Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Dobrý den chci dát svojí dceru (je jí půl roku) do pěstounské péče nebo do adopce. Máte už s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho to probíhá… A co je potřeba vyřídit?
To seš asi matka roku ![]()
@Dojcanis
Tak když si vezmete, co sem kolikrát píše za případy, které svým dětem zlikvidují akorát život, tak se mi líbí, že dotyčná raději dá svému dítěti šanci na normální a pěkný život. Takhle malé dítě si adoptuje někdo téměř hned. Odsuzovala bych spíše ty, co svou situaci neřeší a děti nechají záměrně trpět. ![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
@Dojcanis
Tak když si vezmete, co sem kolikrát píše za případy, které svým dětem zlikvidují akorát život, tak se mi líbí, že dotyčná raději dá svému dítěti šanci na normální a pěkný život. Takhle malé dítě si adoptuje někdo téměř hned. Odsuzovala bych spíše ty, co svou situaci neřeší a děti nechají záměrně trpět.
Hele nezlob se na mě,ale vždycky je nějaký řešení,jak být s dítětem.Vždycky.Taky sem si prošla hodně sra.kama.Ale nikdy bych nepripustila abych ji dala nekam k pestounum atd.Na tohle mam prostě svůj nazor ![]()
@Dojcanis
To chápu, ale ne každá má v sobě řekněme mateřské pudy a instinkty. Ty, které je mají se vyrovnají s každou situací jako třeba Vy, to je jasné.
Ale tak nějaký pár bude nejšťastnější na světě, že bude mít konečně dítě, to mě těší.
![]()
@AnnaNuvoletta07 píše:
@Dojcanis
Tak když si vezmete, co sem kolikrát píše za případy, které svým dětem zlikvidují akorát život, tak se mi líbí, že dotyčná raději dá svému dítěti šanci na normální a pěkný život. Takhle malé dítě si adoptuje někdo téměř hned. Odsuzovala bych spíše ty, co svou situaci neřeší a děti nechají záměrně trpět.
Přesně tak ![]()
Dobrý den,
diskuzi uzamykám z důvodu podezření na trolla.
Děkuji za pochopení, Karolína
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobrý den chci dát svojí dceru (je jí půl roku) do pěstounské péče nebo do adopce. Máte už s tím někdo zkušenosti? Jak dlouho to probíhá… A co je potřeba vyřídit?