Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem, potrebuji radu a hlavně to ze sebe dostat. Trapi mě jediná nej kamoska, zname se +- 10 let. Udelali jsme si navzájem za tu dobu hodně sra*ek asi jako kazdej.Ale vždycky jsem to byla já kdo dolezl :/ Kamarádka je hodně citove uzavrena, hodně mi lhala a svymu ex o mě řekla úplně všechno, ale to už je dlouho.Ja se odstěhovala 100km za práci, ona si našla chlapa a otěhotněla, jenze hned na to jsem otěhotněla taky. Rozdil v tom že já ji po celou dobu podporovala a ona mě ne. Porad se navazi do mého přítele, jen skrz to že jsem si ji párkrát na něj postezovala, nebo nedávno jsem málem předčasně. Porodila a ležela ve špitálu byla tam depka slyšet holky rodit.Tak jsem si psala s tou kámoškou že už dítě nechci že to je psycho atd. A ona frajerka se nademnou začala povysovat že sem si to měla rozmyslet dřív, místo aby mě třeba podpořila. Ona už má odrozeno, ale chová se ještě hůř. Povysuje se nademnou jakoby se vysmiva a nepodpoří mě. I když jsme od sebe daleko a každá máme svou rodinu, ja ji pořád miluju jako sestru, ale já to od ní necítím. Snazili by jste se takové přátelství udržet?
![]()
Ja byt tebou tak se netrapim
ja vim ze je to tezke vzdat se kamaradstvi po takove dobe, ale ona evidentne nema zajem te podporit nebo tak
vykaslala bych se na ni s prominutim
@MarynaFrai uprimne ne… kamaradka ktera nepodpori, kdyz si na tom spatne neni kamaradka. Hlavne se drz
preji tobe i miminku hlavne zdravi a at to vse zvladnete ![]()
Ne. Kdyby ti to přátelství vyhovovalo, tak tohle nepíšeš. Najdi si jinou kamarádku. ![]()
Ne a nechápu, jak jí můžeš brát jako sestru, podle toho, co popisuješ. Buď ráda, že je od tebe tak daleko.
A k čemu ti to je, když ona tě tak nebere, rozhodně bych ji nebrala jako super kámošku do nepohody, ale to si musíš ujasnit ty sní..
Jenže já ji vždycky napíšu a většinou píšu jako první. Za ní zpět ve svém městě jsem byla za 2roky X krát, ona zamnou 2 krát na návštěvě. Chápu teď sme byli těhotný, ale já se těšila že si mateřskou užijeme spolu..Sice sme daleko ale mě to neomezuje mě to city nezmenilo,
@MarynaFrai píše:
Jenže já ji vždycky napíšu a většinou píšu jako první. Za ní zpět ve svém městě jsem byla za 2roky X krát, ona zamnou 2 krát na návštěvě. Chápu teď sme byli těhotný, ale já se těšila že si mateřskou užijeme spolu..Sice sme daleko ale mě to neomezuje mě to city nezmenilo,
No ale to mas jako v partnerskem vztahu-pokud o vztah nestoji oba, muze jeden milovat jak chce a vztah z toho proste neni.
Já už ji nemůžu ani říct jak to cítím, protoze by se urazila a okamžitě by to obrátila proti mě. Od jistý doby už ji osobní věci nerikam.Ale vzdát se 10 let a přerušit kontakt
najít si novou kámošku je těžký, takhle s holkama… teď když mám být máma tak leda si najít taky maminu, ale třeba koho co znám v novém městě z práce tak nic moc, jen tak mi ženský nesednou, ale chybí mi kamarádka moc ta co sem si myslela že mě má taky třeba rada…
Já vím že to zní pubertacky, ale trápí mě to delší dobu.. Nevím co si o ní mám myslet a to jí znám. Na moje stěhování i brečela tak jestli mě má za zlé nebo i proto že jsem si dovolila otěhotnět stejně jako ona fakt nevím, myslim že rada mě má ale nechápu proč je zlá a arogantní :/
A rekla si ji to?! Jak se citis a co pro tebe znamená?! A jak ti to ubližuje a ze bys někdy potřebovala podpořit?
Podle me pokud je to přátelství dobry a ma smysl tak ji to řekni… a uvidíš co se stane… pokud se k tobě zachová špatně tak se na ni vyprdni a ber to jak to je a ze to nema cenu… pokud to vezme dobře ma to smysl ![]()
@Žaňulin píše:
A rekla si ji to?! Jak se citis a co pro tebe znamená?! A jak ti to ubližuje a ze bys někdy potřebovala podpořit? [/citace)
Za ty léta už kolikrát ale taky vim.jak to dopadá, obrátí se to proti ne vždycky
@MarynaFrai píše:@Žaňulin píše:
A rekla si ji to?! Jak se citis a co pro tebe znamená?! A jak ti to ubližuje a ze bys někdy potřebovala podpořit? [/citace)
Za ty léta už kolikrát ale taky vim.jak to dopadá, obrátí se to proti ne vždyckyZa ty léta už kolikrát ale taky vim.jak to dopadá, obrátí se to proti ne vždycky