Má lehký přízvuk

Anonymní
2.10.22 11:00

Má lehký přízvuk

Zdravím,
má 20 let a říká že má lehký přízvuk…
Slyšela jsem jak mluví, byli jsme spolu celý den, a ta řeč je prostě trochu jiná ale jinak mě chápe a rozumí mi…na cizince práve mluví dobře(nepřijde mi že je cizinec, nebo myslíte že mohlo dojít k přestěhování během dětství a prostě už to půjde trochu poznat a nebude jako rodily mluvčí, kdyby se narodil u nás???) Nebo čím by to mohlo být způsoben ten přízvuk

Omlouvám se, nezeptala jsem ale zajímá mě to :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
2.10.22 11:02

A od internetu tímhle sdělením chceš co?

Hledáš příslušníka čisté rasy?

Jinak je to samozřejmě mimozemšťan, který se špatně maskuje za člověka a jen co mu uvěříš, tak tě unese na pokusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
2.10.22 11:03
@Anonymní píše:
Zdravím,
Slyšela jsem jak mluví, byli jsme spolu celý den, a ta řeč je prostě trochu jiná ale jinak mě chápe a rozumí mi…na cizince práve mluví dobře(nepřijde mi že je cizinec, nebo myslíte že mohlo dojít k přestěhování během dětství a prostě už to půjde trochu poznat a nebude jako rodily mluvčí, kdyby se narodil u nás???) Nebo čím by to mohlo být způsoben ten přízvukOmlouvám se, nezeptala jsem ale zajímá mě to :D

A on neví, kde žil? Nějak tvůj dotaz nechápu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.10.22 11:09

A víš že se ho můžeš zeptat odkud pochází? 8o

• Citovat
  • Upravit
2395
2.10.22 11:10

Nechápu kontext. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
2.10.22 11:11

Imho si zakladatelka začala s někým psát, on jí cosi napsal, aby nebyla překvapená na případném rande, to proběhlo dobře a ona se nedokázala zeptat a teď chce, abychom jí vyvěštili původ jejího objevu a ideálně i jak to s ní dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
2.10.22 11:12
@Anonymní píše:
Zdravím,
Slyšela jsem jak mluví, byli jsme spolu celý den, a ta řeč je prostě trochu jiná ale jinak mě chápe a rozumí mi…na cizince práve mluví dobře(nepřijde mi že je cizinec, nebo myslíte že mohlo dojít k přestěhování během dětství a prostě už to půjde trochu poznat a nebude jako rodily mluvčí, kdyby se narodil u nás???) Nebo čím by to mohlo být způsoben ten přízvukOmlouvám se, nezeptala jsem ale zajímá mě to :D

Ostravak? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26569
2.10.22 11:23

No a proc se ho nezeptas? Kdyby prisel jako dite, prizvuk nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
2.10.22 11:27

Zeptej se ho. Pravděpodobně minimálně v dětství vyrůstal v jiné zemi nebo tam žil klidně třeba až do dospívání/dospělosti. Na to ti zde nikdo z nás neodpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
2.10.22 11:27

Zeptej se ho? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.10.22 11:29
@catch-22 píše:
Ostravak? :mrgreen: :mrgreen:

Ses vul :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8752
2.10.22 11:30

Já nějak nechápu, v čem a proč a co je problém… přízvuk snad v ničem nepřekáží, ne? Nejakej přízvuk má i ostravak, moravak, prazak, plzenak… to poznáš. Mám kamaráda slovaka, co žije od puberty v ČR a poznáš to. Umí perfektně česky, i Ř, ale ten přízvuk tam prostě je. Stejně tak poznáš, když francouz mluví anglicky, Ital francouzsky… se ho prostě zeptej ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.10.22 11:32
@Anonymní píše:
Zdravím,

Tak se ho zeptej, odkud je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61097
2.10.22 11:37
@Anonymní píše:
Zdravím,

Jeeezis, tak se ho zeptej ne? Napsal ti, že ma přízvuk, tak mu napiš, že te překvapilo jak dobře mluví česky a jestli tady žije uz od dětství atd. :nevim: kde je problem? :mrgreen: a jmenuje se jak? Z toho se taky dá trošku poznat odkud sem přišel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
2.10.22 11:37

Skoč si pro prášky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie