Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Na velký nákup jedině autem, a to jak píše @Taminka přede mnou - ve sto igelitkách
A malý vozím pod kočárem - v jedné až dvou igelitkách ![]()
Batoh mi přijde pořád lepší, než igelitka, nemůžu si pomoct ![]()
neee, vážně. Nosím nákup v tom, co je mi zrovna pohodlné. Pokud jedu s dětma, tak vezu nákup v košíku kočárku, když jdu sama, tak mám látkovou tašku nebo látkový košík. Ale až zrušíme kočárek, tak zavedu taky batoh. Nevím, jak bych s igelitkou v ruce vedla dvě děti za ruku domů, máme většinu cesty kolem frekventované silnice a děti jsou malé.
@LadyTommy mám to stejně, když bych šla pěšky a bez kočáru, tak jedině batoh. Jít s dětma a nést při tom v rukách tašky je pro mě nemyslitelné.
Ted uz velke nakupy autem, mensi v platene tasce. Kdyz jsem byla bez auta, klidne v batohu. Nez jsem byla tehotna, tak jsem jezdila na nakupy i na kole a to jsem zase pouzivala batoh…ale me batohy neirituji, pokud jsou ciste a vhodne k ucelu
Batoh vlastnim, nenosim. Trva vecnost kym to na seba vyhodim, a saka a bundicky protestuju skoro viac nez ja. Ja sa rychlejsie ustrojim s desiatimi taskami nez jednym batohom ![]()
Když mám možnost jet autem, tak do nákupních tašek. Když musím pěšky, tak do krosny - jezdím jednou za 2 týdny do města, na zastávku to mám 5 km a ve městě do supermarketu další 2, tam a zpátky to je celkem štreka
Takže to radši budu hnuska s krosnou než polomrtvá dámička táhnoucí stylovou nákupní tašku ![]()
No ty kazdodenni v te tenke latkove tasce z Ikea. Takova ta co se z ni udela balicek. Vejde se do ni ohromujici mnozstvi.
Nakup nosim obvykle v nekolika obrovskych krabicich rovnou do auta, vyjimecne ve skladaci tasce, kterou mam samozrejme v batohu.
Batoh je hnus? Zatimco zena nesouci nakup v kabele je prudce elegantni? Pardon, ale to uz je teda fakt uchylnej postoj. Nic proti tomu resit, ktera kabelka je vhodna do divadla, ale do divadla s nakupem na vikend fakt nepujdu.
Mimochodem ten hnus je asi tak milionkrat zdravejsi na zada a take tolikrat praktictejsi.
@Samamama píše:
Já tu ani ještě na informaci, že batoh je hnus, nenarazila. Už jsem se dočetla, že se nesmí v teplákách ani vystrčit nos z baráku, ale o batozích nic…![]()
.
kde zijes prosimte? Ze ty si ani neberes na trek dvoje boty, kdybyste nahodou sli na jeden den do mesta, kam se sportovni obuv nehodi
![]()
@Tamtama píše:
Zdravim.
V nekolika diskuzich zde jsem se docetla, ze batoh je absolutne out a nejvetsi hnus.Proto se ptam, v cem nosite nakup?
Tak jako prijde mi fakt dost ujety, kdyz jdu na nakup, resit, zda jsem in nebo out..proste vezmu v tom, co je mi pohodlne ne? Kdyz jdu nekam dal na vetsi nakup, tak fakt nebudu resit, kdo si co mysli a vezmu si to proste v tom, co je pro me nejpohodlnější.
Btw.ted chodim jen s kocarem, az ho odložíme, budu si zas muset zvykat s tahanim nakupu..kazdopadne vzdy jsem pouzivala igelitky nebo platenou tasku na rameno
Na nákupy jezdím autem. Ale jinak nenosím nic jiného než batoh. I když jsem na nákupy chodila pěšmo, vždy s batohem. Nejhorší jsou kabelky a jiné tašky přes rameno. Stačí se podívat na kohokoli, kdo nese i jen malou třeba 2kg kabelku, ze zadu - jde nakřivo. Což je fakt „super“ na záda. Já bych s kabelkou ušla pár metrů a umřela bych bolestí od bederní páteře - mám vyzkoušeno. Kdežto s hodně těžkým batohem ujdu horskou túru úplně v pohodě. Takže může to být sebevíce demóde, ale batoh si nenechám vzít. ![]()
Na velký nákup většinou jezdíme autem, takže v igelitkach. Když jsem ale byla na rd a jezdila na malý nákup vlakem, tak zásadně v batohu. Nějak si nedovedu představit, jak bych měla dát do vlaku dítě, golfky a ještě nákup.
Když jdu se synem pro pár maličkostí, jdu s batohem, abych měla volné ruce chytnout malýho kolem silnice. Když jedeme na velký nákup, jedeme autem a věci dávám do velkých látkových globus tašek, které si hodím přes rameno.
Na jakykoliv nakup uz jen autem, jinak jsem pouzivala latkove tasky ci sitovky. Batoh nemam, neexistuje takovy, co by mi ladil k lodickam ![]()
@sagina píše:
ježíš, a co je divného na nákupu v batohu? jako táhnout třeba 10-15 kilo v taškách v ruce, tak to fakt nedám, nejsem King kong, abych měla tak svalnaté ruce… i když při pravidelných nákupech s taškami bych je měla asi vytahané, jako on![]()
dlouhou dobu jsem chodívala s batohem, a pak jsem dostala k jakési příležitosti (narozeniny? vánoce? nevím…) fofrtašku, tak chodím s ní. je přeci jenom pohodlnější, i když mi ji musel táta už upravovat, protože po pár měsících používání mi ruplo kolečko (dobří lidé ještě nevymřeli a nějaký mladík se ochotně nabídnul, že mi s taškou pomůže domů
no a pak ještě v kabelce nosím hadrové tašky, kdyby mi někdy něco padlo do oka mimo běžný nákup, abych to měla kam dát a taky s nimi vyháním děti do večerky pro věci, které nutně okamžitě potřebuji a zrovna nemám., jinak fakt nevím, jak bych nákup v ruce táhla).
Taška na kolečkách je dobrá věc…