Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já si kupon na slevu 2v1 stáhla na netu (byly jsme tam květen 2013). Šly jsem na to na London eye a na představení Stomp. Vlakové jízdenky jsme měly z letiště Gatwick.
Konkrétně London eye jsem už v tom oficiálním seznamu slev pro rok 2013 nenašla, ale našla jsem hromadnou slevu pro oko, ještě myslím akvárko a něco. Uznali nám to, i když já se šla jen ke kase zeptat, jestli nám tohle vezmouí a ta paní mi asi moc nerozuměla a rovnou nám dala lístky se slevou ![]()
A ještě přidám druhou zkušenost se slevou 2v1, koupila jsem přes net lístky na představení Stomp za půlku ceny v akci 2v1.
Zpátečku z letiště jsme využily na London eye, tak jsem našla na netu rady, že je možné koupit z jakéhokoliv nádraží nejkratší zpáteční lístek, ten by stál zhruba něco přes 5 liber za osobu.
Šly jsem se zeptat do divadla den předem, kdy si můžeme nejpozději přijít pro ty vstupenky, abychom stihly někde koupit ty jízdenky. Ukazovala jsem vytisklý kupon a doklad o zaplacení a pán mi dal vstupenky i bez těch jízdenek a zavřel okýnko.
Nám se také nestalo, že by ty jízdenky chtěli někde vidět, ale pro jistotu jsme je nevyhazovali a měli schované
@ospalámyš píše:
A ještě přidám druhou zkušenost se slevou 2v1, koupila jsem přes net lístky na představení Stomp za půlku ceny v akci 2v1.
Zpátečku z letiště jsme využily na London eye, tak jsem našla na netu rady, že je možné koupit z jakéhokoliv nádraží nejkratší zpáteční lístek, ten by stál zhruba něco přes 5 liber za osobu.
Teda, mne je kolikrat tak studovali, az uz jsem mela preventivne pripravenou vyhruznou rec, kdyby je nakonec neuznali ![]()
Ahojda, měla bych pár otázek co se týče Londýna.
Chtěli bychom vyrazit celá rodinka ![]()
Potřebovala bych poradit s ubytováním a dopravou z letiště. A taky nějaká roumná cena ![]()
Vím, že tady toho je hooodně, ale nic takového aktuálního jsem nenašla, proto budu ráda za vaše rady a zkušenosti. Dík moooc L ![]()
Dobrý den, chci se zeptat. Za pár dní jedu do Londýna s desetiletým dítětem. Co vím tak děti do 11 let cestují v doprovodu dospělého metrem zdarma. Jak to ale probíhá prakticky? Já na svoji Oystercard projdu přes turniket, ale kudy projde dítě? Děkuji za odpověď
@lucako píše:
Ahojda, měla bych pár otázek co se týče Londýna.
Chtěli bychom vyrazit celá rodinka
Potřebovala bych poradit s ubytováním a dopravou z letiště. A taky nějaká roumná cena
Vím, že tady toho je hooodně, ale nic takového aktuálního jsem nenašla, proto budu ráda za vaše rady a zkušenosti. Dík moooc L
Ahoj, já byla v Londýně pouze jednou. Jako dopravu z letiště jsem zvolila Easybus ( jízdenky jsem kupovala předem přes net, ceny jsou nízké, ale cesta z letiště trvá asi dél než třeba vlakem, ale jelikož nám šlo taky o cenu, tak Easybus pro nás byla dobrá volba).
Ubytování : byla jsem pouze s přítelem, takže jsem vybrala penzion, kteří vlastní slováci. Ale je to normální rodinný dům a pronajímají pokoje. Takže opět, pro nás super, ale nevím jak pro rodinu ![]()
Lenyhudy: Ahoj, mooc díky za odpověd. Můžu se ještě zeptat, kde jsi vyhledala ten penzion? Máš někde odkaz? Jde nám spíš jen o přespání, proto by jsme chtěli něco levnějšího
A jestli můžu ještě odkaz na ten BUS. Jinak moc moc díky ![]()
Taky to znám ![]()
http://www.easybus.co.uk/
http://innlondon.co.uk/
Tady jsem byla já
http://www.ubytovanie-londyn.com/guestbook/
původně jsem chtěla to ubytování innlondon.co.uk , ale pak jsem se rozhodla pro tento a musím říct, že i podle komunikace jsem udělala dobře. Paní je slovenka a je moc milá, takže můžu jedině doporučit ![]()
@lucako píše:
Děkuju moc lehyhudy…vypadá to dobře, cena taky příjemná
cena je právě super, do centra to taky není zas tak daleko a majitelé fakt super
, neplatí se ani žádná kauce, prostě zaplatíš až na místě
Lenyhudy: tak to je super…a nějaká zastávka do centra je poblíž tohoto penzionu? A jak ty jízdenky? Kde se dají koupit a jak dlouho je platná?
@lucako píše:
Lenyhudy: tak to je super…a nějaká zastávka do centra je poblíž tohoto penzionu? A jak ty jízdenky? Kde se dají koupit a jak dlouho je platná?
kousek od penzionu je zastávka na bus De Vere Gardens a potom metrem, ale dá se to, je to tak 20-30min, jsem zvyklá takto jezdit v Praze do centra, tak mi to nevadilo.
Jízdenku jsem kupovala Oyster kartu a nabila jsem si ji na 7dní a pak jezdila už neomezeně