda nic moc, nebylo tam vůbec žádné zázemí, ani žádná restaurace poblíž, takže bez WC, možnosti přebalit.
Pro děti tam zadarmo dávali buřtíky na opečení (tak Eli opekla a mamka snědla :wink: ) a prodávali gril. kuřata, klobásy, grog, pivo, fernet a kafe. Prostě menu pro děti a kojící matky. :roll: :lol:

Eli tedy ale byla celkem spokojená, měla masku, lampion, zatancovala si. Jen nás to všechny teda vyčerpalo, jeli jsme ve tři rovnou ze školky a domů po sedmé, takže cesta zpět stála za to. Mě třeštila hlava, Kubula bulel, že chce z kočárku a Eli kňourala, že jí bolí nohy. :roll:

edit: než jsem dopsala, tak už Kuba usnul taky. No můžu já si něco naplánovat. :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
21.11.09 21:51

Tak miám vás poctivě dočteno a ted snad na nic nezapomenu.
Lostritis, teda tak to se ti nedivím, to by mě taky vadilo. Co se týče kouření v restauracich nebo když jdu městem a nejakej chytrák si zapálí v centru cigaretu, tak to bych toho dotyčného propleskla a u rodiču bych taky byla naštvaná. Budu držet palce at se to zlepší. Ona to domluva je někdy tuze komplikovaná.
Je moc fajn, že Elinka spinká ve školce. Taky už bych potřebovala děti nechávat déle. Domik mi právě o pul 12 usíná a pokaždé se v 1 hodinu vzbudí, když přijdou ze školky a pak ten den si dokážete představit s uřvaným nevyspalým dítětem. Hlavně, že spí pak celou noc. Aspon to.
Deimy, botičky museji být náramné. My máme ty páskový letní. Staly 600, fuj. No a moc mu je nedávam, protože šlape dětem na ručičky a ono to s nima dost bolí a mě stačí, když mi šlápne na nohu. Takže mu je dávám opravdu jen občas. No ale snad to nožičce neublíží.
Valíku, cukroví ještě nepeču, ale už se chystám. Už mám i koupený první darek :potlesk: a ty další nechám jako vždy na poslední chvili.
Já už nevim, co komu mám kupovat. Každý má vše, co potřebuje. Ptákovin na prach je taky všude dost a ze spotřeču se člověk bojí, aby nešlápnul vedle.
Kdyby jste měla některá tip co partnerovi, rodičum nebo dětem, tak šup sem s ním :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
24.11.09 14:20

Kykoušku: Kikince a Patričkovi přeju všechno nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví, štěstí, lásky a dárků! :kytka: :kytka:
Snad už vás nemoci opustily, aby si Patík mohl užít narozeniny zdráv.
Taky vůbec nevím, co koupit manželovi k narozeninám. Ostatní příbuzenstvo dostane nástěnný kalendář s fotkama dětí, který dělám každý rok. Pro Lukyho už dárky mám, ale on je mladší, takže tobě asi nemůžu radit, co dětem. Pro Monču nevím moc, co koupit, vše má po Lukym.

Lostritis: no snad to babička pochopí, protože tady jde opravdu o zdraví. To je fajn, že Eli si akci užila, ale podle popisu se tedy unavili všichni pořádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ValerieV
24.11.09 14:47

ahoj holky, nejsem přihlášená, tak jen v rychlosti. Lostritis s babičkama je potíž, já když mojí mamce vysvětlovala, jak se drží miminko ať mu podpírá hlavu a nenechává ho viset tak se urazila, vrátila mi ho zpět s tím, že ho teda chovat nebude. Jelikož se vidíme tak 3× do roka, tak to jde, ale vidět se děnně, tak to nedopadne dobře a to to k sobě máme 70km. S tchýní se vidíme skoro každý víkend, ale tam ná docela respektují až na čokolády, ale vždy si prosadím svou, jenže je mi jasné, že kdybych u toho nebyla, dělali by to po svém, já teda malému sladkosti taky občas koupím, ale nemyslím si, že by je musel jíst denně, navíc on je takový dařivec. Ve třech letech má asi 15 kilo, takže to chci trochu korigovat. Kykoušku, chudák malý, vy s těma nemocema teda taky válčíte. My už máme asi tři měsíce v kuse rýmu, kašel, vždy je tři dny klid a pak zase nanovo. Jinak dárky už mám koupené. Příbuzným jsem většinou dělala krabičky na čaj nebo něco jiného ubrouskovou technikou. Pro Kryštofa máme velkého plyšového dinosaura a uvnitř je 60 malých míčků, to zas bude dobrý na úklid, už to vidím, jak mu ustelu na palandě a budem ho vyndávat jen o svátcích. A Matěj dostane něco z Bořka a nějaké mašinky, máme tam i nějaké lego. Takže pro dětičky typicky komerční a pro rodinu jsem se snažila něco stvořit, protože taky nevím, co dávat, navíc za dvě stovky člověk nic nekoupí a my máme tolik lidí na dárky. Jinak jsem upekla ještě jednu chaloupku adventní, ale nevím, jestli ji dovolím malému sníst, dalo to tolik práce, že asi až po vánocích. Normální jídlo zatím moc nedávám, ale občas mu dám ochutnat. Miluje pribiňáka, takže když krmím MAtěje, hned se přiřítí a chce taky.Ahoj Valík

• Citovat
  • Upravit
163
24.11.09 14:50

fotka

ještě chci poslat fotku, ale asi mi to nepůjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie