Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Boriska píše:
díky, už jsem v obraze, že je to v pohodě, ješte jeden kontrolní dotaz, když si označím jednodenní jízdenku, platí ten den (např. od 8 ráno do půlnoci), nebo 24 hod od označení (tedy od 8 ráno do 7.59 druhého dne?
Tak to neporadím, my měli Oyster card s creditem ![]()
@MUFICE píše:
Tak to neporadím, my měli Oyster card s creditem
Me to zajimalo, treba v Milane plati jen do pulnoci..a my pres Londyn jen projizdime, priletime vecer, jeden den t budeme a dalsi den rano jedeme dal..ale diky
@Claire00 píše:
@Boriska jizdenka plati v Londyne do pulnoci.
díky, takže budeme volit ubytování blíže nádražím ![]()
Prosím nevíte někdo jak probíhá kontrola velikosti velkého kabinkového zavazadla? Mám nejmenší kufr ze sady kufrů. Pokud měřím i s kolečky ale bez držadla tak se vejdu ale jinak přesakuje tak 1cm, Letím z Brna do Lutonu s Wizzair. ![]()
@Mochitka píše:
Prosím nevíte někdo jak probíhá kontrola velikosti velkého kabinkového zavazadla? Mám nejmenší kufr ze sady kufrů. Pokud měřím i s kolečky ale bez držadla tak se vejdu ale jinak přesakuje tak 1cm, Letím z Brna do Lutonu s Wizzair.
U odbavovacích přepážek mají takový stojan, kam musíš ten kufr strčit a musí projít. Naštěstí to nikde nehrotili, ale jednou mi dělali problémy v Paříži při odletu ![]()
@MUFICE díky moc! Tak snad projdu. Odlétáme příští čtvrtek a tohle jsem ještě nikde nezjistila
Našla jsem vaši debatu která tady je od loňského roku a myslím, že jinak již bylo vše zodpovězeno:-)) ![]()
Taky děkuji za odpověď, tento dotaz se mi hodil
. Snad ten můj batoh do té „formičky“ zmáčknu
![]()
@Mochitka píše:
Prosím nevíte někdo jak probíhá kontrola velikosti velkého kabinkového zavazadla? Mám nejmenší kufr ze sady kufrů. Pokud měřím i s kolečky ale bez držadla tak se vejdu ale jinak přesakuje tak 1cm, Letím z Brna do Lutonu s Wizzair.
já letěla s EasyJet, ale velikostně je to myslím stejné. Ty stojany mají jak EasyJet, tak Wizzair a řekla bych, že jsou větší než píšou ty rozměry, ale nechci kecat. Co jsem viděla, tak skoro nikoho nekontrolovali ani v Praze ani v Londýně až na dvě ženské, ale to bylo od pohledu vidět, že se do příručního nevejdou - měly obrovské krosny!!!
@Mochitka píše:
@lenyhudy Tak myslíš, že malý kufr s kolečkama se vejde?
Jestli má ty předepsané rozměry, tak určitě.
Ahoj v září jedu s kamarádkou na týden do Londýna a chceme využít slev 2for1 něco jsem tu o tom už četla ale připadá mi že čím víc toho čtu o dopravě tím více jsem zmatená. Vím že si musíme pořídit lístek na železničním nádraží. myslela jsem že si pořídím 7 denní travelcard tu tedy seženu jen v automatu ne u okénka je to tak? ale někde jsem zase četla že 7 denní travelcard se dá pořídit jen na oyster. Tak teď vážně nevím. co mi poradíte co máme použít když chceme využít slevy 2F1 a cestovat neomezeně celý týden?
@Mochitka píše:
@lenyhudy Tak myslíš, že malý kufr s kolečkama se vejde?
myslím, že jo, normálně tam měli malé kufry a v pohodě. Ale určitě mají zveřejnné ty rozměry
@MUFICE Na šířku i výšku má ještě o 10cm méně ale na dýlku má o 2cm více kvůli kolečkám ![]()
@Mochitka píše:
@MUFICE Na šířku i výšku má ještě o 10cm méně ale na dýlku má o 2cm více kvůli kolečkám
Ten kufr by se měl počítat bez koleček, jenom ty „krabice“ ![]()