Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím místní krasavice (tím myslím váš všechny
). Rád bych poznal nějakou starší ženu. Nemusí jít čistě jen o sex. Nemám problém i občas něco podniknout a blíže se poznat. Kdyby se někdo divil proč koukám po starších ženách místo vrstevnicích, tak na to mám jednoduchou odpověď. Starší ženy mě prostě přitahují a třeba se i něčemu přiučím
Jestli máš zájem, můžeš napsat ![]()
Jo jo, každá je tu zvědavá na mladý ucho bez peněz, co si chce zaš. kat.
![]()
@MermaidMotel píše:
Jo jo, každá je tu zvědavá na mladý ucho bez peněz, co si chce zaš. kat.![]()
Neříkám, že jsem bohatej nebo něco, protože přece jen ještě studuji, ale to že jsem „mladý ucho“ hned neznamená, že jsem bez peněz. Chodívám na brigády a vydělal jsem si i na vlastní auto. To, že mi je 19 hned neznamená, že žiji z kapesného rodičů.
@steveo píše:
Neříkám, že jsem bohatej nebo něco, protože přece jen ještě studuji, ale to že jsem „mladý ucho“ hned neznamená, že jsem bez peněz. Chodívám na brigády a vydělal jsem si i na vlastní auto. To, že mi je 19 hned neznamená, že žiji z kapesného rodičů.
Jů, ty máš fáro. No to je supr. Na to se chytí leda tak tvá vrstevnice.
Ja si vždycky při takové diskuzi říkám jak ten zajda vypadá? A proč nejde spíš na seznamku? A taky kolik znamená starší jestli od 30 nebo od 40? A do 60 nebo i třeba 70?
Ja jsem si meho zajdu ulovila, kdyz mu bylo 19 ale to uz je nejaky ten patek dozadu, trochu mi zestarl a uz mu je 30. Kurna, ze ja jsem mu to starnuti nezakazala. Ale zas na druhou stranu, vzdy bude o 11 let mladsi ode mne, takze z meho pohledu bude vzdycky zajda, i kdyz mu bude 50.
Zkratka a dobre, prisel si pozde.
Jeee zajíček
…Mno budou ty velikonoce, mam rada velikonocni zajicky…
Drzim palec, at najdes, ale nevim, nevim…jestli jsi na spravnem webu.
Myslela jsem, že je k mání zajíc na pekáč a on zase šukálista
@steveo píše:
běž ty brepto, na brigádách sis vydělal na auto a máš zlatou kreditku
@DanielaD píše:
běž ty brepto, na brigádách sis vydělal na auto a máš zlatou kreditku
auto se dá koupit i za 10-20tis… takže to se dá na brigádce vydělat ![]()
@Veru1987 píše:
auto se dá koupit i za 10-20tis… takže to se dá na brigádce vydělat
@DanielaD píše:
Myslela jsem, že je k mání zajíc na pekáč a on zase šukálista
Nápodobně
.. Jen mě přišlo divný, že by se dožil tak vysokého věku ![]()
@steveo píše:
Píšeš docela rozumně, já na zajochy nejsem, ale @Mango_Lassi tady několikrát psala, že hledá milence mladého zajíčka.