Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, nemáte někdo prosím zkušenost s firmou Logicall?
No to je velmi známá firma. Chce po zlodějích velké pálky za ukradené fotky.
No já nikdy žádnou fotku neukradla, tedy aspoň o tom nevím… a teď mi od nich přišel e-mail, že jestli znám… ( mě ) tak ať se hned s něma spojím… tak nevím proč a jsem z toho docela zmatená..
A na facebooku maš jen svoje fotky? nebo i něco stažení z googlu atd?
@Zanyy myslím, že kdyby měl někdo podezření, že jsi něco provedla, nepsal by ti email… Smaž to a pusť to z hlavy
. Hlavně na to neodpovídej, může to být nějaký virus.
@jakanas No mám tam dvě fotky stažené ale s citátem.. pochybuju, že by to bylo jejich. ![]()
@AnastazieB No něco jsem si už o te firmě četla a hodně lidí o ní píše, že to je zkouší na lidi, tak nevím.. ![]()
@AnastazieB píše:
@Zanyy myslím, že kdyby měl někdo podezření, že jsi něco provedla, nepsal by ti email… Smaž to a pusť to z hlavy. Hlavně na to neodpovídej, může to být nějaký virus.
logicall nechce aby to smazali ale aby zaplatili vzniklou škodu a obvykle teda posílají rovnou fakturu. A nemají problém se soudit
@Zanyy píše:
@AnastazieB No něco jsem si už o te firmě četla a hodně lidí o ní píše, že to je zkouší na lidi, tak nevím..
Tak zkouší, chtějí strašně moc peněz, ale ze zákona mají právo pouze na dvojnásobek ceny licence té fotky.
@jakanas a když ten email smažu a nebudu reagovat, tak co? Pokud něco chtějí, tak ať mi pošlou dopis s doručenkou… Jak můžou vědět, že mi třeba nepadl do spamu?
No právě mi jen poslali e-mail, že jestli znám paní… (mě), tak ať je kontaktuji.. Jinak žádná pošta, nic víc.. tak nevím co to je.
Aleje to zajímavé..