Listopad 2008

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
9.4.08 15:08

valíku: to jdeme k dr. poprvé v úplně stejný den :) Ještě k tomu spaní - jelikož tvému malému bude asi něco přes 2,5 roku, když se mimi narodí, tak bych ho třeba 1-2 měsíce předtím do velké postele s klidem šoupla. Myslím, že pak už na to bude dost starý. Další postýlku bych na Tvém místě nekupovala. Zrovna my máme postýlky 2 (jednu novou a jednu asi 50 let starou, ale opravenou, takže syn by spal ve své nové postýlce a mimi případně v té staré nebo v košíku). Mého kamikaze syna plánuju po 2,5 roku taky přesunout do velké.

Teruško: v té druhé diskusi už je nějak moc lidí, tak jsem radši zůstala tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.4.08 17:04

minulý týden jsem měla žaludek jak na vodě,hlavně po ránu, ale teď už je to lepší. Tak snad už bude jen líp a líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
9.4.08 17:08

:D no mému zlatíčku bude teprv necelé dva roky, ale ještě uvidím, kupovala bych stejně nějakou starší, ale taky mi to přijde zbytečné. Jenom nevím, jak to budu pak řešit s krmením dravé zvěře, jelikož syn je fakt na jídlo děsný, skoro neotvírá pusu, obědvá i hodinu, abych do něj něco dostala a dotoho pak kojit no tu bude šrumec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
10.4.08 14:00

valíku: aha, já myslela, že ten rok a 11 měsíců mu bude teď někdy a ne, až se mimi narodí. Tak v tom případě bych byla spíš pro tu postýlku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.4.08 14:11

Ahoj těhulky,
mě je zatím docela dobře, trošku mi sem tam vadí nějaký ten smrádek :( ale jinak si myslím že je to lepší těhu než s Aničkou, to mi bylo víc špatně.

U nás je to s postýlkou jasný, koupíme někde nějakou bazarovou. Kočárek se chci podívat na MMB - nějaký tandem :-( to bude asi nejhorší.

Opatrujte pupíky :-)
pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
10.4.08 19:30

Ahoj holky,
to vam je opravdu vsem soufl? Ja totiz moc zadne priznaky nemam. Je fakt, ze posledni dva tydny mam takove trochu nechutenstvi, ale jinak nezvracim, bricho me neboli, prsa me neboli…Jsem z toho trosku nesva. Snad to bude dobry. Dalsi kontrolu mam 15.4. Jak jste na to vy? Dekuju papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
10.4.08 19:53

Ahoj holky, Marcelo , nic si z toho nedělej, že ti nic není, já to tak měla v prvním těhu taky, dokonce jsem ze začátku pochybovala, zda jsem ještě vůbec těhu, teď mi taky nic moc není, jen žaludek trochu na vodě, ale dnes mě docela dostalo tahání kočáru do schodů a následně prcka do čtvrtého patra, to jsem byla úplně vyřízená a ještě teď se cítím jak po flámu. To jsem zvědavá, jak to budu zvládat s břichem, ale zase podle prvního těhu, druhý trimestr byl naprosto super, překypovala jsem energií.
Koutecko: koukala jsem taky na bazarové postýlky, ale přišly mi přesto docela drahé, docela mě překvapilo, že v Ikee mají novou asi za 700,– ale nevím jaká to bude kvalita.
Jinak jak vám rostou bříška, mně už se vyvalil pěkný špek, kalhoty mi začínají být těsné, ale už jen z principu těhu oblečení bych ráda vytáhla až po třetím měsíci, ještě si ho užiju až až. Tak se zatím opatrujte pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
10.4.08 20:22

Valík - já si pamatuji když jsem v Ikea koukala pro Aničku na postýlku tak to byl dost divnej rozměr, ne ta klasika. Uvidíme, ještě tomu nechávám čas :-) ale dík, mám Ikeu pomalu za barákem tak až tam vyrazím juknu.
Mám taky pocit že zatím leze ven jen špek :-), ale on se za chvilku vyloupne, prý při druhém mimču to jde rychleji :-), už se těším, ale i trošku bojím, ke konci prvního těhu jsem byla nepoužitelná :-(
Já jdu na další kontrolu 6.5., to dostanu i těhu průkazku a hned půjdu i na odběry.
Hezký večer
Koutecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
11.4.08 11:50

Ahoj, jo jo, v te druhe diskusi je hodne lidi, to je fakt :)
No me je spatne docela dost… celejden…
ale ver mi ze to neni zaruka tohjo , ze vsehcno je tak jak ma byt, takze bud rada ze ti spatne neni, Marcelko..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.4.08 17:17

Ahoj holky,
tak je mi stále špatně - žaludek na vodě, ale nezvracím, ale k dr. zajdu až koncem měsíce. Už se těším, až překonám aspoň 4 měsíc a budu se moct radovat s váma, že už mám to nejhorší za sebou. Ještě se moc bojím potratu.
Nicméně vaši diskuzi sleduju a moc Vám to přeju.
Já měla poslední menzes 20.února. Takže bych měla být tak kolem 7+3tt.

Valinko - neboj zvládneš to :P . Akorát bych byla opatrnější s tím taháním kočáru do schodu

Marcel - buď ráda, že jsi bez bluj stavů, neboj, ještě to může přijít

Ad postýlka - já mám holčičku 1,5 roku a už příští měsíc ji koupím postel se zábranou. Doufám, že si zvykne a nebude to problém. A postýlka zustane pro mimiška

Pa Lucka

• Citovat
  • Upravit
12
13.4.08 18:48

Dekuju holky za utechu, tak snad to bude dobry. Na kontrou jdu v utery, ale na lutrazvuk nekdy ke konci tydne. Tam uz mi to potvrdi na stopro. Zitra zacinam 9 tyden, tak snad ty zbyle 4 tydny do konce trimestru doklepu.

Lucko, pises, ze je ti porad zle, ale to by prave mela byt znamka vysokeho hormonu, coz je dobre proti potratu. Ja prvni tydny lezela v nemocnici a byla tam se mnou jedna pani, ktera 14 dni v kuse zvracela, jidlo brala je prostrednictvim kapacek, ale lekari tvrdili, ze je to sice hodne neprijemne, ale zase mensi pravdepodobnost potratu. Tak to holky prezijte, za mesic uz bude lip. :wink:

Vali, bud na sebe opatrna, nejhorsi je, kdyz zapojujes brisni svalstvo a to tahanim kocarku urcite delas. Ale zase budes v kondici, narozdil ode me, ktera porad jen spi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
13.4.08 22:06

Ahoj holčiny, tak jsem se vrátila z víkendu a vidím, že už tu zase něco přibylo. Připojuji se k vám, jimž je pořád blivno, já už to mám od soboty taky. Bolí mě hlava a žaludek jak na vodě a to skoro celý den, už mi ani kafe nechutná, pořád mám v puse kyselo. No těším se na druhý trimestr, doufám, že bude líp, ale zase na druhou stranu ještě jsme pěkně mobilní. Je to možná také tím, že poprvé jsem chodila do práce a byla dost vystresovaná z práce a na těhu jsem neměla čas myslet, teď už trochu vím, co mě čeká, tak se na spoustu věcí netěším a jsem z toho otrávená předem, ale zase ta odměna stojí za to. Prostě prožíváme nejkrásnější období v životě ženy, řekl asi nějaký chlap.
Lucko: budeme na tom skoro stejně, já to měla naposled 18. 2., říkám si, že teď už bude mimís pořádně zakouslý, na co by čekal tak dlouho, tak se zbytečně nestresuj a mysli pozitivně. Taky bych chtěla Prcka zvykat na postel ještě před porodem, abych se pak neděsila, že mi v noci spadne, myslím, že pak budu mít úplně jiné starosti.
Tak se holky opatrujte a ať je vám co nejmíň špatně, i když je to prý dobré znamení, no nevím nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
14.4.08 20:54

Ahoj holky,
tak už mám mimi konečně potvrzené od dr. :potlesk: Podle UZ dr. myslí, že je těhu o trochu starší, než mám na metříku, takže podle UZ vychází termín porodu na poslední dny v říjnu. Ale kdo ví, jak to nakonec bude. Tak snad nebude vadit, když zůstanu tady v listopadu, protože podle poslední MS mám termín 2.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
14.4.08 21:23

:D Ahoj, Deimosko, gratuluji. Já byla dnes také u dokto, ale dokud neuvidím ultrazvuk, tak si stejně nejsem ničím jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.4.08 20:51

Marcelo - tak jak dopadlu ultrazvuk?

Valíku - já malou na tu postel musím zvyknout. Už se vidím, jak ji v 7 měsíci přebaluji v postýlce. Vždyť bych se přes to břicho ani nezohla :P
A já se pozitivně snažím myslet. Ale u mě obě těhu byli šílené. Sice jedno vyšlo a mám malou, ale byl to děs běs

Deimosko - gratuluju, že máš velké mimčo

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí