Listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
28.9.09 20:32

Ahojky, tak už bydlíme čtvrtou noc a teprve dnes jsem si sedla a mám vše hotové, vše narovnané, srovnané. Byla to fuška to vám teda povím :roll: :roll: . Nejhorší byla asi kuchyn. Tak zitra nafotim a dám fotečky na rajče. Přístupový kod kdo nemá, tak písnu.
Jo a Domik zčal včera sám chodit a dneska už přešel celej byt. Je to muj šikuuuuulaaaaa :dance: .
omlouvám se, že nebudu reagovat na vaše příspěvky. Ještě mám na netu práci a zitra se ozvu. Pa pa a děkuju za podporu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
30.9.09 14:01

Ahoj, tak hlásim, že fotky už jsou na rajčeti. Musim běžet, večer se ukážu. Snad se tady někdo ukáže :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
30.9.09 14:50

Lostritis: to je fajn, že se to už lepší a uzdravujete se. Snad už jste úplně fit. A Elinka teda perlí :) … aby za chvíli taky neříkala manželovi, jak má co dělat :) S tou operací … já myslím, že je dobře, že to už bude mít Kubík brzy za sebou a bude to mít v pořádku, dokud je ještě malý.

Kykoušku: koukla jsem na fotky a byteček je teda nádhera :potlesk: Je neuvěřitelné, že jste to stihli zařídit za tak krátkou dobu. Vidím, že jste zůstali věrní původním barvám, které byly ve starém bytečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
30.9.09 20:29

Ahoj, jsem rada, že se ti to libi. byla to teda makačka. Jinak barvičky jsme ponechali po stejnu kromě pokojíčku. Jinak červenou jsem chtěla, protože mám z minulého bytu hodně doplnku. Mě se nejvic libi záchod :lol: , ten se dělal podle dětí :lol: :oops:

Holky, tady je nějaké zvláštní klima, Domik mi spinká 4 hodiny po obídku každý den :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
30.9.09 22:31

Kykoušku: já hlava děravá jsem zapomněla pogratulovat Dominičkovi k chození - takže obrovská gratulace, je to velký šikulka :-)
Záchod se mi taky líbí - ve vzdálené budoucnosti taky plánuju takové hezké prkýnko na záchod. Ale teď to musím bohužel oželet - ono to víko je dost těžké a při představě, že s tím Luky každou chvíli třískne, se mi otvírá kudla v kapse :x
To je dobře, že Domik v novém bytečku tak hezky spinká - je vidět, že se mu tam líbí. Asi je plný nových vjemů, nebo ho to stěhování unavilo. Co na nový byt říkají děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
1.10.09 10:07

Ahoj holky,
Kykoušku , byteček máte moc pěkný. Jsi šikula, že jsi to stěhování tak rychle zvládla. Jsi prostě superwomen :wink: :) Gratuluji k Dominičkovým prvním krůčkům :srdce: Teď se budeš mít co ohánět, viď.
Deimosko , Monička na tom videu je šikovná a spokojená :) Koukám, že máte pořád problémy s jídlem. My máme problémy s tím, že Anetka vůbec nechce pít:( Za celý den vypije tak cca 30ml a to ji ještě do toho nutím:( Kdybych ji večer, v noci a ráno nekojila, tak vypije fakt málo:( Jestli se to do příští kontroly, kterou máme 26.10., nezmění, tak to budu muset řešit s doktorkou:(
Lostritis , držím palečky ať jsou děti brzo zdravé a Kubík ať to má rychle za sebou.
Máme novinu, Anetka přeskočila lezení a už se staví u nábytku. http://www.youtube.com/watch?… Zatím jsou nožičky vratké, ale každým dnem se to zlepšuje:) Ale kolik už bylo bolavých pádů :(
Taky už má druhý zoubek a to jednička nahoře vpravo, která je naproti jedničky dole. Včera už si zoubkama vrzla a dneska taky. Teda je to fakt hrozný zvuk, brrrr. Mráz po zádech mi z toho běhá, když si na to vzpomenu.
V pondělí jsme byly plavat. Plavání jsme měly jako náhradu za 15. října, kdy tam nepůjde proud. Na plavání s náma byl i tatínek, tak máme nějaké videa, které přikládám na shlédnutí, aby jste viděly, jak to tam probíhá :)
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…
Mějte se pěkně, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.09 10:35

Ahoj holky, ¨srdečně Vás zdravíme:-).
Lostritis teda to sis taky užila, ale počítám, že dnes už je Kubulka úplně v pohodě. Chudinka malý, to muselo bolet moc:-(. Z toho bych byla taky špatná. To solení mořskou solí je super nápad. Já solim normální, ale až půjdem zítra na velký nákup, tak jí pořídíme.
Deimosko teda Monča snad chce být štíhlá jako modelka už takhle od malinka. To je potvůrka, takhle Tě trápit. Myslím, že troška nucení do jídla opravdu neuškodí. A co už nějaká „dospělácká“ jídla? Třeba by jí to víc chutnalo:-)
Kykoušku krásný byteček. Moc se mi to líbí a jak máš naklizeno, to je paráda. To už jsem nezažila ani nepamatuju mít takhle čisto :) . Dominičkovi gratulujeme moc k chození. To je šikulka :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Deniso Anetka je jak náš Matík. Taky nepoleze. Když se mu to snažím ukázat a zvedám mu bříško, tak se děsně chechtá, ale stejně se dál plazí:-). A z pádů se malá určo poučí a bude patrnější. To plavání je supééér. Taky musím s Matíkem začít někam chodit, prtože už s manžou začnem snad příští rok budovat domeček a tam je od pozemku 20 metrů rybník :? , takže se Matík musí naučit plavat i kdyby nechtěl!!! Moc bych se jinak bála. I když samozřejmě budeme zamykat vrata, tak jistota je jistota a prckové jsou koumáci až neuvěřitelný.
Holky to je neuvěřitelný jak to uteklo co? Loni touhle dobou jsme funěly s bříškama a teď už tu máme takový velký caparty. Za chvíli půjdou do školky a do školy a bude to pryč 8O .
Včera mě dostala tchýně: Byla u nás na návštěvě a asi po měsíci viděla Matíka a první co mi řekla: Ježíííš, ten je hubenej. 8O Tak jsem jí řekla, že máme hnedle 12 kilo ale nedala se zvyklat. Mám mu dávat bramborovou kašičku s masem a sladký a né ho furt krmit zeleninou, ovocem a jogurtama :twisted: . No to mi zase rozhodila sandál :evil: .
Tak se mějte krásně a pááá

PS: málem bych zapomněla, když je něco hezký tak je to ĎU ŤU :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.10.09 12:00

Ahojky, tak jsem natočila Domika jak si tape, ale nevim, jak to mám na youtube dát. Poradí mi některá hodná duše?? :srdce: Děkujem za gratulace, pořad si krásně tape a já musim byt furt u něj. jak ještě nemá moc stabilitu, tak je to hrozný. Ale tuk tuk nemá žádnou bouli

Deimy, to máš pravdu. V noci byl Pátik čurat a pak ráno a bum. No prkýnko :roll: . Budu mu muset vysvětlit, at to v noci nepokládá.
A ty Moničce vaříš, nebo dáváš skleničky? Mě vařen nikdy nechtěl, tak jsme pořád na skleničkách. Ale už mu budu pomalu dávat něco chutnějšího. Jedna sklenička je málo a dvě se opravdu za tu cenu nevyplatí :roll: . Nebo bych ji nechala v židličce aby se najedla sama. Jestli by ji to šmakovalo. Ale za pořádek už neručím :lol: :oops: . .

Deni, to je boží to plavání. To je šikula. A ty krásné šipky do vody. Bude z Anetky malá potapečka nebo závodnice :potlesk: :potlesk: S tím bumbáním. Možná ji to tak stačí. Nebo bych ji navečer dávala polívku. Tam je tekutin dost. Ach ty děti, ted jim to člověk nevymluví a nevymluví.
Jé já mořskou sul vyhodila. Měla jsem ji z Chorvatska už tři roky. Ale nikde v obchodě jsem ji neviděla :roll: :roll:

Broskvičko, babičky jsou babičky :lol: , taky občas koulím očima :roll: . No a váhu má dobrou. My máme skoro 11 kg, tak jsme tesně za váma :wink:. J tak vy budete mit krásn bydleníčko pěkně v přirodě. No to je paráda :potlesk: . A ten rybnik by mě taky dělal starosti. Me stači u nasich ten bazen. Člověk je nesmi nechat ani chvili samotné. Dvojčata už maji rozum, ale muže se stát cokoliv. Jinak já na plavání nikam nechodila, vše se naučili s dědou. O vikednu mi oba hlásily, že už plavaji bez rukávku myšáci moji. A přesně včera jsem si řikala, jak jsem před rokem se plahočila s břichem a ted jak mi ten lumpik tady chodí :lol: Utiká to moc rychle, máš pravdu.

A jsem moc ráda, že se vam byt libí. Jsem červená až na za ušima :oops: :oops: :lol: , děkuju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.10.09 12:04

A Lostritis, jak je u vás? Ta operace mě mrzí, že nakonec musi byt. Ale to bude rychlovka a lepší ted, než později. On to prospinká a nebude o ničem vědět. Je hrozný, když děti marodí. Když měl Domik tu anginu, tak jsem si řikala, jak do takového malého telíčka mám davat lky jako jsou ATB. Přeji brzké uzdravení :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
1.10.09 22:14

Ahoj,
Monika se za poslední týden s jídlem už zlepšila a snad dostane rozum a bude už jíst. Holt jí musím dávat jen to, co jí chutná … baba jedna mlsná. Snídani ji trochu nutím a otvírám jí pusu manuálně tak, že jí stisknu tvářičky, ale neprotestuje u toho. Další jídla pak už jí sama, ale malé porce.
Vždycky zlobí s jídlem víc, když jí rostou nějaké zuby, ale růst zubů ji nebolí - nikdy to nemá nateklé, ani kvůli zubům neřve, tak nevím. Zrovna nedávno se jí prořezaly další zoubky, ale teď koukám, že už se jí zase tlačí 7. a 8. zoubek.

Deniso: Anetka je moc šikovná, bravo! Monika taky dřív stála a až pak lezla. A ve vodě je, koukám, jak rybička … opravdu moc šikovná a je vidět, že se jí to líbí. S pitím máme bohužel stejný problém jako vy … vypije taky max. 30 ml za den, ale jelikož nejeví známky dehydratace, víc tekutin jí nechybí, taky ji ještě párkrát (4×) denně kojím, tak to s dr. řešit nebudu.

Kykoušku: Monice dávám kupované příkrmy. S ní je problém zavádět cokoliv nového, takže se trochu obávám přechodu na domácí stravu. Sama jíst nevydrží … to vidím třeba na ovoci nebo na rohlíku. Párkrát si kousne a pak jídlo hází na zem a má z toho srandu :x
A s tím videem na youtube … já to vždycky zmenšuju (zkomprimuju třeba do divX nebo podobného kodeku), aby to tam šlo bez problémů nahrát.

broskvičko: taky manžel dostává podobné rady na Lukyho, že mu máme dávat spíš samé sladké (to on nerad) a tučnější, aby nebyl jak lunt. A že se z toho kazí zuby, to je nenapadne …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.10.09 23:02

Krásný večer.
Tak zkouším dat to video, tak pokud se to zadaří pošlu odkaz. Deimy to je přesný. To kazení zoubku je nenapadne a když jo, tak znám i případ, kdy se řekne, že narostou ještě druhý. No ale sklony ke sladkému už jim nikdo neodpáře. Taky nemám rada, když do dětí babičky a dědové cpou bombony, džusy apod. To bych :evil: :evil: Já to dělám tak, že když jsou u prarodiču, tak pak tři dy nedostanou nic sladkého. Je to kruté, ale nechci, aby měly sklony k cukrovce apod. No prostě jsou zdravější jidla a pokud to jde, tak je k nim vedu. O tom bezpochyby žádná :wink:

A máš moc pěkné figly na Moničku :lol:. Matně si pamatuji, jak jsem krmila dvojčata. dala jsem jim dudák k puse a než otevřely- tak šup jidlo. Bylo to trochu neohleduplné, ale přece je nenechám vyhladovět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.10.09 23:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
1.10.09 23:38

Kykoušku: to je krásné video, a kolik toho Domík umí 8O (s paci paci si u nás neškrtnu, vařila myšička kašičku ani náhodou atd. ;)). Jsem se musela smát, jak chodí jen s jednou ponožkou :D On nechodí, ale rovnou utíká, je moc šikovný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.10.09 20:26

Jé děkujem :D . On si pořád ponožky sundává :roll: , mužu mu je navlíkat stokrat. Asi přejdu na punčošky. Já jsem ho dost s tím stěhováním zanedbávala, takže ted mu to vynahrazuji a věnuju se mu neustále. Hlavně ho zase nosim. Dneska dvě hodiny jsme chodili po bytě a ukazovala mu vše možný. Zada mě teda bolej. a Monička je taky moc šikovná. Tenkrát jsi psala, co umí a uplně jsem žasla :o). Paci se naučí snadno, uvidíš :wink: . Dvojčata v tomhle byla pozadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
2.10.09 22:59

Kykoušku: Monička punčošky nosí - a pod ně ještě ponožky jako jednu vrstvu navíc místo botiček, na punčošky ještě tepláčky. Máme doma zimu (starý zděný barák), od podlah je chladno, takže doma bosi nechodíme (jen v létě, když jsou vedra). Já tu přes den klepu kosu, v noci taky mrznu (ale když usnu při kojení, tak mě Monča zahřeje, topí jak kamínka :) .. akorát jsem pak okopaná všude a moc se nevyspím) … jsem dost zimomřivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí