Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Bábi Zlopočasná píše:
@sagina ja s batohom proste neviem fungovat. 10 minutova zastavka, ked z neho potrebujem nieco vybrat. 10 minutova zastavka ked potrebujem nieco dolozit. To uz mi pride praktickejsie nosit veci vo vrecku na vnutornej strane desiatej spodnicky ako sa to nosilo v kosickom kroji.
no, já cestou z obchodu z batohu obvykle nic nevybírám, nákup vyložím až doma
a cestou do obchodu v něm mám jenom mobil, peněženku a doklady a ty mají svoji vlastní kapsu.
V batohu a ecozz taškách. Envirosax je hezčí, ale nemá zip, a to na těchto velmi oceňuji.
Pěšky jsem nosila nákupy v batohu a taškách do ruky, autem vozím prázdný prádelní koš, v něm termotašku na maso a spol., a v termotašce spoustu igelitek, do kterých nákup třídím hned u pokladny podle druhu. Neskladné věci házím do vozíku a z vozíku do toho koše.
Nákup nandám bud do igelitek nebo do papírové krabice a na parkovišti šoupnu do auta ![]()
Tak my do auta mame toto
http://www.bernigroup.com/…20baule1.jpg
Řekla bych, že odpovědi těch, kteří nakupují s autem, nejsou moc vypovídající. Do auta se to dá hodit i v pytli na odpadky a je to úplně jedno ![]()
@Fjodorka píše: Řekla bych, že odpovědi těch, kteří nakupují s autem, nejsou moc vypovídající. Do auta se to dá hodit i v pytli na odpadky a je to úplně jedno
ovšem pozor - je žena, nesoucí do auta pytle na odpadky, dostatečně sexy? ![]()
EDIT:
tak jakožto módní barbar beru svoji otázku nazpět, resp. na ni odpovídám - ano, i pytle na odpadky mohou být sexy ![]()
@sagina
Kdo takto nechodí s odpadky, je těžce out!¨
Jejda, kolik takový pytel na odpadky asi stojí? ![]()
@Fjodorka no, jestli jsem to dobře pochopila, není to na odpadky, ale loňská kolekce tašek Lanvin ![]()
@sagina No myslím, že všem je jasné, kde se návrhář inspiroval ![]()
Batoh tedy opravdu ne, asi by mi nešel ke kabelce a to nejsem žádná primadona. Jen nechodím v teplákách a nenosím batohy. A další neženské věci.
Látková taška přes rameno je ideál. Velké nákupy děláme společně celá rodina autem.
Ja mam treba plno krasny velkych tasek pres rameno, ale i jen z rohliku a par jogurtu me boli za chvilku zada.. ![]()
@Tamtama na bolave zada pomaha narovnat sa. Ja to robim len cestou do prace - to si najskor spomeniem a mam este energiu, tak si vykracujem ako kralovna, a neuveritelne to pomaha.
Teplákovou diskusi jsem chvilku žrala, ale tady už se musím fakt jen smát, jak tady zase padají dramatické názory typu „…nikdy bych nevzala..“, „..nevkus, hnus…“, jako by šlo vraždění neviňátek a ne o přiblblý batoh
. A taky si nemůžu pomoci, ale ženská ověšená narvanými látkovými taškami, byť sebekrásnějšími s vymalovanou rozkvetlou loukou, prostě nevypadá sexy, ale jako soumar. Já už jen čekám, kdy se tu objeví diskuse, v jaké poloze je vhodné močit, aby to bylo dostatečně ženské a přitažlivé
.