Londýn poprvé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
16.8.14 13:48
@Boriska píše:
díky, už jsem v obraze, že je to v pohodě, ješte jeden kontrolní dotaz, když si označím jednodenní jízdenku, platí ten den (např. od 8 ráno do půlnoci), nebo 24 hod od označení (tedy od 8 ráno do 7.59 druhého dne?

Tak to neporadím, my měli Oyster card s creditem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.8.14 17:45
@MUFICE píše:
Tak to neporadím, my měli Oyster card s creditem :think:

Me to zajimalo, treba v Milane plati jen do pulnoci..a my pres Londyn jen projizdime, priletime vecer, jeden den t budeme a dalsi den rano jedeme dal..ale diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
16.8.14 17:48

@Boriska jizdenka plati v Londyne do pulnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
17.8.14 09:04
@Claire00 píše:
@Boriska jizdenka plati v Londyne do pulnoci.

díky, takže budeme volit ubytování blíže nádražím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.8.14 21:55

velké kabinkové zavzadlo

Prosím nevíte někdo jak probíhá kontrola velikosti velkého kabinkového zavazadla? Mám nejmenší kufr ze sady kufrů. Pokud měřím i s kolečky ale bez držadla tak se vejdu ale jinak přesakuje tak 1cm, Letím z Brna do Lutonu s Wizzair. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
25.8.14 22:37
@Mochitka píše:
Prosím nevíte někdo jak probíhá kontrola velikosti velkého kabinkového zavazadla? Mám nejmenší kufr ze sady kufrů. Pokud měřím i s kolečky ale bez držadla tak se vejdu ale jinak přesakuje tak 1cm, Letím z Brna do Lutonu s Wizzair. :)

U odbavovacích přepážek mají takový stojan, kam musíš ten kufr strčit a musí projít. Naštěstí to nikde nehrotili, ale jednou mi dělali problémy v Paříži při odletu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.8.14 23:19

@MUFICE díky moc! Tak snad projdu. Odlétáme příští čtvrtek a tohle jsem ještě nikde nezjistila :-) Našla jsem vaši debatu která tady je od loňského roku a myslím, že jinak již bylo vše zodpovězeno:-)) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.8.14 08:34

Taky děkuji za odpověď, tento dotaz se mi hodil :-). Snad ten můj batoh do té „formičky“ zmáčknu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
26.8.14 17:49
@Mochitka píše:
Prosím nevíte někdo jak probíhá kontrola velikosti velkého kabinkového zavazadla? Mám nejmenší kufr ze sady kufrů. Pokud měřím i s kolečky ale bez držadla tak se vejdu ale jinak přesakuje tak 1cm, Letím z Brna do Lutonu s Wizzair. :)

já letěla s EasyJet, ale velikostně je to myslím stejné. Ty stojany mají jak EasyJet, tak Wizzair a řekla bych, že jsou větší než píšou ty rozměry, ale nechci kecat. Co jsem viděla, tak skoro nikoho nekontrolovali ani v Praze ani v Londýně až na dvě ženské, ale to bylo od pohledu vidět, že se do příručního nevejdou - měly obrovské krosny!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.8.14 22:59

@lenyhudy Tak myslíš, že malý kufr s kolečkama se vejde? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.8.14 23:46
@Mochitka píše:
@lenyhudy Tak myslíš, že malý kufr s kolečkama se vejde? :lol:

Jestli má ty předepsané rozměry, tak určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.8.14 10:24

ach ta doprva

Ahoj v září jedu s kamarádkou na týden do Londýna a chceme využít slev 2for1 něco jsem tu o tom už četla ale připadá mi že čím víc toho čtu o dopravě tím více jsem zmatená. Vím že si musíme pořídit lístek na železničním nádraží. myslela jsem že si pořídím 7 denní travelcard tu tedy seženu jen v automatu ne u okénka je to tak? ale někde jsem zase četla že 7 denní travelcard se dá pořídit jen na oyster. Tak teď vážně nevím. co mi poradíte co máme použít když chceme využít slevy 2F1 a cestovat neomezeně celý týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1098
27.8.14 18:17
@Mochitka píše:
@lenyhudy Tak myslíš, že malý kufr s kolečkama se vejde? :lol:

myslím, že jo, normálně tam měli malé kufry a v pohodě. Ale určitě mají zveřejnné ty rozměry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.8.14 20:51

@MUFICE Na šířku i výšku má ještě o 10cm méně ale na dýlku má o 2cm více kvůli kolečkám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
27.8.14 22:44
@Mochitka píše:
@MUFICE Na šířku i výšku má ještě o 10cm méně ale na dýlku má o 2cm více kvůli kolečkám :-)

Ten kufr by se měl počítat bez koleček, jenom ty „krabice“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario