Poradna duly
Jana Čurdová
ještě jsem se zapomněla pochlubit, že malý začal den po svých narozkách chodit, zvedne se hezky z bobku a jde, to Matěj se musel vžy o něco opřít, aby se zvedl. ![]()
Ahoj, nám už je zase o kousinek lépe. No ale opět, co se vyléčí, tak zase uděří někde jinde. Konečně má Pátik vylečenou rymu a kašel a ted má zase zánět spojivek a opět horečky. Už jsem dens chytla pěknou depresi, že tomu nebude nikdy konec. Krásný dort jsi udělala. Jsi šikovná
, jak na tohle mužeš mit nervy
, krásný. Jinak te chápu, odpočívej jak mužeš, at je brzo lépe. Je to strašný co venku líta za bacily. Už aby pořádně mrzlo. Brzy se uzdravte, a narozeniny druhého oslavíte potom. Vždyt to tolik nevadí. A malého moc chválím k prvním kručkum
. Ted to bude legrační jak tapají. Já se kolikrát tak nasměju, když Domik jde. Ruce zvedne jako dřív Kiki a tapká a kroutí prdelkou nebo naducaou plínkou
. At je brzy lépe!!!!
Ahoj holky,
po dočtení příspěvků sem taky něco písnu.
Teda vidím, že vás pěkně ty nemoci klátí
My jsme naštěstí zdravé (ťuk, ťuk, ťuk) Mrazy už uhodily, tak snad bude líp ![]()
U nás nic nového. Anetka stále nechodí, ale tři krůčky k manželovi už udělala
Já si myslím, že by do Vánoc mohla chodít a manžel si myslí, že začne capkat až po novém roce. Uvidíme kdo z nás bude mít pravdu
.
Co se týče Vánoc, tak dárky už mám nakoupené a cukroví nepeču. I když ohledně cukroví, tak možná udělám vosí hnízda, páč nám to vždycky slibuje manželova maminka a nikdy to neudělá. Manžel mi říkal, že bych ji tím překvapila
Tak uvidíme, jestli si na to najdu čas.
Máme půjčené chodítko, tak s ním Anetka drandí po bytě. Tady je odkaz jak jí to jde a na konci, jak se trošku vztekne. Je to točeno, když jsme ho dostaly, tak s ním ještě neuměla, ale dneska je už profík
http://www.youtube.com/watch?…
Tak přeji pěkný předvánoční čas ![]()
P.S. Všem oslavencům, přeji krásné narozeninky
(trošku pozdě, ale přece)
Ahoj, Anetka je šikovná a má ohromnou trpělivost s chodítkem
. ta tepláčková souprava ji moc sluší
, je to andílek. Já přidám tip, že bude chodi do Vánoc. Krásné video. Všimla jsem si tech šikovných povlaku na kolečka na kočár. To je praktická věc a nikde jsem to jeětě neviděla ![]()
My už se dobíráme do konce snad s těma nemocema. Domik už je lepší, ještě dobírá ATB, patik má zánět v očičkch a už to snad taky bude dobré a Kikinka je je zdravá. Dnes jsem myla oknal tak pomalu cítím, že to nebyl dobrý nápad. Snad bude lépe.
Deni, to tchýni pěkně nandáš. Ta bude koukat, že jsis je raději udělala sama ![]()
Ahoj,
jakou mají vaše děti povahu? Monča je celkově hodná, ale je uvztekaná - to prý většina druhorozených. Poslední dobou se vzteká strašně, potvůrka … např. vůbec nechce nosit, všude chce dojít jen sama. Když si chce kreslit (nebo si hrát) v době, kdy má jít jíst, a já jí to tedy nedovolím, se taky strašně vzteká, dupe u toho, plácá rukama, vzpírá se … vzteklounka jedna.
Deniso: krásné video. Anetka je moc šikovná
Monča už lítá jako ďas
V podstatě už jen chodí, vůbec neleze. Ale je rozumná, opatrná a skoro nepadá (jen některé překážky - např. vyšší prahy - jí občas dělají problémy). Snad na jaře už začnu pomalu odkočárkovávat.
Kykoušku: já jsem ty povlaky viděla normálně prodávat (v internetovém obchodě s kočárkama, autosedačkama a dalším dětským zbožím). Je dobře, že už se doma pomalu uzdravujete. Na mytí oken si v takové zimě netroufám. Radši jsem umyla, když bylo před měsícem a půl ještě teplo.
Ahojky,
Kykoušku, ty návleky na kolečka jsem sehnala přes net ![]()
Snad už ty vaše nemoci míří ke konci a budete mít klidné svátky.
Deimosko, Anetka se umí taky pěkně vztekat, ale víc než se vzteká, tak se rozbrečí, dkyž ji něco nedovolíme. Jinak je celkem klidná.
Taky jsme udělali Anetce doma houpačku, tak se každý den houpe ![]()
papa
Mějte se tady moc pěkně,budete mě chybět a ty vaši budulínci taky. A krásně rostou a přeji všem moc moc zdravíčka
![]()
Příspěvek upraven 14.12.09 v 15:28
Kykoušku: to je moc smutná zpráva, že nás opouštíš
To jsem opravdu nečekala
Třeba by ses mohla občas ozvat jako nepřihlášená, nebo SZ. Měj se (i s dětma samozřejmě) moc hezky, bude nám tu bez tebe smutno ![]()
Jejky, Kykoušku, to si děláš srandu, že už nás tu nebudeš navštěvovat
Tak snad se někdy objevíš.
Taky ti přejeme ať ti tvoji ďáblici pěkně rostou a hlavně ať jsou zdraví. Mějte se moc krásně ![]()
Budu sem chodit nahlížet a čas od času něco písnu. Za to, co sem píšu se nemám za co stydět. Bavíme tady o dětech a nevidím na tom nic špatného. Komu se to nelíbí at si to nečte.
Jinak Domik už je v pořádku, Pátik skoro taky a Kiki zlobí, takže taky. No a ted jsem to odnesla já. Byli jsme v Praze pro dárky a z těch pruvanu jsem nastydla až hruza.
Na ty povlaky na kočárek se někde pozeptám, děkuju ![]()
Ahojky,
Kykoušku, to mě mrzí, že má někdo problém s tím, že sem píšeš.
Tady je nějaký odkaz na návleky http://www.kocarky-lvicek.cz/…kola-kocarku Jsou to ty co mám a nemůžu si na ně stěžovat ![]()
Ahojky,
tak to vypadá, že Anetka do Vánoc začne chodit. Už sama dojde od jednoho místa k druhému aniž bychom ji chytali nebo ji podporovali
Ty čtyři až pět kroků dá
Tak uvidíme jak bude dál pokračovat.
Je to holka šikovná. Každým dnem to vypiluje a bude běhat jako malá závodnice
, za odkazek děkuji ![]()
Deniso: tak to by vám Anetka dala pěkný vánoční dárek, kdyby se teď rozchodila. Je moc šikovná ![]()
Dám sem odkaz na nějaké Moničino video (když se sem tak špatně vkládají fotky, tak radši to video):
Tady Monča krade bráchovi pastelky: http://www.youtube.com/watch?…
A tady si Monika „kreslí“: http://www.youtube.com/watch?…
Ahoj holky,
Deimy, krásné video,malý má taky pastelky moc rád, ale většinou je cucá a rozhazuje po bytě. Jinak také je to pěkný vztekloun, ale spíš by se pořád choval. Také už skoro neleze a víceméně lítá po bytě, jde mu to dobře. Vyleze si i na gauč a na postel Matýska a to hezky po bednách na hračky. Kykoušku asi jsem něco prošvihla,komu vadí,že sem píšeš? Deni Anetka je šikulka.
Jinak všem přeji krásné a klidné vánoce a do nového roku 2010 hodně zdraví,já jsem z té 10 v šoku. Doma jsem od roku 2006 a nějak mi to utíká. Pa pa Valík