Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Všimli jste si, že páry, které se občas pohádají, bývají ve skutečnosti šťastnější?
Nikdo není dokonalý a najít partnera, který vám bude naprosto ve všem vyhovovat, je sci-fi. A kdo neumí pracovat s tím, že vždy bude něco, co člověku na tom druhém vadí, tak bude single nadosmrti, nebo bude ve vztahu nešťastný.
@Venetia píše: Více
Znovu opakuji, že ne každý chlap si dělá děcko ve dvaceti. Takže ne. Znám spousty normálních, starších chlapů bez dětí.
@Barevné klubíčko píše: Více
Já ani ne. To už spíš chlap kterému nevyšlo manželství - partnerství z různých důvodů a děti mají. A mají různé druhy péče o děti, nebo jsou ty děti už velké. Ty co se nestarají nepočítám mezi fajn chlapy.
Ale když je to chlap kolem 40-50 bezdětný, je v tom něco víc. Buď je alkoholik, nemakačenko, děvkař, mamánek nebo nějaký jiný druh nezpůsobilosti pro vztah.
Asi jsem přehlédla o jaký věk se přesně jedná
Samozřejmě je i dost chlapů, kteří nemají děti nikdy
@Eva2610 píše: Více
To asi ne, na druhou stranu je i dost velký rozdil +- 20 a +- 30 nebo pak 40. Ne, ze by nebyly vubec, ale ten výběr bývá menší no.
@Zumpa píše: Více
Půlka neni zas takovej problem, spis mi část tech požadavků prijde tak strasne povrchní, ze nevim, která z tech co tohle splňuje by chtela žít s člověkem, co tohle vyžaduje 😅 tim spis to platí pro ty, co by splňovaly vsechny ty požadavky.
Tak zase pokud je s někým od 17, tak je něco nestandardního v tom, když takový pár do 30 let nemá děti.
@jege píše: Více
Na jednu stranu jo, na druhou to uz taky tak uplne neplati. Minimálně bych to asi uplne nehazela rovnou na chlapa.
@Nimie píše: Více
To určitě! Také znám podobný pár, který byl spolu přes 10 let, všechno řídila velice ambiciózní ženská, na děti měla furt dost času, nakonec se v nové práci zabouchla do šéfa a partnera poslala do oběhu. Dnes má on šťastnou rodinu s jinou ženou včetně dětí, ona zůstala sama a bezdětná, jelikož šéf na její zamilovanost nějak nereflektoval.
@jege píše: Více
Tak asi záleží no. Znám dost párů, co spolu byli od 15 a dítě měli až za 10 a více let.