Lžu sama sobě - problém shodit kila

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
7.6.12 22:24

@kralicinka1 Naopak - musíš jíst s dětma :D Já se naučila, že jakmile dávám svačinu dětem, jím taky a funguje to! Akorát mi pak užírají, přestože mají to svoje, potvory :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
7.6.12 22:35
@mamaterka píše:
ráda bych taky byla ve vaší skupině.Ale jak se k ní dostanu?

Najdeš si na FB skupinu „hubnutí bez blbnutí“ a zažádáš o členství. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
7.6.12 22:48

Ahoj, taky tak nejak valcim s kilickama po porodu. Sladky mi vse prekazi… Ale co mi pomohlo je jist fakt pravidelne,i kdyz neni hlad a nejist pecivo,jim jen knekbroty a kila jdou dolu.. S prestavkami to tak delam 2 Mesic a 7 kilo dole a to necvicim,nehladovim a ujidam sladky.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.6.12 06:28
@micelinka píše:
Co ti brání v tom, abys jedla zdravě?

předpokládám, že vůle
mám stejný problém

ted se to trosku zlepsilo, rekla bych, ze nejhorsi je zacit. jakmile se torchu zhubne, tak clovek jakoby naskoci na kone, motivace se zlepsi a uz to jde daleko lip. navic i sladkostem se da odvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
8.6.12 06:30
@Anonymní píše:
@micelinka Musím to jíst o to nejde, nevaří tučné bomby ,ani se nepřejídám asi dělám chybu v tom, že mám dlouhé intervaly mezi jídly.. Popíšu: Vztáváme s děckama kolem 9 ráno snídám housku s žervé, někdy jogurt bez zavařeniny
Oběd je kolem 12-13h knedlíky jedině houskové, žádné párky, sladká jídla nic.
večeře je na každým já ji mám kolem18-19hodiny, když jsou děti v klidu
spát jdu tak ve 23h když mi nejmladší (4m.) spí
Denně lítam kolem dětí, sedím jen když mi nejmladší spí jinak si hrajeme, chodíme ven, všude máme kopce..

aha, dovolavam predchozi prispevek. To vazne nejis nic jineho? ja mam problem s dobrotama mezi jidly a pred spanim. Nevim, co s tebou, podle me mas zpúomasleny metabolismus a je to na nejakeho vyzivoveho poradce. jestli si teda ovsem na obed nedas celou husu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.13 14:53
@Ka2 píše:
Ahoj, taky tak nejak valcim s kilickama po porodu. Sladky mi vse prekazi… Ale co mi pomohlo je jist fakt pravidelne,i kdyz neni hlad a nejist pecivo,jim jen knekbroty a kila jdou dolu.. S prestavkami to tak delam 2 Mesic a 7 kilo dole a to necvicim,nehladovim a ujidam sladky.. :-)

kdyz tady u nas maji luxusni housky, krupavy a vevnitr jak oblacek…a maceny v Caru… mnam :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková