V čem nosíte nákup?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17472
16.5.15 22:29

V čem nosíte nákup?

Zdravim.
V nekolika diskuzich zde jsem se docetla, ze batoh je absolutne out a nejvetsi hnus. :lol: Proto se ptam, v cem nosite nakup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21893
16.5.15 22:30

V nakupni tasce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.5.15 22:33

V igelitce. Batohy nesnáším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
16.5.15 22:33

Ježiš, nákup v batohu???nějak jsem to nepochopila..Nákup v nákupní tašce, mám velkou z Ikei, je pevná a pak menší asi dvě, koupené v drogerii. A jinak nosím v kabelce igelitku, ale batoh teda opravdu ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.5.15 22:34

Nákup vozím autem, dávám do nákupních tašek a košíku. Jestli je batoh hnus, tak jsem asi největší hnuska na světě :mrgreen:, protože batohy sice nepoužívám na nákupy, ale jinak skoro pořád, nosím batůžek častěji než kabelku a větší sportovní batoh nosím na různé akce s dětmi, když musím mít sebou milion krámů typu přebalování, náhradní oblečení, pitíčka, svačinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667

Když už se vydam pěšky, tak jedine s batohem. A když jdu jen na rohlíky a fakt par malickosti, tak mam veeelkou kabelku. Batoh je pro mě nejpohodlnější…bydlím na kopci, tak by mi asi ruce upadli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
16.5.15 22:35

A není to jedno? Když se táhnu jak soumar s nákupem, je mi absolutně buřt jestli jsem IN nebo OUT… :roll: Resp. je těžké být IN s rukama vytahanýma až na zem, ale mě to nikdy nenapadlo řešit. Jestli bych se nad sebou neměla zamyslet… :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.05.15 v 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13729
16.5.15 22:35

Na menší nákup nosím plátěnou tašku přes rameno (nosím jí teda i bez nákupu, třeba když jdeme do školky, na hřiště a tak), na větší nákup mám tašku na kolečkách růžovou puntíkatou z Ikey a největší nákup mi vozí z Tesca ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32866
16.5.15 22:37

V batohu. Velkém. A k tomu někdy i dvě igelitky. Kam jinam bych to jako dala? By mi upadly ruce.
Pokud jdu s dětma, tak lepší mít volné ruce a mít nákup v batohu, než je nahánět a mít v ruce tašku, nebo na kolečkách. Auto nemám, Tesco sem nedováží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.5.15 22:42

Na velké nákupy jezdíme autem a máme nachystané pevné tašky na přenesení domů, a maličkosti dávám pod kočár, nebo do kabelky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
16.5.15 22:42
@Tamtama píše:
Zdravim.
V nekolika diskuzich zde jsem se docetla, ze batoh je absolutne out a nejvetsi hnus. :lol: Proto se ptam, v cem nosite nakup?
:lol: :lol: :lol: :lol: A proč je batoh hnus?

Normální nákup nosím v látkové tašce, vozím v kočáru.
A až bude mrně chodit a budu ho honit po chodníku a nebudeme mít kočár, budu ho nosit v batohu, abych měla volný ruce.

Velké a obří nákupy zajišťuje manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.5.15 22:44

V nákupních taškách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.5.15 22:45

Tak já na velký nákupy pěšky nechodím, jen občas pro pár věcí a na vsi. Ale kdybych měla chodit pravidelně nakupovat pěšky, neměla k dispozici auto, tak zcela jistě volím batoh. V rukách bych to tahat nechtěla, ani to není dobrý pro záda, v batohu se to líp rozloží. Stejně bych je potřebovala na syna. To zase nějaká lady tady povídala, jak jsou český matky hrozný a tahají na zádech batohy místo mega designových kabeleček, co? :roll:

• Citovat
  • Upravit
2453
16.5.15 22:46

Tak ono je asi rozdil v tom, kdo ma jake moznosti. ja jezdim na velke nakupy jen autem, takze vse davam do velkych tašek. když jsem pesky, tak kosik u kocaru nebo vetsi platena taska přes rameno. ale ten, kdo nosi velke nakupy pouze v ruce bez moznosti auta asi ten batoh proste potřebuje a hotovo.
mne osobne se batohy vůbec nelibi, nenosim je, ale kdybych ten velky nakup tahnout musela a při tom třeba ditko nebo další tasky, to pak asi jina volba není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák