Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1218
14.4.12 16:08

Holky, tak jedna maminka v diskuzi dvojčátek porodila ve 30tt :roll: Docela mazec. Vypadalo to na poslíčky, ale stejně jeli do nemocnice a mimča museli ven. Takže akutní císař a kluci mají 1300g a 1500g. Jsou to bojovníci. Tak jim budu držet palečky. :hug:
Jen doufám, že tohle z nás žádnou nepotká… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
14.4.12 16:25

Marti Maia to zvládne neboj :)…je od nás ze skupiny, kde podstupovala IVF :)…posílala nám i fotky miminek, jsou krásní a jsou v pořádku, vozí jim mlíčko a za měsic by je měli pustit domů. Maiu pustili dneska :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.4.12 16:44

Ahojky holky :) dočetla sem vás až teď, byla jsem z jednou o měsíc dřív těhotnou :D tady z emimina na dortíku a lehce sme se zasekli :D jediný jídlo za celej den:( neni mi zas ok, a co vy, jak vám je a co ste vařili?.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3122
14.4.12 18:14

Ahoj,teda uff..nez to vzdycky doctu :-) Jinak dnes jsem se neudrzela a koupila dvoje teplačky a dostali jsme prvni body:-) Mame to vse bile:-) Ja dnes nevarila nic,byli sme na obidku u rodicu a meli sme kralika s chlupatejma a zelim:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
14.4.12 18:16

@Hoope - Jé ty ji znáš.. :D tak to je krásný, že jsou v pořádku :hug: Právě jsem uvažovala, jak bych to řešila a jediný co mě napadlo je odstříkavat a vozit jim mléko.. :mrgreen: A jak vypadají na těch fotečkách? Drobouncí? Já se bojím předčasnýho jako čert kříže. Ale zas na druhou stranu, lepší takhle než aby mi rupla jizva. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
14.4.12 18:18

Holky já dneska taky jenom ovoce a zelenina. Prostě nedobrovolná hladovka.. :mrgreen: Letím fandit Pardubicím.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
14.4.12 18:19
@Marta87 píše:
Holky já dneska taky jenom ovoce a zelenina. Prostě nedobrovolná hladovka.. :mrgreen: Letím fandit Pardubicím.. :mavam:

a já kometě !!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
14.4.12 18:59

@kabelitka - Teda ženská!!! :cert: To není fér!!! My máme přesilu dvou v bříšku.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jako po pravdě mi Kometka přijde lepší, ale já jsem srdcař.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
14.4.12 19:18

@Marta87 já ti musím něco prozradut, mě to je zase upřímě jedno. Kometu jsem nikdy neřešila ani žádný hokej. A nejsem zrovna stěch co začnou najednou fandit, když oněco jde, jen mě to pobavilo a chtěla jsem si rejpnout (jako v dobrým)
jeden vyhraje druhej prohraje. Jedni štastní druzí smutní, vždycky to tak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
14.4.12 19:39

Jj tak to máš pravdu.. :D Já jsem letitej fanda, takže si to dost beru.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.4.12 19:51

holky mě přijde, že to břicho je nějak mega…!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
14.4.12 19:53

:lol: a já teda pomalu nevím co to hokej je… :oops: :lol: :lol:
Marta87 jak Ti je?? A co miminka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
14.4.12 20:42

Marti jsou to už teď krásná miminka :)…a úplně mrňavoučký nejsou :)…myslím že jsou to siláci :)…ber že dvojky mají po porodu něco kolem dvou kil a ten jeden má 1,5kg a ten druhej 1,4 že to není úplně tak hrozně málo :)…myslím že budou oba klučíci v pohodě :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
14.4.12 21:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
14.4.12 21:07

Elen je mi pořád špatně.. :( myslím, že ty víš nejlépe jaký to je.. :D Břicho mám už větší, připadám si jako ve 4. měsíci. Dneska mi pomáhá kola jak tu radily holky, dávám si jí málo a hodně ledu. Mimča zatím nevím. Doufám, že jsou ok. Břicho mě nebolí, tak si myslím, že to vypadá nadějně.. Kontrola až v pondělí 23.4.. A co ty, jak ti je? Potřebuju vědět výhled na příštích 14 dní.. :mrgreen: Terezko bříško už ti roste :potlesk: já dneska zvažovala, že Vám ho taky vyfotím, ale pak jsem si řekla, že Vás nebudu strašit.. :lol:
Hoope - Jasně váha je docela fajn. Jen ten 30tt mi přijde brzy. Mě osobně doktor při prohlídce říkal, že jsou dvě a bude problém je donosit kůli slaboučké jizvě a výklenku v děloze. Tak mě vyšokoval.. :zed: Počítala jsem, že v 33tt budu kolem 25 září a to už jde. :hug: Nechám to přírodě, ona ví nejlépe… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí