Listopad 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
171
24.11.09 23:21

Kristýnce a Patričkovi přejeme všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí a dárečků. :kytka: :huban:

Ahoj holky,
dnes byl zase výživný den. :wink:
nějak jsou teď ty akce s dětmi čím dál náročnější. :roll:
A to jsme byli jen na návštěvě u kamarádky s dětmi, ale to je než se připraví svačina, náhradní oblečení, všechno to oblíct, dotáhnout MHD na místo určení. :roll:
Ale byla to paráda, dokonce jsme zvládli i hodinku na hřišti, než nás zahnal déšť. :lol:
Má podobně staré dcerky jako jsou naše prťata, takže si krásně vyhrály, jen škoda, že zrovna s ní se nám podaří sejít tak 2× do roka. :roll: :think:

valíku:ahoooj, teda ten perníkový výtvor je úžasný, taky jsem se chystala na chaloupku, ale nakonec jsem nesebrala odvahu a nechám si jí udělat od známé a my s Eliškou upečeme jen „ozdoby“ na stromek. :wink:

Dárky:ještě nemám dokoupeno, ale víceméně je vymyšleno.
S rodiči jsme se dohodli, že to, vzhledem k finanční situaci, nebudeme přehánět, takže jen nějaké dobroty, i když mamka dostala od Ježíška mobil už v červnu. :lol:
Manžel dostane CD oblíbené kapely, triko s emblémem jiné kapely, podložku púod myš s obrázkem dětí + možná ještě něco, když mě něco napadne.
Dárky pro děti jsou včetně těch, co jsme objednali u babi a dědy. :lol:
Eli dostane sedací vak, dřevěnou vláčkodráhu, boby, větší sadu duplo, pokud seženeme, tak nové loutky do divadýlka po Filipovi a dětskou kasu se zbožím.

Kubík dostane FP mluvícího psa, koníka Rody s houpadlem, malé duplo a nějakou další sadu k vláčkodráze co dostane Eli.

Ještě přihodím fotečky z toho maškarního, ale nejsou moc povedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.11.09 23:25

Opékání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.11.09 23:26

Na houpačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
24.11.09 23:26

Jeden čertovský úsměv. (jen ty rohy kdyby nepadaly :twisted: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
26.11.09 21:43

Ahoj maminky,
předem děkujeme za gratulace :kytka: . Fotečky jsou a rajčeti, přístupové hesla stále stejné. Kdyby některá nevěděla, písnu SZ.
Teda Valíku, tuhle krásnou chaloupku v životě neupeču. Jsi šikovná, to zabrala celý den, vid??
Lostritis, teda toho máte oparvdu hodně. A to vše pořádá školka? U nás ještě nic nebylo :think: . Jak ti chodí domu Elinka? Já teda nevim, ale me každý den jak prasátka. Bunda, kalhoty, boty od bláta, ale strašně :nevim: moc. Nemá to cenu prát, to bych mohla každý den. Každé díě ze školky takhle chodí, tak je mi to divné, jestli je to normální i jinde :nevim: . A co nemoce? Už je to na dobré cestě?

U nás je zase klid. Ani jedna malikatá rýma. Tak tuk tuk tuk. Jinak jsem se konečně dostavila na roční. Už mi musela volat i mudra :oops: :oops: , ale to je tím, že bydlíme jinde a pozvánku napsala do bývalého bydliště a přitom jsem ji adresu davala už dvakrát. No tak jsem dostala za uši :lol: ,ale v dobrém slova smyslu.Tak máme 11,5 kg a prý je velice šikovný. Zrovna tam měla hračku kočičku, tak hned řikal čiči a další slova. Ted se naučil tancovat, tak se točí dokola a pak samozřejmě jde šejdrem a to musím být stále na blízku. Ale už je s ním sranda.
Darky máte vymyšlené suprově. Já pořád nevim, hlavně to už není kam davat :nevim: a jsem zvědavá kam se stromečkem. To bude Domíka nejlepší hračka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
27.11.09 21:23

Ahoj,
já teď stále řeším Vánoce. Děti už mám víceméně z krku, snad zítra pro ně dokoupím, co mi chybí.
Takže menší rekapitulace dárků pro děti:
Pro Lukyho: další dřevěné koleje k vláčkodráze, další Duplo (v našem případě neoriginální - Žako), knížka o dopravních značkách, Chytré pero II
Pro Monču: plyšák, xylopianko a ještě musím dokoupit látkovou panenku a odrážedlo (motorku - malé enduro).
Manželovi vůbec nevím co, zatím nemám nic :-?

Cukroví zatím nemám žádné, protože dodělávám kalendář pro příbuzenstvo. Takže až ho dám do tisku, vrhnu se snad na nějaké cukroví. Ale nebudu dělat moc.

Lostritis: koukám, že máte dost akcí. A vypravit se s dětma někam, to je opravdu náročné. Ali byla pěkná čertice.

Kykoušku: to je fajn, že jste teď všichni zdraví. Doufám, že vám to vydrží co nejdéle. Fotky jsou moc hezké. A ty dorty, to jsem koukala 8-o Krásně barevně sladěné. Musela jsem si uložit jejich fotečku pro případnou budoucí inspiraci :oops: Jak vypadaly dorty uvnitř? Krémy, korpus atd. Dětem to moc slušelo. Domík je už velký chlap. A jenom jsem si povzdechla, protože má o 4! kg víc, než měla v roce Monika :roll: Už hezky povídá. Monika taky tancuje :D - vždy, když hraje nějaká hudba, tak se začne pohupovat (stačí, když někdo jenom zpívá nějakou písničku, co se jí líbí, a hned trsá ;)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
27.11.09 22:16

Ahojky,

Jsem ráda, že se dorty líbily. Korpus byl normálně piškotové těsto a uvnitř vyšlehaná šlehačka zřejmě asi se zakysanou smetanou či tvarohem :nevim: . Byly dobré. Ten zelený měl v krému kousky kiwi a ten oranžový měl pomeranče. Škoda jen, že ten pomeranč zhořknul, takže nic moc.Domík už je chlapák. Pořád leze po výškách. Stoupne si na židli a skáče na ní. Pak na stul atd. Hlídám ho co to jde, ale dnes to zase udělal a než jsem přiběhla, tak spadl na roh zádama, kde má ledvinu. No brečel choudátko moje maličký. Musela jsem ho dvě hodiny nosit a ukazovat mu vše v bytě. Ale má tam škrábanec akorát. No kontroluji ho, tak snad dobrý. Zase to nebyl tak velký náraz, ale zřejmě se lekl.
Monička je krásná, štihlá, modrooká princezna :potlesk: . Ta bude mít nápadníků. Já bych řekla, že váhu má dobrou. Jestli je spokojená, tak jí nic nechybí :wink:
Teda tak už máš skoro všechny dárečky. No tak to já jeden :oops: :oops:. Vubec netuším co. Asi co uvidím abude se mi líbit, tak koupím a bude to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
1.12.09 14:31

Ahoj,
jak jste na tom s vánočními přípravami? Mně chybí už jen dárky pro manžela, jenže vůbec nevím, co :-? Cukroví nemám žádné (zkusím začít tento týden), úklid teprv začínám. Nikam nespěchám - co stihnu, to stihnu. A co nestihnu, uklidí se po Vánocích.

Kykoušku: To jsem vůbec nevěděla, že pomeranč může v dortu zhořknout. Je to škoda, ale z fotek to nikdo nepozná a na fotce dort vypadá nádherně. Domík je teda pěkný čertík. Monička je hodná a lumpárny nedělá (maximálně někde kramaří). Jak je mu po tom pádu? Věřím, že je v pořádku. Kolik Domík na tu váhu měří?
Co se dárků týče, děti ti neříkaly, co by si přály? Luky je mazaný a řekl, že chce pouze další kostky dupla a další koleje k vláčkodráze. A u ostatních dárků prý uvidí, co tam je, až to rozbalí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
3.12.09 21:50

Ahoj, tak jsme opět nemocní. A všechny tři děti. Blázinec blázinec. Už bych mohla klidně pracovat v lékárně, jaké mám znalosti z léku :-D :lol:
Ten pomeranč nevim, jestli zhořknul v dortu, nebo ho tam už možn hořký dali :nevim:
Jinak dárky tak nějak vymýšlím. V pondělí jedu do Prahy vše pořídit, at mám klid. Děti nakreslily dopis Ježíškovi. No docela zajímavé čmáranice, ale vydedukovala jsem, že zelený slunce a kočičku :lol: .
Jinak váhu jsem vytratila z hlavy :oops: :oops: , ale zitra ho změřim :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.12.09 23:12

Ahoj maminky.
Co čertici? U nás super :palec: . Až na Domiska. S ním jsem musela v noci do nemocnice. Je nemocnej až hruza hruzoucí :cry: . Snad bude líp.
Vánoce se nám krásně blíží a já ještě nemám vubec nic a s tímhle tempem s nemocností se k tomu asi ani nedostanu. Už jsem nebyly dva týdny normálně venku na procházce. Včera na chviličku na těch čertech. Už odpočítávám dny do jara :-? . Co začal podzim, tak se v tom jen plácáme.
Tak všem přeji moc zdravíčka a já pádim. To bude zase noc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.12.09 23:23

Ještě pár fotek vložím

Příspěvek upraven 06.12.09 v 23:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
6.12.09 23:26

Ale s čertama je vyfotit by bylo pro ně nadlidský výkon. To jsem po nich nemohla chtít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
8.12.09 00:28

Ahoj,
tak já jsem dneska začala s cukrovím, ale vůbec nevím, co péct. Budu dělat asi spíš npečené - asi 3 druhy kokosových kuliček. Pečené nevím co … musím něco najít na netu.

My jsme mikuláše nezvali. Ale přesto Luky jednoho potkal večer na ulici. Já u toho nebyla, ale prý potkal hodného čerta a dostal od něj čokoládovou tyčinku :)

Kykoušku: teda to jsou pěkní čertíci rohatí :potlesk: Domík vypadá o dost starší, už je to velký kluk. Chudáček, copak mu je, že jste museli do nemocnice? Na fotce vypadá ještě celkem fit. Snad si aspoň Vánoc budete užívat ve zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
8.12.09 23:35

Ahoj.
Tak Vánoce se už pomalu a jistě připravují a tady se krásně peče :jazyk: . Jsi šikovná jak to vše stíháš.

Domík dostal ATB a už mu je mnohem lépe. My byli na tech čertech a večer dostal tak strašnej kašel. Ale opravdu tak hnusnej, že ani brečet nemohl a vřískal bolestí jak ho to muselo pálit na plicích. Málem mě to srdce utrhalo. Doktor, že neco malo tam je, ale málo. Dal mu sirup na spaní a tim to končilo. Celý vikend byl hroznej. Nemohl vubec brečet a jen ležel. V pondělí mi to nedalo, protože tohle léčit nějakým sirupem prostě nešlo. Šle jsem s nim k mudře a okamžitě dostal antibiotika, má velký zánět na pruduškách a mohlo se mu z toho udělat i zapal plic. Kdyby mu to dal hned na ty pohotovosti a nebyl ten doktor tak chytrej, mohlo mu být už líp a ne se ty dva dny tak trápit. Už je první den bez teplot. Chut k jidlu ještě nemá, ale už alespon lépe spí a nebudí se bolestí každých 5 minut. Choudátko, spinkal pořád se mnou s točený do klubíčka jak mu nebylo dobře. Člověku cpou antibiotika při chřipce horem dolem a když jsou opravdu potřeba, tak nedají. Já jsem taky proti, aby je děti měly zbytečně, ale tohle bylo slyšet, že bez nich se to nevyléčí :cry: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.12.09 09:01

Ahoj holky.
Lostritis, teď jsem si vyhledala zpětně vaši váhu, tak tě můžu uklidnit, že jste tlusťoši, my měli v roce 74cm a 8160, což už není asi pravda, jelikož je malý nemocný a zase jen nejí a blindí. Kykoušku asi máme něco podobného, malý to chytil také o víkendu, hrozný štěkavý kašel, až se dusil, 40tky horečky, včera jsme také dostali antibiotika, jaké máte vy? My máme Duomox, ale zatím jsem mu je nedala, doktorka to nechala na mě, s tím, když se to zlepší ať přijdeme přeměřit krevní obraz a uvidíme, malý má kašel stále, ale horečky už povolily, takže vyčkáváme a léčíme Mucosolvanem, což teda moc nepomáhá, aby toho nebylo málo, tak já to mám také a je to fakt děs, včera jsem v noci prokašlala tři hodiny, že jsem se málem udusila. Malý už také nebrečí jenom tak sténá, protože už je úplně vyřízený. Jinak tímto jsem asi skončila s cukrovím, protože nemám sílu něco plácat. Posílám vám aspoň dort, který jsem ještě zvládla udělat před víkendem, teď mě měl čekat ještě druhý pro druhého, ale musíme to odložit.
Ahoj Valík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital