Listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
29.10.09 21:39

Moničko, ke tvým prvním narozeninám Ti přeji hodně ZDRAVÍ, LÁSKY A SPOKOJENÉ DĚTSTVÍ! a taky hodného a obětavého brášku, který jím určitě je :D
 http://img10.glitterfy.com/…te_puppy.gif

Anetko, ke tvým prvnm narozeninám Ti přeji hodně ZDRAVÍ, LÁSKY A SPOKOJENÉ DĚTSTVÍ, milující rodiče, které není třeba ani zminovat :D
 http://img10.glitterfy.com/…_smilely.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
29.10.09 22:04

Ahoj holky, teda vy jste toho napisaly. Vše jsem přečetla, ale moc si toho nepatuji :roll: :lol:

Deni, taky jste byli nemocní?? Hlavně, že už je dobře a manžel opravdu super, že se s tebou střídal :wink: . Dortik jsem nedělala, jsem na pečení nemehlo. Me ted stačil perník, kterej jsem pekla z prášku. Domíšek mi totiž přepnul troubu na 250 C. A jak se Anetce líbily narozeniny??

Deimy, dvojčatum už je dobře. Ono se ukázalo, že zase tam moc nemocné nebyly. A jak se Moni líbil dortik?? A s váhou se nestresuj, hlavně že je spokojená. Ona to určitě dožene :)

Máte fotečky dětiček??

Valíku, rajče a kody ti písnu na SZ. Taky máte mazlíka?? Domik se mazlí až to někdy pořádně bolí :roll: :lol: . A je pěkné, že budete slavit pěkně při jednom. To bych taky rada zavedla. Nemám čas pořád dělat x oslav a pak dvě hodiny uklizet.

Lostritis, to je moc dobře, že je lépe. Připoměla jsi mi, jak jsme minulý rok válčili. Už jsem byla jednou nohou v blazinci. Už bude lépe, budu držet palce. A ten dort. Tak to by mě taky naštvalo kdyby to odflákla. To jsem s tebou za jedno. A vubec, když je to pro přibuzné :roll: A malej je kouzelnej. Krásná kukadla!!
Jinak já tomu svýmu chlapovi taky pořád řikám mímoušek. .

Broskvičko, už je lépe?? Moc tě lituji, není to jednoduché starat se o špuntika, co začíná běhat. Já jsem večer zralá do poslele ještě než začne ordinace. Vydrž, posílám moc sil.

Hoky, nevim,jstli jsem odpověděla na vše. Pokud ne, tak se omlouvám, dnes jsem vyčerpaná a jdu rovnou cestou do postele. Domik je zavislák a neudělám za celej den vubec nic. Snad to bude lepší.

Děkujeme za gratulace, uteklo to jako voda. Jestli to bude takhle utíkat, tak zustanu sama :?
Tak všem nemocným přeji, aby se brzy vykurýrovali a bylo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
29.10.09 22:43

Ahoj,
děkuju za přání Monice k narozeninám. Monča si k narozkám nadělila nový (sedmý) zoubek :) Zrovna při večerním čištění zubů jsem ho našla.

Lostritis: teda chudák Eli. Jakékoliv deko dolů u nejedlíka není zrovna moc dobré. 2 kila by např. Luky doháněl snad rok. Doufám, že Eli to brzy zase nabere, chudinka.
Se školkou snad už po návratu nebudou takové problémy. Monča když jezdí s autíčkama, tak taky dělá brmbrm :) Doufám, že nezavrhne panenky - zajímají ji totiž převážně Lukyho autíčka a ostatní jeho hračky.

valíku: to je fajn, že ses zase ukázala. Máte to s oslavama teda nabité a ještě Vánoce do toho …

Deniso: nám taky dr. řekla, že by už měla mít botičky. Ale vůbec nevím, jaké mám koupit - sandálky se nám moc nehodí (suché zipy se zachytávají za koberec a přezky taky) a při lezení jsou tvrdé a nepohodlné. Capáčky tu všude prodávají samé malé. Je pravda, že Monča se víc hýbe, ale ona se víc hýbala i předtím. Monika mi minulý měsíc celý měsíc nechtěla jíst, protože jí rostly asi 3-4 zuby, zhubla za tu dobu asi 300 g, tak myslím, že proto jí váha klesla. Teď to už snad dohání.

