V čem nosíte nákup?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
17.5.15 01:34

Na velký nákup jedině autem, a to jak píše @Taminka přede mnou - ve sto igelitkách :mrgreen: A malý vozím pod kočárem - v jedné až dvou igelitkách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
17.5.15 01:35

Batoh mi přijde pořád lepší, než igelitka, nemůžu si pomoct :mrgreen:

neee, vážně. Nosím nákup v tom, co je mi zrovna pohodlné. Pokud jedu s dětma, tak vezu nákup v košíku kočárku, když jdu sama, tak mám látkovou tašku nebo látkový košík. Ale až zrušíme kočárek, tak zavedu taky batoh. Nevím, jak bych s igelitkou v ruce vedla dvě děti za ruku domů, máme většinu cesty kolem frekventované silnice a děti jsou malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
17.5.15 01:49

@LadyTommy mám to stejně, když bych šla pěšky a bez kočáru, tak jedině batoh. Jít s dětma a nést při tom v rukách tašky je pro mě nemyslitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.5.15 02:17

Ted uz velke nakupy autem, mensi v platene tasce. Kdyz jsem byla bez auta, klidne v batohu. Nez jsem byla tehotna, tak jsem jezdila na nakupy i na kole a to jsem zase pouzivala batoh…ale me batohy neirituji, pokud jsou ciste a vhodne k ucelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 07:07

Batoh vlastnim, nenosim. Trva vecnost kym to na seba vyhodim, a saka a bundicky protestuju skoro viac nez ja. Ja sa rychlejsie ustrojim s desiatimi taskami nez jednym batohom :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
17.5.15 07:09

Když mám možnost jet autem, tak do nákupních tašek. Když musím pěšky, tak do krosny - jezdím jednou za 2 týdny do města, na zastávku to mám 5 km a ve městě do supermarketu další 2, tam a zpátky to je celkem štreka ;) Takže to radši budu hnuska s krosnou než polomrtvá dámička táhnoucí stylovou nákupní tašku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.5.15 07:11

No ty kazdodenni v te tenke latkove tasce z Ikea. Takova ta co se z ni udela balicek. Vejde se do ni ohromujici mnozstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.5.15 07:17

Nakup nosim obvykle v nekolika obrovskych krabicich rovnou do auta, vyjimecne ve skladaci tasce, kterou mam samozrejme v batohu.

Batoh je hnus? Zatimco zena nesouci nakup v kabele je prudce elegantni? Pardon, ale to uz je teda fakt uchylnej postoj. Nic proti tomu resit, ktera kabelka je vhodna do divadla, ale do divadla s nakupem na vikend fakt nepujdu.
Mimochodem ten hnus je asi tak milionkrat zdravejsi na zada a take tolikrat praktictejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
17.5.15 07:30
@Samamama píše:
Já tu ani ještě na informaci, že batoh je hnus, nenarazila. Už jsem se dočetla, že se nesmí v teplákách ani vystrčit nos z baráku, ale o batozích nic… :nevim: :mrgreen:.

kde zijes prosimte? Ze ty si ani neberes na trek dvoje boty, kdybyste nahodou sli na jeden den do mesta, kam se sportovni obuv nehodi :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
17.5.15 07:58
@Tamtama píše:
Zdravim.
V nekolika diskuzich zde jsem se docetla, ze batoh je absolutne out a nejvetsi hnus. :lol: Proto se ptam, v cem nosite nakup?

Tak jako prijde mi fakt dost ujety, kdyz jdu na nakup, resit, zda jsem in nebo out..proste vezmu v tom, co je mi pohodlne ne? Kdyz jdu nekam dal na vetsi nakup, tak fakt nebudu resit, kdo si co mysli a vezmu si to proste v tom, co je pro me nejpohodlnější. :roll: Btw.ted chodim jen s kocarem, az ho odložíme, budu si zas muset zvykat s tahanim nakupu..kazdopadne vzdy jsem pouzivala igelitky nebo platenou tasku na rameno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 07:59

Na nákupy jezdím autem. Ale jinak nenosím nic jiného než batoh. I když jsem na nákupy chodila pěšmo, vždy s batohem. Nejhorší jsou kabelky a jiné tašky přes rameno. Stačí se podívat na kohokoli, kdo nese i jen malou třeba 2kg kabelku, ze zadu - jde nakřivo. Což je fakt „super“ na záda. Já bych s kabelkou ušla pár metrů a umřela bych bolestí od bederní páteře - mám vyzkoušeno. Kdežto s hodně těžkým batohem ujdu horskou túru úplně v pohodě. Takže může to být sebevíce demóde, ale batoh si nenechám vzít. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
17.5.15 08:23

Na velký nákup většinou jezdíme autem, takže v igelitkach. Když jsem ale byla na rd a jezdila na malý nákup vlakem, tak zásadně v batohu. Nějak si nedovedu představit, jak bych měla dát do vlaku dítě, golfky a ještě nákup.

• Citovat
  • Upravit
24870
17.5.15 08:32

Když jdu se synem pro pár maličkostí, jdu s batohem, abych měla volné ruce chytnout malýho kolem silnice. Když jedeme na velký nákup, jedeme autem a věci dávám do velkých látkových globus tašek, které si hodím přes rameno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
17.5.15 08:33

Na jakykoliv nakup uz jen autem, jinak jsem pouzivala latkove tasky ci sitovky. Batoh nemam, neexistuje takovy, co by mi ladil k lodickam :lol:

• Citovat
  • Upravit
9166
17.5.15 10:04
@sagina píše:
ježíš, a co je divného na nákupu v batohu? jako táhnout třeba 10-15 kilo v taškách v ruce, tak to fakt nedám, nejsem King kong, abych měla tak svalnaté ruce… i když při pravidelných nákupech s taškami bych je měla asi vytahané, jako on :nevim:

dlouhou dobu jsem chodívala s batohem, a pak jsem dostala k jakési příležitosti (narozeniny? vánoce? nevím…) fofrtašku, tak chodím s ní. je přeci jenom pohodlnější, i když mi ji musel táta už upravovat, protože po pár měsících používání mi ruplo kolečko (dobří lidé ještě nevymřeli a nějaký mladík se ochotně nabídnul, že mi s taškou pomůže domů :*, jinak fakt nevím, jak bych nákup v ruce táhla).

no a pak ještě v kabelce nosím hadrové tašky, kdyby mi někdy něco padlo do oka mimo běžný nákup, abych to měla kam dát a taky s nimi vyháním děti do večerky pro věci, které nutně okamžitě potřebuji a zrovna nemám.

Taška na kolečkách je dobrá věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák