Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Keyllah Na výběr mi nikdo během telefonátu nedal. Řešení bylo a le velmi jednoduché. Stejně jako jakákoliv jiná smlouva uzavřená dálkově (po telefonu, nebo internetu), tak i od této je možné bez uvedení důvodu do 14 dnů odstoupit. Vyřešil to tedy jeden email, kde jsem je požádal o zrušení mé objednávky s uvedením čísla faktury.
Obratem mi zrušeni potvrdili.
To že objednávka proběhla po telefonu, neznamená, že i storno musí být po telefonu. V případě, že by mi i přesto příští týden objednávka byla doručena, jednalo by se o nevyžádanou zásilku a mohu si ji nechat bez jakékoli povinnosti ji platit.
Mam velmi podobnou zkusenost jako autorka puvodniho prispevku.
Musite si objednat celou mesicni davku, ochutnavka/vzorek neni mozny.
Chutna to jako lehoulince ochuceny burcak.
S lahvemi jsem mela velky problem, nesly vubec otevrit.
Automaticky vam vytvareji dalsi objednavky. V systemu je nemuzete zrusit, max posunout.
Zrusit jde jen napsanim na mail nebo volanim na linku. Kdyz jsem napsala, ze prosim o zruseni dalsi dodavky, protoze nepocituji zadne pozitivni ucinky, byl mi rovnou zruseny cely ucet a tim i znemozneno napsat jim oficialni recenzi.
A ceny jsou opravdu prehnane.
@maja123458 Mám stejnou zkušenost. Naprosto suveréně udělal objednávku. V hovoru nezazněl počet lahví ani cena. Pouze, že se jedná o kůru na necelý měsíc. Více informací o platbě naleznu v emailu. Přišla FA na 1989,–Kč. Takže také ne, děkuji
Objednávku jsem zrušila.
Mám podobnou zkušenost. I po stornu objednávky mi zboží dodali. 🤔 Ve stornu napsali, že mi zrušili pravidelné předplatné, o kterém ani nevím, že existuje. Při hovoru jsem cítil tlak a neposkytnuti informaci. Je to divná obchodní taktika, takto si zákazníka spíše odradí.
Ale jinak musím říct, že to chutná dobře, klidně bych to pil pořád, pokud by to nestalo tolik kaček.
@maja123458 píše:
@KeyllahBohužel si myslím, že to ani po méně než tom celém balení objednat nejde, jak jsem již psala - myslela jsem si, že si objednávku budu moci upravit, že mi jen dají ten přístup do systému.
Jde to koupit na rohlíku 👍
@maja123458 píše:
Dobrý den, chtěla bych se s vámi podělit o mou zkušenost s kombuchou Magu - pokud máte také nějaké zkušenosti, určitě napište.
Asi před týdnem jsem se zaregistrovala na waiting list, chtěla jsem zkusit max. 2 lahvičky abych věděla, jak to chutná. Nikde nebylo napsáno, jak to funguje, nebo jsem to alespoň nenašla. Asi za týden mi volal pan z Magu, že naskladnili nápoje, a že semnou dokončí objednávku. Ptal se mě, co bych chtěla za příchutě a automaticky mi do objednávky dal 24ks nápojů. Nevěděla jsem, jak reagovat a myslela si, že si budu moci objednávku předělat a objednat jen ty 2 ks, tak jsem mu dala svou adresu a do emailu mi přišlo potvrzení objednávky s prosbou o zaplacení. Za 2000 kč jsem to opravdu nechtěla, a tak jsem si naivně myslela, že když to nezaplatím, neodešlou mi to. Jenže pak jsem se tu dozvěděla, že pošlou, tak jsem urychleně psala email na podporu, kde mi ovšem neodepsali, tak jsem druhý den volala a naštěstí se mi podařilo objednávku zrušit. Našla jsem si poté pár recenzí na samotný nápoj a prý chutná jako ocet a s kombuchou to snad ani nemá nic společného. Jedná se o dobře vymyšlenou reklamu. Ve zdravé výživě najdete kombuchu za 70 kč za 2L, u Magu platíte 80kč za 460ml. U Magu si prostě musíte nakoupit 24ks, aby jste získaly přístup do jejich Magu+ aplikace, kde si pak objednávky děláte sami. Určitě to nedoporučuji, ale pokud máte i dobré recenze, neváhejte se podělit, třeba to nevyhovuje jen mně.![]()
Mám úplně stejnou zkušenost jako Vy. Takže objednávka za 2000-, aniž bych věděla do čeho jdu se nekonala.
Beztak ten kdo si to kupuje je hlupák. Veškerè studie spíš prokázali opačný účinek deklarovaný firmou ma.gu. Nehledě na to že ta sra. čka není vůbec v pohodě pro těhotné ženy, a lidi s rakovinou. A s dietou už vůbec ne páč je to cukrová bomba. V půl litru 30gramu cukru je vážně přehnané. To i Pepsi má míň
@rejžička mágů nemá vůbec žádné účinky, to co deklarují na svých stránkách, tak věda prokázala pravý opak deklarovaných účinků, nehledě 30g cukru na půl litru? Good luck s dietou
Kombuchu jsem kdysi vyzkoušela a zázrak se nekonal. Máme každoročně naložený velký hrnec kysaného zelí a to je teprve poklad. ![]()
@maja123458 bohužel s vámi musím souhlasit, neuvěřitelné praktiky, taky mi dnes volali, byla jsem v práci, odsouhlasila jsem svou chybou odeslání ani nevěděla čeho. O žádném výběru chutí, počtu apod. ceně,.. nebyla vůbec řeč. Domnívala jsem se, že se jedná o vzorek. Pak přišel email s částkou přes 2000 Kč. Telefon neberou, na email zatím neodpověděli, balíček nepřevezmu a uvidíme…Každopádně tohle je hodně špatná recenze obchodu. Email přišel skutečně z adresy info@magu.co
@vcervenkova a jak se vám povedlo ji zrušit? já dnes bohužel také naletěla na jejich taktiku.
@maja123458 pěstuju si svoji kombuchu. Je to několikanásobně levnější a dá se experimentovat se spoustou chutí ![]()
Pokud byste měla zájem, ráda pošlu ![]()
Čaute.
Mám celkom čerstvú skúsenosť.
Taktiež som so objednal vzorku z Magu - mal som záujem o jednu lahvičku.
Prišla mi faktúra na mesačnú kúru ( 12ks. ), ktorú som nezaplatil nakoľko som si mesačnú kúru neobjednal a považoval som to za bezpredmetné. Včera mi kuriér nechal pred dverami box s objednávkou.
Kontaktoval som ich admina s tým že nakoľko som si mesačnú kúru neobjednal a nezaplatil, som ochotný podržať neotvorený box v chladničke kým si po neho neprídu.
Keďže tvrdili že box by už neprežil cestu spať, uprosila ma, aby som im zaplatil aspoň 1000czk a bude to vybavené s čím som súhlasil pod podmienkou, že mi pošlú faktúru s rovnakým číslom na spomínanú sumu. Do dnešného obeda mi ju nezaslali a tak som ich kontaktoval znovu s tým že chcem nevyžiadaný tovar vrátiť, keďže neexistuje fyzicky žiadna vytvorená objednávka z mojej strany a teda za tovar niesom ochotný zaplatiť. Po obede mi volali že sa rozhodli nechať to tak, nech si Magu užijem zdarma, na čo som žiadal o zaslanie dokladu o zrušení obkednavky.
Doklad mi obratom zaslali a tým pádom mám mesačnú Magu kúru zdarma.
Čo sa týka chuti - je to super ale čo sa tyka účinkov - cítim len dobrú náladu z dôvodu že ma to stálo 0,00€ a inak nič ![]()
Zjavne je ich predajný model vytvorenie tlaku na potenciálneho zákazníka a som si istý že minimálne 50% im to zaplatí z obavy že budú mať problémy.
Pripomína mi to slávne posedenia s dôchodcami, ktorí po troch hodinách odchádzali domov s perinami / hrncami a podobne ![]()