Kykoušku: to je fajn, že je Domík takový mazlík. Monika je taky mazel, ale tak nějak normálně. To jsem si u Lukyho, který od narození moc nesnáší fyzický kontakt :(, moc přála mít mazlivé mimčo.
My jsme oslavu ještě neměli (bude o víkendu, až se sejde příbuzenstvo). Tak jsem zvědavá, jak dopadne dort a co na to Monča. Pokud se mi podaří ji vyfotit s dortem, tak sem fotečku dám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
30.10.09 11:04

Ahoj holky,
Kykoušku , moc děkujeme za krásné přáníčko :huban: Myslím si, že se Anetce narozeninky zřejmě líbily, ale nijak zvlášť to na sobě nedávala znát :)
Deimosko , Anetce jsem koupila capáčky se žirafou velikosti 19. Jak chodíme do Berouna plavat, tak tam mají hodně velký výběr botiček a proti Praze jsou dost levnější. Nejhorší je nazouvání levé botičky. Anetka totiž skrčí prstíky a já ji tu botičku pak nemůžu nazout. Když se to podaří, tak jsem z toho pěkně zplavená.
Monča už je pěkně zubatá :) Gratuluji k sedmému zoubku :) Anetka má zatím 4 zoubky a strašně nerada si nechává čistit zoubky, vždycky se mnou bojuje a taky křičí :roll: Moc se jí to nelíbí. Ale jelikož jsem optimista, tak doufám v lepší zítřky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
30.10.09 11:44

Tak fotky už jsou na rajčeti:-) Na posledních fotečkách má už i botičky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
30.10.09 21:59

Teda to jsem se pokochala!!! No nádhera. Zasmála jsem se jak Anetka usnula při papání. To nemá chybu!! A dortik krásnej. Jednoduchej a paradní. Hračky suprový. Nejvíc se mi líbila ta hračka na tu motoriku. Taky tě musím pochválit, jak máš krásně uklizeno a jakou máš kuchyn. Klobouk dolu, kam se na Vás hrabu. Ještě jsem ted jukla na předchozí fotky a Anetka je roztomilá jak rychle usíná. Tohle opravdu neznám u Domika. A tobě to moc sluší, jsi krásná maminka.
Opravdu krásné.

Deimy, určitě vyfot, dortik bude krásný. Je pečení od maminky a ten bude vždycky krásný ikdyž se nepodaří. Určitě si na něm pochutnáte. Ale tobe se podaří, o tom žádná :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
31.10.09 11:06

Ahoj,
Kykoušku , tolik chvály. Moc děkuji. Začínám se z toho vznášet :D Jsem ráda, že se ti zdá, že mám uklizeno, mi to tak nepříjde. Furt si myslím, že jsem hrozně nepořádná :oops: Ale někdy jsem spokojená :lol:
Anetka usíná dobře přes den, ale v noci se často budí a spinká špatně. Až se vrátíme z Moravy, kterou plánujeme 17. listopadu, tak skončím s kojením. Doufám, že když už nebudu kojit, tak se ty noci zlepší, teda každý mi to zatím říká.
Kuchyň navrhoval manžel v IKEI :)
Fakt mooooc děkuji za pochvalu, dneska budu mít suprovej den :)
Jak jsem se dívala na tvoje fotky bytečku, tak ty tam máš taky pěkně uklizeno. Ani nejde poznat, že by tam byly tři malé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
31.10.09 23:55

Je to jsem rada, že budeš mit krásný den. Klidně potěšim každý den. A uklizeno je jen na otkách, pak se do toho deti pustily a to bylo nepořádku. Už máme nové emimino, tak se zitra musim s tim naučit zase. Já mám rada stare věci a věci na které jsem zvyklá. Jinak kuchyn opravdu krásná, chválím manžela!!! a s tim ukončením kojením budu držet palečky, at to má rychlý pruběh. Přeji dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
1.11.09 22:39

Ahoj,
jen rychle popřeju a zas zmizím, víc se snad rozepíšu příště a přihodím pak i fotečky (jestli tu na novém emiminu vykoumám, jak se to dělá).

Matymu přeji vše nejlepší k narozeninám, hlavně hodně zdraví, štěstí a dárků!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.11.09 09:56

Ahoj,
ke včerejším Matýskovým prvním narozeninkám přejeme hodně štěstí, zdraví, lásky, hodně mazlení a málo zlobení :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
2.11.09 18:20

Ahoj holky,
to jsem zvědavá, jak dlouho mi bude trvat, než se tady zorientuju. :roll:
Matýskovi samozřejmě taky přejeme všechno nejlepší k narozeninám. (i když opožděně :oops: )

Nejprve tedy novinky od nás.
Tak rozhodně Kubulka ještě nechodí, zatím statečně obchází nábytek a já doufám, že se ještě „nerozchodí“, zatím nemá na doma botky a nějak na ně momentálně nezbývají peníze.:(
Zubů má zatím 6, ale je teď posledních pár dní protivnější, tak něco dalšího čekáme.
Zatím tedy ještě kojím, ale dá si tak 1-2× v noci, ráno jen aby se neřekolo a přes den už nechce vůbec, nemá čas asi. :roll:
Jinak je to všetečka všetečná, máme co dělat, abychom ho uhlídali, v kombinaci s Eliškou, která nechává po bytě povalovat svoje i docela malé hračky, pořád má ten lumpík něco závadného či nebezpečného v puse. Dnes aktuálně samolepku, malý magnetek, celou kuličku hrozna, AAA baterii a kousek igelitu :roll: , v tom posledním je Eli nevinně, ten si sám uloupil z odpaďáku. :lol:
Já jsem z toho pochopitelně na nervy, tohle je můj naprosto největší strašák, co se dětí týká. A to natolik, že dokud nemají všechny zuby, nedopřeju jim jiné jídlo, než mixované. No asi jsem trochu divná.:))

Eliška byla dnes prvně po nemoci ve školce a zvládla na výbornou. Ráno mi mávla mezi dveřmi a vyzvedávala jsem jí po obědě. Jediné, co mi zase zkalilo radost byla holčička v šatně, která chrčela stejně jako Eli před týdnem. Takže si nic nemaluju a čekám zase něco co nevidět.:((

Jinak se Eliška chová naprosto nevyzpytatelně a tak trochu jako schizofrenik.:))) je děsně „ústnatá“ a nervní, kvůli všemu kňourá a během MINUT je z ní slaďouš, který se lísá a chce pomazlit.:)))
Ale už druhý den zase jí, tak mám radost. Dneska měla dokonce 2× oběd, ve školce i doma. Teda ona toho dá ždibec, ale aspoň něco. :wink:

Deniso:fotky jsou moc povedené, Anetka je krásná malá slečna. A rozhodně jak tobě tak Kykouškovi taky chválím naklizenost bytečku.
U nás platí „bordel v bytě, šťastné dítě“, snažím se snažím, ale pomalu a jisfě prohrávám a přestávám řešit. :lol:
A čistění zubů Kubulu taky neba.

Deimosko:no předpokládám, že Eli bude mít těch „svých“ 15 kilo taky někdy za rok. :roll:
Já tedy neřeším, jestli jsou děti dost „boubelatý“, já s váhou bojuju od dětství (a poslední dobou dost neúspěšně :roll: :mrgreen: ), takže jsem celkem ráda za štíhlouše, ale ona teda už fakt vypadá děsně nezdravě. :-(
Panenky teda u nás nefrčí dodnes, Eli si stále nejradši hraje s čímkoliv co není na hraní. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.09 20:38

Ahoj holky,
děkujeme za přání. Už jsme taky velký :lol: . Matu si oslavu moc neužíval, nakonec řval jako tur, protože se sešlo plno lidí a on to nemá rád. Musíme začít chodit někam do mateřskýho centra, aby byl víc mezi lidma.
Chtěli jsem mu dát jen jeden dárek a nakonec nebylo kam šlápnout pro hračky. My s manžou jsem mu dali trakturek Tolo http://bramburka.cz/…ravicky.html
tak ten je hoodně oblíbenej a pak dostal tatru a auto na písek a bábovičky a hračky do vany a kufr s nářadím a penízky … No mraky moooc hraček.
Zítra jdeme na roční kontrolu, tak Vám pak napíšu, jak jsme na tom :lol: . Jinak máme 7 zubů a další se klubou v závěsum takže v noci nespíme a brečíme a bohužel nic nezabírá :-( . Přes den spíme jen jednou nejdéle 2,5 hodiny, chodíme okolo nábytku, plazíme se a občas lezeme a krámujem všechno kam se dostanem. Nově je oblíbené vyhazovat oblečení ze skříní, takže celej den chodím a uklízím co Matík vykrámuje. Ale je to hodnej chlapeček a miloučkej a mazlík vééélikej.
Omlouvám se, že nereaguju na Vaše příspěvky, ale píšu tohle už po třetí a nějak mi to nový mimino nefuguje, nebo je to rukama? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
4.11.09 00:10

Ahoj,
chtěla jsem vložit nějaké fotky, ale metoda, kterou se to dělá a jak se to pak zobrazuje, je hrozná, takže radši nic :-(

Deniso: fotky jsou krásné. Máte to doma moc hezké (kam se na vaši kuchyň hrabe náš 1,7 m dlouhý kuchyňský koutek včetně dřezu a sporáku …). Anetka dostala dárků … hlavně těch kostek, co se teď bude všude válet :-) Taky obdivuju, jak je Anetka schopná usnout kdykoli a v jakékoliv poloze. To já asi u svých děti nikdy nezažiju. Monča taky řvala při čištění zubů. Ale je rozumná, prořvala si takhle asi 2 týdny a teď je to v pohodě.
Anetka už líp pije, že chceš skončit s kojením? Já bych taky kojení ráda aspoň omezila, ale Monča nechce nic jiného moc pít - za den dá max. 40-50 ml vody. Nicméně v odstavení držím palce.

Lostritis: tak to je fajn, že návrat do školky proběhl v pohodě. Taky se bojím, že Monika doma sní něco, co se někde povaluje. Ona totiž vysává všechny koberce a co najde, to sní :evil: … takže drobky, papírky, jednou jsem ji načapala, jak chce spolknout víčko od PET lahve … no a u Lukyho v pokojíčku se taky leccos povaluje.
Bordel v bytě mám bohužel také, holt když jsou děti vzhůru, tak si s nimi hraju (nebo vykonávám nějaké režijní činnosti typu koupání, krmení, přebalování …), a když spí, tak jím, vařím, ale uklízet nemohu, protože nemohu do některých místností, kde děti spí :roll:
Ani já neřeším, jestli mám baculaté děti, nebo jestli vypadají jako reklama na Dachau (u nás to druhé v obou případech) - hlavně že přibírají.

broskvičko: neboj, Maty z toho strachu z více lidí vyroste i bez návštěv MC. Luky měl děsnou fobii snad do 2 let a teď je to v pohodě (v rámci možností).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
4.11.09 13:45

Matíkovi OPOŽDĚNĚ (JSEM TO OSTUDA :oops: - moc práce :oops: ) přeji všechno nejlepší, hodně radosti, lásky, usměvů a štastné a pyšné rodiče!
 http://img10.glitterfy.com/…/67/bday.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
4.11.09 13:46

Tak už mám čas a pročteno a pár věcí zapomenuto.Ani se mi neukazují v kolonce vaše přispěvky, takže pisnu opravdu jen zlomek toho co si pamatuji.

Deimy, škoda foteček. Ale oni to brzy opravi a pak je semka dáš, ju? Dortík musel být určitě náramnej. A s tou kuchyni si nic nedělej. Náhodou, já bych malinkou brala hned :wink: Jak si Lukáše s Moničkou hrají? Docela me toto téma zajímá. Dvojčata Domika dost utlačují a dělaji mu naschvály. A s tím uklízením si vubec nedělejte hlavu. Já už jsem to vzdala. Domik je zavislák, takže uklizim jednou za 14 dni a to jen diky tomu, že mamka si vezme děti na procházku. Jinak není šance, je to tady jak po boji a komu se to nelíbí, ta sem neleze :lol:
Lostritis, teda snad to Elinka nechytí. Sice by měla mit najakou tu imunitu, ale už vím, že tomu tak vždy není. A je to šikulka, že si tak krásně zvykla. S tím košem to je stejné. Dnes mi donesl spoustu věcí - asi že mu je to líto vyhodit :lol: , šuplíku kramuje od rana do večera. Už si umí otevřit i vestavěnou skřín, takže tam si opravdu v těch věcech libuje :evil: :lol:. No snad to za pulroku přejde.
Broskvičko, trakturek moc parádní a tech hraček co dostal. No to měl určitě radost čertíček. A centrum je dobrá věc nejen pro malého, ale i pro tebe. Najdeš tam hodně nových maminek a mužete si navzájem radit. Děti tam byly spokojené.

No a tady už mám tzv. okno :-? , ted nevim, tak se nezlobte pokud jsem na něco zapoměla. Jdu se učit s novým emiminem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí