Má pošta povinnost oznámit balík?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22236
5.12.13 21:45

@zulitvi To jsou tedy praktiky. Se nedivím, že to tam pak tak vypadá. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
5.12.13 21:46

@Knihomyš no tak si asi holt budu stěžovat a ať si tam moje jméno napíšou třeba na zeď, ale hlavně ať to doručují a zvoní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69117
5.12.13 21:47

@Knihomyš praveze jsem spechala, proto jsem priplacela za ten balik do ruky.
Ale jinak do posledniho pismene souhlasim s tvou taktikou, proste prudit tak dlouho, ze kdybych mela ja byt ta jedna jedina v cele ulici, na kterou se zvoni, jsem ochotna tomu obetovat i to, ze po vecerech nekde do me figurky balikari zapichuji spendliky.

@ncc1701 nee, me cislo je jim jen k tomu, aby na nej poslali tu SMS, nekteri balikari teda volaji predem, ale kdyz je nekdo linej zmacknout tlacitko oznacenyho zvonku, tak ani neocekavam, ze by vymackal cislo na telefonu. Koneckoncu to po nem ani nechci, jenom a jenom by mi stacilo zmacknout ten zvonek…

Jinak ja teda neresim na prepazce, tech zanskych je mi tam kolikrat fakt lito, zvlast, kdyz mi musi do omrzeni nabizet ty pitome pojistky, ale nechavam si zavolat vedouci pobocky, ktera je za balikare zodpovedna (popr. aspon vi, koho kompetentniho servat, kdyz ja servu ji, za metodu padajiciho hov. a se sice uprimne stydim, ale funguje spolehlive), popr. pisu stiznost rovnou nahoru. A taky do ni rovnou pisu, ze fakt neprijimam omluvy typu - mame toho hodne a udelali jsme, co bylo v nasich silach. Byvalou postu jsem si solidne vycvicila, pak jsme se bohuzel prestehovali a jedu znovu od zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
5.12.13 21:49
@zulitvi píše:
Nene :mrgreen: Neprodloužili mi smlouvu. :mrgreen: Ale furt si mi tam na přepážku chodili stěžovat, že balíkář nezazvonil.. co já s tím na té přepážce jako udělám? :nevim:

Napráskáš jim kontakt na doručovací poštu?
Dokonce jsem někde měla číslo na služební mobil přímo na toho doručovatele (resp. do toho auta, lidi se střídali) - některé osoby jsou prostě mstivé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
5.12.13 21:51

@Knihomyš Na DEPO doručovatelů jsem dala číslo a čísla na balíkáře jsme neměli, takže to nám bylo k prdu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
5.12.13 21:52
@zulitvi píše:
Nene :mrgreen: Neprodloužili mi smlouvu. :mrgreen: Ale furt si mi tam na přepážku chodili stěžovat, že balíkář nezazvonil.. co já s tím na té přepážce jako udělám? :nevim:

No ono kde to má ten člověk řešit..balíkáře asi těžko budu někde hledat. Pro mě by taky bylo jednodušší to říct rovnou jemu ;) Od toho je snad vedoucí na tý poště. A pokud si platim službu, tak mě nezajímá jestli to zvoral Pepa nebo Franta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
5.12.13 21:53

@zulitvi Depo samozřejmě stačí, vidíš, bylas šikovná, měli ti to prodloužit, lumpové. (Mobil mi myslím dali na tom depu, patrně ve stylu - když už řve ta kráva na mně, ať z*be taky toho, kdo za to může.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
6.12.13 21:35

Holky, tak ten můj balíkář to tu asi včera četl, protože dneska zazvonil :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová