Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravim.
V nekolika diskuzich zde jsem se docetla, ze batoh je absolutne out a nejvetsi hnus.
Proto se ptam, v cem nosite nakup?
Ježiš, nákup v batohu???nějak jsem to nepochopila..Nákup v nákupní tašce, mám velkou z Ikei, je pevná a pak menší asi dvě, koupené v drogerii. A jinak nosím v kabelce igelitku, ale batoh teda opravdu ne
Nákup vozím autem, dávám do nákupních tašek a košíku. Jestli je batoh hnus, tak jsem asi největší hnuska na světě
, protože batohy sice nepoužívám na nákupy, ale jinak skoro pořád, nosím batůžek častěji než kabelku a větší sportovní batoh nosím na různé akce s dětmi, když musím mít sebou milion krámů typu přebalování, náhradní oblečení, pitíčka, svačinky…
http://static.akcniceny.cz/…/1552024.jpg
Něco na tenhle způsob
Když už se vydam pěšky, tak jedine s batohem. A když jdu jen na rohlíky a fakt par malickosti, tak mam veeelkou kabelku. Batoh je pro mě nejpohodlnější…bydlím na kopci, tak by mi asi ruce upadli ![]()
A není to jedno? Když se táhnu jak soumar s nákupem, je mi absolutně buřt jestli jsem IN nebo OUT…
Resp. je těžké být IN s rukama vytahanýma až na zem, ale mě to nikdy nenapadlo řešit. Jestli bych se nad sebou neměla zamyslet… ![]()
Příspěvek upraven 16.05.15 v 22:37
Na menší nákup nosím plátěnou tašku přes rameno (nosím jí teda i bez nákupu, třeba když jdeme do školky, na hřiště a tak), na větší nákup mám tašku na kolečkách růžovou puntíkatou z Ikey a největší nákup mi vozí z Tesca ![]()
V batohu. Velkém. A k tomu někdy i dvě igelitky. Kam jinam bych to jako dala? By mi upadly ruce.
Pokud jdu s dětma, tak lepší mít volné ruce a mít nákup v batohu, než je nahánět a mít v ruce tašku, nebo na kolečkách. Auto nemám, Tesco sem nedováží.
Na velké nákupy jezdíme autem a máme nachystané pevné tašky na přenesení domů, a maličkosti dávám pod kočár, nebo do kabelky ![]()
@Tamtama píše:
Zdravim.
V nekolika diskuzich zde jsem se docetla, ze batoh je absolutne out a nejvetsi hnus.Proto se ptam, v cem nosite nakup?
Normální nákup nosím v látkové tašce, vozím v kočáru.
A až bude mrně chodit a budu ho honit po chodníku a nebudeme mít kočár, budu ho nosit v batohu, abych měla volný ruce.
Velké a obří nákupy zajišťuje manžel.
Tak já na velký nákupy pěšky nechodím, jen občas pro pár věcí a na vsi. Ale kdybych měla chodit pravidelně nakupovat pěšky, neměla k dispozici auto, tak zcela jistě volím batoh. V rukách bych to tahat nechtěla, ani to není dobrý pro záda, v batohu se to líp rozloží. Stejně bych je potřebovala na syna. To zase nějaká lady tady povídala, jak jsou český matky hrozný a tahají na zádech batohy místo mega designových kabeleček, co? ![]()
Tak ono je asi rozdil v tom, kdo ma jake moznosti. ja jezdim na velke nakupy jen autem, takze vse davam do velkych tašek. když jsem pesky, tak kosik u kocaru nebo vetsi platena taska přes rameno. ale ten, kdo nosi velke nakupy pouze v ruce bez moznosti auta asi ten batoh proste potřebuje a hotovo.
mne osobne se batohy vůbec nelibi, nenosim je, ale kdybych ten velky nakup tahnout musela a při tom třeba ditko nebo další tasky, to pak asi jina volba není…