Magická angličtina extra

3
5.12.12 14:01

Magická angličtina extra

Máte někdo zkušenosti s učebnicí Magická angličtina extra od Libora Činky? Opravdu to funguje tak jak píše? Popřípadě postřehy s jinými jeho knihami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.12.12 15:23

Mám jí doma, kamarádka mi ji okopírovala…mě osobně nevyhovuje. Jí ano. Víc mi vyhovuje konverzace s někým kdo umí, než poslouchání tak jak to mají nahrané oni a koukání do knížky kde je překlad s anglickým slovosledem. Tak asi tak…

• Citovat
  • Upravit
3
5.12.12 18:17

A nemohla bys mi prosím kopii učebnice a cd prodat když je nepoužíváš? Ráda bych to vyzkoušela, ale na mateřské jaksi nemám přebytečných pět a půl tisíce. Když tak mi prosím písni na meil. ***@Atlas. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.12 19:07

@sayonara máš meil…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.12 06:44

@sayonara jsem byla špatně pochopena…to máš meil, znamenalo, že jsem ti ho poslala :)

• Citovat
  • Upravit
jarah
4.3.13 18:34

MAE

Mohla by som poprosiť tiež o Magickú angličtinu na e-mail, ak je to možné?

• Citovat
  • Upravit
2
4.3.13 18:47

Ak je to možné, poskytnem e-mailovú adresu. Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carmila
4.3.13 19:07

Dobry den

Na ulozto.cz je magicka anglictina ulozena a da se volne stahnout, ale nevim jak otevrit soubor, teda vlaste nevim v jakem je formatu, pokud mate zajem je tam, s pozdravem Camila

• Citovat
  • Upravit
2
4.3.13 19:16

Je tam, ale len magická angličtina, ale magická angličtina extra nie. Teda je, ale zaheslovaná a neviem, ako ju stiahnuť. Ďakujem za feedback :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xhal
26.11.13 20:31

?

Podle mých zkušeností a toho, co mi vyhovuje, je stále nejlepší skupinový kurz celoroční.
Ano, je to nějaká finanční částka, u nás solidních 1850,– za školní rok, ale po mnoha pokusech s angličtinou pro samouky, exelearning, videoangličtinou a podobně, je to nejlepší způsob výuky. Především konverzace, tu ničím nahradit nelze!!Můžete se učit, učit, učit, ale pokud nebudete mluvit, je to k ničemu.
Ba ani soukromé individuální hodiny mi nedaly tolik, jako skupina. Pokud je kvalitní lektor, není co řešit.
V dnešní době je moderní učit i pomocí Skype, různých webinářů atd.,toto je dle mého plýtvání penězi.
Hodně štěstí…

• Citovat
  • Upravit
1
11.12.13 10:42
@Anonymní píše:
Mám jí doma, kamarádka mi ji okopírovala…mě osobně nevyhovuje. Jí ano. Víc mi vyhovuje konverzace s někým kdo umí, než poslouchání tak jak to mají nahrané oni a koukání do knížky kde je překlad s anglickým slovosledem. Tak asi tak…

Ahoj,

Múžeš tu angličtinu MAE poskytnut i dál?
Napiš mi na mail informace ohledně toho.

děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.14 09:12

:)

Ahoj chtěla bych tě moc poprosit nemohla by jsi mi jí taky poslat hrozně moc by mi to pomohlo :)! Děkuji ti moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.7.14 20:15

magická angličtina

Ahoj, mohla bych tě poprosit také o zaslání na mail? Chtěla bych to vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.14 11:01

Poprosím pekne,

Mohli by ste mi na mail poslať Magickú angličtinu extra? Veľmi by som ju potrebovala… vo pred pekne ďakujem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
15.10.14 00:19

Zdravím,
bylo by možné taky získat tuhle angličtinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí