Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A od internetu tímhle sdělením chceš co?
Hledáš příslušníka čisté rasy?
Jinak je to samozřejmě mimozemšťan, který se špatně maskuje za člověka a jen co mu uvěříš, tak tě unese na pokusy.
@Anonymní píše:
Zdravím,
má 20 let a říká že má lehký přízvuk…
Slyšela jsem jak mluví, byli jsme spolu celý den, a ta řeč je prostě trochu jiná ale jinak mě chápe a rozumí mi…na cizince práve mluví dobře(nepřijde mi že je cizinec, nebo myslíte že mohlo dojít k přestěhování během dětství a prostě už to půjde trochu poznat a nebude jako rodily mluvčí, kdyby se narodil u nás???) Nebo čím by to mohlo být způsoben ten přízvukOmlouvám se, nezeptala jsem ale zajímá mě to
A on neví, kde žil? Nějak tvůj dotaz nechápu ![]()
Imho si zakladatelka začala s někým psát, on jí cosi napsal, aby nebyla překvapená na případném rande, to proběhlo dobře a ona se nedokázala zeptat a teď chce, abychom jí vyvěštili původ jejího objevu a ideálně i jak to s ní dopadne.
@Anonymní píše:
Zdravím,
Slyšela jsem jak mluví, byli jsme spolu celý den, a ta řeč je prostě trochu jiná ale jinak mě chápe a rozumí mi…na cizince práve mluví dobře(nepřijde mi že je cizinec, nebo myslíte že mohlo dojít k přestěhování během dětství a prostě už to půjde trochu poznat a nebude jako rodily mluvčí, kdyby se narodil u nás???) Nebo čím by to mohlo být způsoben ten přízvukOmlouvám se, nezeptala jsem ale zajímá mě to
Ostravak?
![]()
No a proc se ho nezeptas? Kdyby prisel jako dite, prizvuk nema.
Zeptej se ho. Pravděpodobně minimálně v dětství vyrůstal v jiné zemi nebo tam žil klidně třeba až do dospívání/dospělosti. Na to ti zde nikdo z nás neodpoví.
Já nějak nechápu, v čem a proč a co je problém… přízvuk snad v ničem nepřekáží, ne? Nejakej přízvuk má i ostravak, moravak, prazak, plzenak… to poznáš. Mám kamaráda slovaka, co žije od puberty v ČR a poznáš to. Umí perfektně česky, i Ř, ale ten přízvuk tam prostě je. Stejně tak poznáš, když francouz mluví anglicky, Ital francouzsky… se ho prostě zeptej ne?
@Anonymní píše:
Zdravím,
Tak se ho zeptej, odkud je.
@Anonymní píše:
Zdravím,
Jeeezis, tak se ho zeptej ne? Napsal ti, že ma přízvuk, tak mu napiš, že te překvapilo jak dobře mluví česky a jestli tady žije uz od dětství atd.
kde je problem?
a jmenuje se jak? Z toho se taky dá trošku poznat odkud sem přišel..
Zdravím,
Slyšela jsem jak mluví, byli jsme spolu celý den, a ta řeč je prostě trochu jiná ale jinak mě chápe a rozumí mi…na cizince práve mluví dobře(nepřijde mi že je cizinec, nebo myslíte že mohlo dojít k přestěhování během dětství a prostě už to půjde trochu poznat a nebude jako rodily mluvčí, kdyby se narodil u nás???) Nebo čím by to mohlo být způsoben ten přízvuk
Omlouvám se, nezeptala jsem ale zajímá mě to