V čem nosíte nákup?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18177
10.12.20 21:09
@Jajarča píše:
Nemáte někdo nákupní tašku na kolečkách? Už nějakou chvíli nad ní uvažuju, říkám se, že kdybych našla nějako stylovou, že by mi to hodně pomohlo. Mám problémy se zády a nosit vše v rukách už pro mě není nic moc..

Já jsem ji používala na tahání těžkých věcí do práce. Měla jsem tu ikeáckou, která sice není stylová, ale je sama o sobě hodně lehoučká a stabilní. Nicméně pozor, když ji narveš a pak ji vlastně vezeš jednou rukou, taky to umí být peklo na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.12.20 19:03

@Jajarča Já mám tuhle „tašku“ vybírala jsem taky nějakou, co bude vypadat dobře a nakonec se mi i fakt dobře vozí, má na každé straně tři kolečka, takže s ní jde lehce vyjet obrubník nebo schůdky a i když jí mám plnou tak se mi veze lehce.

edit admin - nepovolená reklama, odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
13.12.20 00:19

Hmmmm, tak v tom případě se řadím k těm, kteří batoh (a to i na nákup) nosí. Mám malého hyperaktívu a když mám nákup větší, těžké věci dám do batohu, co se vejde, ty lehčí zase do tašky jednu ruku mám volnou a ruku v ruce si to šineme s malým domů :D Většinou totiž chodíme spolu, muž je den co den od rána do večera v práci, babička daleko. Nedovedu si představit, že budu tahat tašky jen kvůli tomu, aby mě někdo neměl za outsidera, že nosím batoh. Na to se můžu z vysoka vyprdnout a ať si každý myslí co chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
14.12.20 09:47

Ja taky nosim batoh, kdyz jdu s detmi do parku nebo na výlet nebo kdyz jdu sama na nakup, furt lepsi nez to tahat v rukou.
Většinou jezdim na nákup 1× tydne autem s manzelem, mame velke nakupni tasky, ale někdy se stane, ze jdu pro par veci a batoh je jasna volba.
Hlavne dneska jsou tak krasne městské batohy :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
14.12.20 10:31

@lucynka25 přesně! Někdo tu psal, že batoh nenosí, protože nevypadá žensky :lol: Přitom jak píšeš, dnes se dá vybrat batoh z široké škály a troufnu si říct, že i žensky vypadá, ovšem zase je pravdou, že ten si nevezmu na 10kg nákup :D, tam ale nevypadá žádná znás sexy a snažíme se cestu domů s nákladem, přežít :mrgreen: Hlava mi moc nebere, že tohle jde někdo řešit na emimino 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
15.12.20 20:51

Díky za tip, ta taška vypadá fakt dobře a když řikáš, že se ti dobře vozí tak to zkusím. Jinak já batoh taky nosím, mám takový kožený, ale tam se mi celý nakup nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák