Listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2047
1.9.09 16:09

Děkuju za radu, taky jsem mu ho radši nedala. Spinká, je spokojenej a sem tam se ze spaní usmívá :) , tak už mu snad bude lépe. Dvojčata si vzala mamka, aby měl klid na spaní. Oni to jsou lotři a na brášku vubec nepatují, že mj jejich křik nedělá dobře. Ale jsou to prostě děti. A co vy děláte, jak si užíváte zřejmě posledních horkých dní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
1.9.09 16:44

Ahojky,
Kykoušku , to mi je líto, že malej onemocněl tak hroznou angínou. Přejeme mu ať se brzy uzdraví, aby zase mohl zlobit mamku :wink:
Do jakého města se vlastně stěhujete?
Deimosko , Anetka usne kdekoli a jakkoli :) Většinou, ale usne u jídla, ale v kočárku se ji taky dobře spinká. Bohužel v noci se pořád často budí :( To skřípání zubama taky nemám ráda. Zatím má Anetka jen jeden zoubek, tak doufám, že až bude mít zuby nahoře i dole, tak na to skřípání nepříjde. Jak Moničce čistíš zoubky?
Dneska bude Anetka spát poprvé ve svém pokoji a sama. Jsem docela zvědavá jestli to zvládne a taky jestli to zvládnu já. Pak napíšu, jaká byla noc :wink:
Anetka se snaží lézt do schodů. Naštěstí nevyleze ani na jeden, ale na ten první už dá ručičky a klečí. Už jsme koupili zábrany na schody v Ikei, ale ještě jsme je tam nedali, páč je to pro nás trošičku hlavolam :oops: . Zatím Anetku hlídám a stíhám :)
Poslední letní dny trávíme tak, že jsme chvilku venku a chvilku doma, záleží na tom, jestli venku není přílišné horko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
1.9.09 17:11

Holky, zamkla jsem si rajče. Když se budete chtít někdy podívat na fotečky, napište mi SZ a já napíšu přístupové heslo. Jinak pádím, šípková Ruženka se probudila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.09 08:57

Ahoj holky,

Kykoušku ať se Dominiček brzo uzdraví. Takovej prdelka malej a už taková hnusná nemoc. Zábal bych taky nedávala. Dali Ti na tu horečku Diazepan nebo jste bez?

Deniso to jsi si teda taky užila. Ale myslyslela jsi to s kočárek super! Tak co, jak malá spinkala?

Deimosko krásný váhy a míry máte. My jdeme na 10.měsíční příští týden, tak jsem zvědavá. To bude zase řečí… Matu skřípe zubama taky. Prej je to dědičný. Vy s manželem neskřípete? Matík to má po mě a já po tátovi…

Jinak my si stále klekáme a stoupáme, ale v postýlce zatím naštěstí stále ne. Jsem za to ráda. A taky se děsně vztekáme. Když nechce plenu, když nechce nočník a tak podobně. To bych mu tu prdeličku naplácala… Zatím to řešíme zvýšením hlasu a domluvou, ale moc to nepomáhá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.9.09 11:19

Ahoj, tak noc byla uplakaná, ale celekm to šlo. Broskvičko, diazepan nedali, on se muže davat? Akorát střídám čípky s nurofenem. Ale ted už má zase zvýšenou, tak chili počkám, jestli to pujde nahoru, nebo to tak zustane. At do něj nedávám pořád léky :roll: . Tedka už spinká, byl vzhuru hodinu a pak se zase unavil.

A vzteklika máme taky. Přesně jak píšeš - u přebalovíná a u oblékání. Ty děti jsou snad domluvení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
2.9.09 16:00

Ahojky,
Kykoušku , jak je Domískovi, už je to lepší? Proč máš zaheslované rajče? Lezou tam lidi, co nechceš, aby tam lezli?
Jinak Anetčina první noc ve svém pokojíku byla poměrně klidná. Jednou jsem ji v noci nakojila (kolem půlnoci) a když se vzbudila podruhé (kolem půl druhé), tak jsem ji jen utišila a pak spala asi do čtvrt na 8. Docela jsem se toho bála, ale bylo to celkem v pohodě. Doufám, že to nebude horší, ale bude se to jen zlepšovat:-)
Vaše děti už taky spí samy nebo ještě s vámi?
Broskvicko , ty už Matýska dáváš na nočník? Slavíte úspěchy?
Anetka se nejvíc vzteká u oblékání. Docela se děsím zimy, kdy ji budu muset dávat několik vrstev :roll: Když ji dávám plenku, tak to ji nevadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.9.09 16:15

Ahoj, Deni Domik zase spinká a pokud nespinká, tak jen pláče. Nevim, jestli je to zvykem na nošení a chování, nebo z té nemoci. Možná už toho začíná využívat čertik. Ale nosim ho pořád, nemám rada křik :?

Rajče mám zaheslovaný, protože ano lezou tam lidi, které nechci aby tam lezli :wink: , písnu vám přistupové info :wink:

Taky se bojim zimy, ale pevně doufám, že už to bude lepší. S Domikem asi ne, ale minulou zimu jsem musela oblékat tři děti a než jsme se konečně dostali ven, byla jsem zpocená jak myš :lol:
Snad nám to ty dětičky budou usnadnovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
2.9.09 16:22

Jo a noc teda dopadla dobře, vid? Já jak kdy. Už spal několikrát sám a já v obývaku. Domika vzbudí sebemenší zvuk a byl pořád vzhuru. Když hajá sám, tak spí celou noc. Ted ale jsem s nim, abych ho víc hlídala :wink:.
Tak určitě Anetka bude na tom podobně, uvidíš. Za chviličku ti bude krásně spinkat celou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.09 09:15

Ahojky,
Kykoušku nám dala mudra Diazepan když měl Matu vysoký horečky jako měl Dominiček. Prej tyhle mrňavý děti můžou dostat z horečky křeče, tak jako prevence. Dali jsme mu jednou na noc 1/4 tabletky. Ale to mu bylo nějakých 6 měsíců, tak možná že Domča už je velkej, tak nedali :wink:
Deniso super! Gratuluju, že malá tak krásně spala. U nás dneska noc zase katastrofa :? . Bylo horko a Matu se budil snad každou půl hodiny. Až když jsem mu svlíkla nohavičky od overalku, tak to docela šlo. Ale zase se bojim, že nastydne. Ach jo, to je dilema. Navíc já jsem zmrzlík, a Matík zase otužilec po tátovi, tak se mi to těžko odhaduje, kdy je mu zima a kdy zase horko :roll: .
Na nočník dáváme po spaní a po jídle a docela musím zaklepat to vychází. Tak v 95% se vyčurá a tak 3× denně vykaká, no ale jinak samozřejmě pořád čurá i kaká do plenek. S toui plenou, já ho jednou nechala po nočníku bez pleny a od tý doby je to boj ho do ní dostat. Jako oblíkat chobotnici.
O zimě mi vůbec nemluvte. To už bude prcek ťapat a nebude chtít bejt v kočáře. Už teď ho to nebaví. Furt visí nad jednou stranou z kočáru a kouká na kola a nebo si stoupá a mě obchází hrůza, kdy se opěrátko položí nebo se utrhne kšír :x . A to oblíkání. Stačí mi oblíkat jedno dítě a sebe, tak obdivuju Tebe Kykoušku, jak dokážeš oblíknout 3 děti a sebe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.9.09 12:37

Ahojky,
Teda to je Mátík šikulka s nočníčkem :potlesk: :potlesk: . Vypadá to, že jdete po té správné cestě :wink: . Já jsem malého sem tam po:,–(ila, ale on hned sleze a nočník si dá na hlavu a ukazuje, že má čepiči :roll: :lol: . Naplno začu dávat po prvních narozeninách. Tak jsem to dělala u dvojčat a na roce a pul byly bez plenek. Jé, to je jako včera…jak nám ten čas ale itíká :roll: :cry:
Děkuji za vysvětlení s diazepanem. Mě akorát mudra jednou poradila protazin. Ale ještě se na něj nedostavilo. Dneska už je Domik v plné síle, zitra jdeme na kontrolu. Sice se brzy unaví, ale to je asi z toho Ospenu.

Dneska je konečně venku dýchatelněji, ani mi nevadí, že je pod mrakem :)

S tím oblékáním to je opravdu boj. Několik vrstev, ponožek, rukaviček. Mě ani nevadi, že bude zase venku zima, ale to oblékání :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
3.9.09 14:08

Ahojky,
Kykoušku , to je dobře, že už je Dominičkovi líp :) Ať to na kontrole dobře dopadne.
Broskvicko , vy jste úžasní :potlesk: Matěj je mooooc šikovný :srdce: Anetka zatím pořádně nesedí, ale až začne, tak to neví, co ji čeká :wink:
Tato noc byla úplně úžasná. Anetku jsem uložila v 9 hodin večer a ta spala skoro do třičtvrtě na 8 :) Doufám, že to tak bude dodržovat dál :) Kykoušku máš pravdu, v pokojíku má klid, tak se jí spí dobře :)
Dneska jsme začly chodit do druhého kurzu plavání. Anetka se tam pěkně vyřádila a teď ještě pořád spí v autosedačce :)
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
4.9.09 23:02

Ahoj, a co malá v bazenku už umí?? To už musí být šikulka. Určitě už se potápíte, že jo? :D
A to je parada, že takhle krásně hajá, at ji to vydrží a nechá maminku s tatínkem odpočivat. My teda měli včera desnou noc. Domik se vzbudil po pulnoci a že jako spát už ne-e a rovnou si stoupnul a brebentil. Do pul 4 to trvalo, než pořádně zabral. Navíc děti měli v noci taky nějaké chození. Pustili si televizi,, chodily po bytě…no nechápala jsem, co se děje :roll: :lol:
Ted misto toho, abych to naspávala, tak zase koukám na televizi :roll:

Jinak Domik už má krček v pořádku, ATB stále do pondělí a ono mu to chudákovi tak nechutná a vždy dělá že nenene a ted to dělá i při jídle po jedné lžičce :oops: .Jen jsem se nezeptala, jestli by jsme mohli na chvili ven. Co myslíte holky? Podle mě by mohl, ale vím, že je ted oslabený a muže chytnout kde co. No jo, ale to muže celý týden po dobrání ATB. Tak co mám dělat :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
5.9.09 08:02

Ahoj,
Anetka zvládá potápění, to už jsme se naučily minulý kurz. :) V tomto kurzu se prý budeme potápět i my, maminky :D
To je dobře, že už má Domča krček v pořádku :) Ven bych s ním asi ještě nechodila a počkala bych až ATB dobere. Počasí má být stejně na draka. U nás teď prší a vypadá to, že víkend nebude nic moc.
Nebyl úplněk, že se děti tak budily? To jsi z toho musela být celá paf, že se ti tam začly děti tak hemžit :) My jsme tu noc měly taky podobnou, Anetka byla dost často vzhůru. Tato noc už ušla, byla jsem u ní jen jednou a to jsem ji nakojila a ona hned usla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
848
5.9.09 08:10

Kykoušku, dívala jsem se na ty tvoje ilustované fotečky na rajčeti. Jsou moooooc krásné. To jsi dělala sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.09 09:13

Ahoj holky,
Kykoušku já bych radši taky ještě nechodila ven. Přeci jen ještě nedobral ATB a je tam fakt hnusně, tak aby nenastydl. Teda to musela být radost, takhle ponocovat. A člověk by tááák spal :wink: .
Deniso teda to jste šikovný, já bych se při potápění utopila :lol: . Deniska je úžasná, že takhle spinká. Matu na včera spal taky špatně, ale dneska to šlo. Teda stejně jsem k němu vstávala, protože jsem ho zrádně přikryla peřinkou a on aby se zpod ní dostal, tak lezl po postýlce a nakonec bouchal hlavou do šprušlí nakonci, tak jsem ho vždy zase stáhla zpátky, aby měl kam utíkat. Vzbudil se jen jednou, napil se vody a spal dál.
Deniso a co ty protilátky, jak to u Denisky vypadá?

My jdeme teď 22. na ortopedii s nožičkama. Matu má vybočený prstíky za palečkem nahoru, tak jdem na kontrolu, tak jsem zvědavá, co nám poví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí