V čem nosíte nákup?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
16.5.15 22:49

Nákup nosím v nákupní tašce. Mám skládací, vejde se do kabelky. Batoh nevlastním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
16.5.15 22:49

V batohu, ale ja nosim batoh furt, nenosim kabelky. Kdyz nakoupim vic, mam tam nekolik tasek envirosax, ecoz (jako envirosax, ale se zipem), nejakou mensi ze stejneho materialu z dm. Pokud jedu pro neco echt tezkeho, nebo ve vetsim mnozstvi, tak mam tasku na koleckach z ikey, na prazdny lze vezt i sedici dite :mrgreen:
Co je in ci out v noseni nakupu je mi u zadele, mlika a tezsi veci davam zasadne do batohu, kde mam tihu rozlozenou na obe strany, ruce vytahany jak opice mit nemusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.5.15 22:50

Většinou v igelitce na 2,–, kterou jsem si pro tento účel pořídila u pokladny, jelikož jsem sklerotik a tašku zásadně nechávám doma. A když už ji v kabelce mám, zaručeně do ní přes den nacpu něco jiného, takže na nákup v ní stejně místo není.

Co by módní policie dala v tomto případě za batoh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

V tašce, ať už igelitový, co máme nashromážděné doma nebo v látkové, kterou nosím pořád při sobě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472

Ja prave nosim batoh snad cely zivot.. bydlim na kopci a jeste k tomu ve druhem patre bez vytahu, manzela ani auto nevlastnim, cili vsechno taham s kocarem a triletakem na odrazedle.. samozrejme batoh neodlozim, ani kdyby byl vazne out, jen me to zajima :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
16.5.15 22:51

Tak nyní vozím velký nákup v taškách v autě. Ale v době, když jsem neměla auto, jsem nákupy dávala do batohu, většinou ještě nějaká taška do ruky k tomu. A musím říct, že by mi asi bylo jedno, zda jsem out či in, páč v batohu se to nese nejlépe, i na záda to je menší nápor, než celý nákup táhnout v rukách.

Jinak občas s menším nákupem po cestě z práce táhnu ntb tašku, kabelku a ještě nákup a to je fakt „úžasné“ a většinou lituji, že jsem si nevzala bahoh. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.5.15 22:53

Já tu ani ještě na informaci, že batoh je hnus, nenarazila. Už jsem se dočetla, že se nesmí v teplákách ani vystrčit nos z baráku, ale o batozích nic… :nevim: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
16.5.15 22:55
@MillaJ píše:
Nákup nosím v nákupní tašce. Mám skládací, vejde se do kabelky. Batoh nevlastním.

A s čím chodíte na Sněžku nebo k prameni Vltavy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
16.5.15 22:56

@Tamtama Tam, kde bydlíš (jsem z nedaleka :mrgreen: ), se vyskytuje mnoho horších módních případů, takže batohem bych se fakt netrápila :mrgreen: Tam chodí s batohem snad všichni, s taškami bych se tam nevláčela. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3681
16.5.15 22:56

Ja mela na sobe batoh ve meste naposledy na stredni; nakupy nosim v platene tasce, igelitce, kocarku a v aute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.5.15 23:00
@Virginia píše:

Já se sportovnější crossbody kabelkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
16.5.15 23:03
@Virginia píše:

Na tato místa pravidelně nedocházím. Batohu tudíž netřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
16.5.15 23:04

@Samamama a zrovna v teplakove diskuzi jsem na to narazila naposledy :lol:
@RadkaCh tak ja se tim netrapim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
16.5.15 23:05
@Tereza1986 píše:
Já se sportovnější crossbody kabelkou :D

Fakt? I s vybavením, svačinama, pláštěnkama pro celou rodinu???
Jako chápu, když jde člověk sám, tak toho moc nepotřebuje, ale když jdeme někam my, tak táhneme 2 - 3 narvaný batohy a fakt mě nenapadá žádný designový kousek, který by byl stejně praktický jako batoh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
16.5.15 23:06
@MillaJ píše:
Na tato místa pravidelně nedocházím. Batohu tudíž netřeba ;)

A nepravidelně? :D Nebo nikdy a jsi spíše ten salonní typ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák