V čem nosíte nákup?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
17.5.15 14:47
@Bábi Zlopočasná píše:
@sagina ja s batohom proste neviem fungovat. 10 minutova zastavka, ked z neho potrebujem nieco vybrat. 10 minutova zastavka ked potrebujem nieco dolozit. To uz mi pride praktickejsie nosit veci vo vrecku na vnutornej strane desiatej spodnicky ako sa to nosilo v kosickom kroji.

no, já cestou z obchodu z batohu obvykle nic nevybírám, nákup vyložím až doma :D a cestou do obchodu v něm mám jenom mobil, peněženku a doklady a ty mají svoji vlastní kapsu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
17.5.15 14:57

V batohu a ecozz taškách. Envirosax je hezčí, ale nemá zip, a to na těchto velmi oceňuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
17.5.15 15:04

Pěšky jsem nosila nákupy v batohu a taškách do ruky, autem vozím prázdný prádelní koš, v něm termotašku na maso a spol., a v termotašce spoustu igelitek, do kterých nákup třídím hned u pokladny podle druhu. Neskladné věci házím do vozíku a z vozíku do toho koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
17.5.15 15:09

Nákup nandám bud do igelitek nebo do papírové krabice a na parkovišti šoupnu do auta ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 16:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
17.5.15 16:43

Že by v tašce? :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.5.15 16:52

Řekla bych, že odpovědi těch, kteří nakupují s autem, nejsou moc vypovídající. Do auta se to dá hodit i v pytli na odpadky a je to úplně jedno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
17.5.15 17:15
@Fjodorka píše: Řekla bych, že odpovědi těch, kteří nakupují s autem, nejsou moc vypovídající. Do auta se to dá hodit i v pytli na odpadky a je to úplně jedno :lol:

ovšem pozor - je žena, nesoucí do auta pytle na odpadky, dostatečně sexy? :think:

EDIT:
tak jakožto módní barbar beru svoji otázku nazpět, resp. na ni odpovídám - ano, i pytle na odpadky mohou být sexy :mrgreen:

http://i.kinja-img.com/…dbb5qjpg.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.5.15 17:21

@sagina :lol: :lol: :lol: Kdo takto nechodí s odpadky, je těžce out!¨

Jejda, kolik takový pytel na odpadky asi stojí? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
17.5.15 17:28

@Fjodorka no, jestli jsem to dobře pochopila, není to na odpadky, ale loňská kolekce tašek Lanvin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
17.5.15 17:30

@sagina No myslím, že všem je jasné, kde se návrhář inspiroval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
17.5.15 17:33

Batoh tedy opravdu ne, asi by mi nešel ke kabelce a to nejsem žádná primadona. Jen nechodím v teplákách a nenosím batohy. A další neženské věci.

Látková taška přes rameno je ideál. Velké nákupy děláme společně celá rodina autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
17.5.15 21:35

Ja mam treba plno krasny velkych tasek pres rameno, ale i jen z rohliku a par jogurtu me boli za chvilku zada.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.15 21:55

@Tamtama na bolave zada pomaha narovnat sa. Ja to robim len cestou do prace - to si najskor spomeniem a mam este energiu, tak si vykracujem ako kralovna, a neuveritelne to pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
17.5.15 23:08

Teplákovou diskusi jsem chvilku žrala, ale tady už se musím fakt jen smát, jak tady zase padají dramatické názory typu „…nikdy bych nevzala..“, „..nevkus, hnus…“, jako by šlo vraždění neviňátek a ne o přiblblý batoh :mrgreen:. A taky si nemůžu pomoci, ale ženská ověšená narvanými látkovými taškami, byť sebekrásnějšími s vymalovanou rozkvetlou loukou, prostě nevypadá sexy, ale jako soumar. Já už jen čekám, kdy se tu objeví diskuse, v jaké poloze je vhodné močit, aby to bylo dostatečně ženské a přitažlivé :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák