Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, tak jedna maminka v diskuzi dvojčátek porodila ve 30tt
Docela mazec. Vypadalo to na poslíčky, ale stejně jeli do nemocnice a mimča museli ven. Takže akutní císař a kluci mají 1300g a 1500g. Jsou to bojovníci. Tak jim budu držet palečky. ![]()
Jen doufám, že tohle z nás žádnou nepotká… ![]()
Marti Maia to zvládne neboj
…je od nás ze skupiny, kde podstupovala IVF
…posílala nám i fotky miminek, jsou krásní a jsou v pořádku, vozí jim mlíčko a za měsic by je měli pustit domů. Maiu pustili dneska
![]()
Ahojky holky
dočetla sem vás až teď, byla jsem z jednou o měsíc dřív těhotnou
tady z emimina na dortíku a lehce sme se zasekli
jediný jídlo za celej den:( neni mi zas ok, a co vy, jak vám je a co ste vařili?.)
Ahoj,teda uff..nez to vzdycky doctu
Jinak dnes jsem se neudrzela a koupila dvoje teplačky a dostali jsme prvni body:-) Mame to vse bile:-) Ja dnes nevarila nic,byli sme na obidku u rodicu a meli sme kralika s chlupatejma a zelim:-)
@Hoope - Jé ty ji znáš..
tak to je krásný, že jsou v pořádku
Právě jsem uvažovala, jak bych to řešila a jediný co mě napadlo je odstříkavat a vozit jim mléko..
A jak vypadají na těch fotečkách? Drobouncí? Já se bojím předčasnýho jako čert kříže. Ale zas na druhou stranu, lepší takhle než aby mi rupla jizva. ![]()
Holky já dneska taky jenom ovoce a zelenina. Prostě nedobrovolná hladovka..
Letím fandit Pardubicím.. ![]()
@Marta87 píše:
Holky já dneska taky jenom ovoce a zelenina. Prostě nedobrovolná hladovka..Letím fandit Pardubicím..
a já kometě !!! ![]()
@kabelitka - Teda ženská!!!
To není fér!!! My máme přesilu dvou v bříšku..
Jako po pravdě mi Kometka přijde lepší, ale já jsem srdcař.. ![]()
@Marta87 já ti musím něco prozradut, mě to je zase upřímě jedno. Kometu jsem nikdy neřešila ani žádný hokej. A nejsem zrovna stěch co začnou najednou fandit, když oněco jde, jen mě to pobavilo a chtěla jsem si rejpnout (jako v dobrým)
jeden vyhraje druhej prohraje. Jedni štastní druzí smutní, vždycky to tak je
Jj tak to máš pravdu..
Já jsem letitej fanda, takže si to dost beru.. ![]()
a já teda pomalu nevím co to hokej je…
![]()
Marta87 jak Ti je?? A co miminka??
Marti jsou to už teď krásná miminka
…a úplně mrňavoučký nejsou
…myslím že jsou to siláci
…ber že dvojky mají po porodu něco kolem dvou kil a ten jeden má 1,5kg a ten druhej 1,4 že to není úplně tak hrozně málo
…myslím že budou oba klučíci v pohodě
![]()
Elen je mi pořád špatně..
myslím, že ty víš nejlépe jaký to je..
Břicho mám už větší, připadám si jako ve 4. měsíci. Dneska mi pomáhá kola jak tu radily holky, dávám si jí málo a hodně ledu. Mimča zatím nevím. Doufám, že jsou ok. Břicho mě nebolí, tak si myslím, že to vypadá nadějně.. Kontrola až v pondělí 23.4.. A co ty, jak ti je? Potřebuju vědět výhled na příštích 14 dní..
Terezko bříško už ti roste
já dneska zvažovala, že Vám ho taky vyfotím, ale pak jsem si řekla, že Vás nebudu strašit.. ![]()
Hoope - Jasně váha je docela fajn. Jen ten 30tt mi přijde brzy. Mě osobně doktor při prohlídce říkal, že jsou dvě a bude problém je donosit kůli slaboučké jizvě a výklenku v děloze. Tak mě vyšokoval..
Počítala jsem, že v 33tt budu kolem 25 září a to už jde.
Nechám to přírodě, ona ví nejlépe… ![]()