Londýn poprvé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1098
28.8.14 16:49
@Mochitka píše:
@MUFICE Na šířku i výšku má ještě o 10cm méně ale na dýlku má o 2cm více kvůli kolečkám :-)

tady je to všechno vypsané, mají nějakou novinku jako menší a větší kabinové zavazadlo, ale myslím, že velikost je včetně koleček a ručky.
 http://wizzair.com/…tion/baggage

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.8.14 22:05
@lenyhudy píše:
tady je to všechno vypsané, mají nějakou novinku jako menší a větší kabinové zavazadlo, ale myslím, že velikost je včetně koleček a ručky.
http://wizzair.com/…tion/baggage

tak já tedy nevím. Jsme si připlatili za velké kabinkové zavazadlo. V tom odkazu jsem nenašla, že by to bylo včetně koleček a ručky 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
28.8.14 22:08
@Mochitka píše:
tak já tedy nevím. Jsme si připlatili za velké kabinkové zavazadlo. V tom odkazu jsem nenašla, že by to bylo včetně koleček a ručky 8o

Jedině zavolat na jejich infolinku, jestli existuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.9.14 16:15

Tak jsem tam volala a prý se to měří včetně podrucek a koleček. 2cm prý nejsou problém. Tak si říkám, že si poznamenam v kolik h jsem tam volala a protože jsou hovory monitorovány můžou si ověřit že mi paní říkala že 2cm jsou v normě. Risknu to a pak dám vědět jak to probíhalo.

Jeste se chci zeptat jestli jel někdo s Greenline autobusem z centra na airport do Lutonu.Musi se rezervovat a zaplatit místo předem?
 DÍK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
1.9.14 18:19
@Mochitka píše:
Jeste se chci zeptat jestli jel někdo s Greenline autobusem z centra na airport do Lutonu.Musi se rezervovat a zaplatit místo předem?
DÍK

My jezdili z letiště a zpátky. Lístek si koupíš na letišti, mají tam okénko, výhodnější je ta zpáteční jízdenka. Zastávku má bus na Baker Street, u Primarku (Marble Arch) a končí na Victoria.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.9.14 22:04
@MUFICE píše:
My jezdili z letiště a zpátky. Lístek si koupíš na letišti, mají tam okénko, výhodnější je ta zpáteční jízdenka. Zastávku má bus na Baker Street, u Primarku (Marble Arch) a končí na Victoria.

My potřebujeme jen cestu zpět na letiště. Takže nástup na Baker Street a směr letiště. Taky tam koupím lístek nevíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
5.10.14 01:28

Holky nekupujte si jizdenky na EasyBus! Zaplatili jsme si pres internet cestu ze Stansted na Baker street a spolu s dalsimi lidmi cekali marne… zadny autobus uz pry nekolik dnu neprijel, zkrachovali ale jizdenky prodavaji dal :cert:
Kancelar na letisti maji vystehovanou, takze prachy vpr… a museli jsme zaplatit vlak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
5.10.14 09:58
@xppx píše:
Holky nekupujte si jizdenky na EasyBus! Zaplatili jsme si pres internet cestu ze Stansted na Baker street a spolu s dalsimi lidmi cekali marne… zadny autobus uz pry nekolik dnu neprijel, zkrachovali ale jizdenky prodavaji dal :cert:
Kancelar na letisti maji vystehovanou, takze prachy vpr… a museli jsme zaplatit vlak…

ou, já myslela, že to patří k EasyJet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
5.10.14 20:40

@lenyhudy asi patri ale je otazka jestli easyjet tsky jests lita?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
16.10.14 10:21

Tak já mám jinou zkušenost.
Zakoupila jsem Easybus na 3.10. z Lutonu na Baker street. První trochu stresu, ale dopadlo to dobře. Na zastávce byl vyvěšen plakát, že Easybus zajišťuje NationalExpres, takže jsme se jen přemístili ze zastávky č. 8 na zastávku č. 10 a autobus opravdu přijel a vše bez potíží. I při cestě zpět z Londýna na Luton, opět nás vezl velký bus od NationalExpres.
Musíte ale koukat, u dveří vedle řidiče byl nálepka, že odváží i klienty Easybus ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.14 00:44

práce v next

Ahjojky mám do nextu nastoupit jaký to tam je že píšeš že naštestí jenom chvilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
19.11.14 11:13

@Kirbisek

Ahoj! Tak co Londyn? nam se to pomalu blizi. Byli jste v tom studio Harryho Pottera? a co ten Dungeon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
19.11.14 20:58
@alameda píše:
@KirbisekAhoj! Tak co Londyn? nam se to pomalu blizi. Byli jste v tom studio Harryho Pottera? a co ten Dungeon?

Celkově Londýn úžasný jako vždy. Už tam je vánoční výzdoba, vánoční trhy…paráda.
Ve studiu jsme nebyli, dali jsme přednost muzeím přímo v Londýně. Třeba Přírodovědné je úžasné. Máme fotky z nádraží King's Cross s Platform 9 a 3/4 a vozíkem ve zdi. Je to přímo v hale, jen si teda každý musí vystát frontu. :mrgreen: Byli jsme tam v pondělí dopoledne a fronta byla pořádná.
A Dungeon…no…nejvíce si to užijí ti, co umí perfektně anglicky, protože v každé místnosti tě provází postava z dějin Londýna a povídá a povídá…já se anglicky domluvím, ale na všechny jejich jokes jsem se zdaleka nechytala. Sem tam lekačka ve tmě… Nakonec nám v poslední místnosti oznámili, že závěrečná atrakce - lodičky (horská dráha) nefungují. Bohužel nás nevarovali předem, u pokladen o tom nebylo ani slovo. Shrnu to - za to vstupné 25 liber na jednoho to prostě nestálo :nevim:
Warner Bross zase příště, konekonců - nebyli jsme tam naposledy. Ani Oyster card jsme nevraceli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
24.11.14 16:13

Tak diky za vycerpavajici info!!:) Tak na Dungeon se asi vykaslem a pujdem misto toho na oko. Do toho Warner bross studia bych chtela moc..tak uvidime.:) Meli jste oyster card? Nebo travel card?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
24.11.14 17:33
@Lia31 píše:
Ahjojky mám do nextu nastoupit jaký to tam je že píšeš že naštestí jenom chvilku?

ahoj, otázka je zřejmě na mě… no byla jsem tam v roce 2012 asi tak 3 týdny
1. docela málo peněz
2. musíš nosit jejich oblečení - musela jsem mít společenské kalhoty a halenku ( no vypadala jsem jak kdyby mi bylo 50 8o )

No a když jsem byla na pohovoru, tak mi bylo řečeno, že jdu na HPP, ale potom na prodejně mi řekli, že je to jen na záskok.
Prostě se mi to nějak celé nelíbilo, ale už je to nějakou dobu, tak se to mohlo změnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí