Magnetické řasy zkušenosti sem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.5.20 23:08
@lachtanice86 píše:
Já si chtěla dát řasy jen na pár příležitostí, ale vždy to byla katastrofa. Magnetický ani nezkousim. Přeci jen jsem většinou doma

No ja mam sve vlastni rasy hrozny a nalepit si rasy je pro me jediny zpusob jak si zvyraznit oci protoze je mam zapadle. Uz jsem si zvykla ze kazde rano lepim a to jsem ted na materske :D

• Citovat
  • Upravit
18
8.5.20 08:25

@xoxosaraxx pořídila jsem si od babe wings (na jejich instagramu v označených příspěvcích často člověk najde i slevu od někoho, jim dělá reklamu ;) )

Příspěvek upraven 08.05.20 v 22:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.5.20 11:26

Ahoj, já si koupila řasy od Babe wings a sedí mi perfektně, oni nemají tak výrazné magnetky tak nejdou ani tolik vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
8.5.20 12:02

Po několika marných pokusech, jsem to už vzdala. :) Ale moje známá je má myslím z Aliexpressu, a měla to moc hezké. Říkala, že je s nimi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
1.7.20 11:37

Ahoj holky, taky teď uvažuju o těch magnetických řasách, nevíte, jestli existují nějaké, které by byly fakt kvalitní a s nasazováním by nebyl problém?

• Citovat
  • Upravit
83
7.7.20 12:02

@veronika891 já mám doma řasy babewings a jsem spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
7.7.20 12:59

Taky sem se nechala zlákat a hrůza, nesedí to, na okrajích to odstává, nejde to přicvaknout tak, aby to bylo opravdu na kraji řas, no prostě hrůza…
Já bych do toho už nešla ani náhodou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
13.7.20 12:08

Já si na internetu našla návod a šlo mi to dobře právě, ale asi záleží jaké řasy máš, tady je třeba k tomu ten návod https://babewings.cz/navody/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
21.7.20 20:18

Já si jednou zkoušela ty nalepovací a dopadlo to hrozně, myslíš, že to podle toho návodu zvládnu nasadit? Že bych je taky vyzkoušela. A jak dlouho vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
3.8.20 11:30

Jak dliuho vydrží ještě nevím, ale určitě nemusíš řešit, že ti semtam vypadne řasa a ty pak musíš na doplnění třeba, já jsem spokojená a s návodem jsem to zvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.8.20 12:17

Já se právě i bojím, aby mi zase nezačaly vypadávat i ty moje řasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.8.20 13:28

S těmi magnetickými se ti to podle mě stát nemůže právě, ale našla jsem na těch jejich stránkách ještě jeden zajímavý článek, tak na to mrkněte a uvidíte https://babewings.cz/…-nalepovaci/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
18.8.20 13:05

To je super, díky a dají se koupit různé délky těch řas? abych nevypadala úplně jak mrkací panna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.9.20 13:27

Anoo, u těch babewings se dají právě, mají jich na výběr víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
6.9.20 13:26

Myslíte holky, že ty magnetické řasy jsou lepší než klasický způsob řasa na řasu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml