Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@maja123458 píše: Více
musím potvrdit, že stejný zážitek jsem měl já. po objednání ZKOUŠKY jsem se dostal na čekací listinu a po několika týdnech mi volal zaměstnanec, který si potvrdil adresu na kterou to má zaslat. V mailu jsem pak během dne našel potvrzení objednávky na 12 lahviček za 1989 Kč. Psal jsem na info@magu.co s tím, že jsem si to takhle nepředstavoval (že toho bude tolik a že za to budu platit) a objednváku zrušil. Bylo mi skutečně sděleno, že měnší množství se na zkoušku objednsat nedá a že pro objednání menšího množství mám využít kosik, nebo rohlik nebo albert. na webu skutečně o tom, co znamená „zkouška“ nic psané nemají a navíc tam nemají ani info o objemu lahve a ceně za láhev. Pouze je tam cena za dávku. Skoro uvažiji na podnět české obchodní inspekce, smrdí to nekalými obchodními praktikami, nebo klamáním spotřebitele.
hezký den.
@maja123458 píše: Více
Tak tohle je typicka ceska knouracina fakt. Brzy vam asi zavolam a reknu, ze vam prodam pytel deravejch ponozek za 2 mega. Jestli neumite rikat „ne“, je tezke s vami soucitit. ![]()
@maja123458 55226547 [/citace @maja123458
Dobrý den, dnes jsem měla stejnou zkušenost a pán byl i velmi agresivní. Nechtěl mi sdělit žádné informace a pořád tlačil na sdělení adresy. Objednávku jsem neuhradila, předala k požadavku na stornování a budu informovat i ČOI. Byla jsem v domnění, že mi bude zaslána pouze 1 láhev, o kterou jsem projevila zájem. Obchodník na telefonu mi ani nesdělil cenu objednávky, pouze řekl, že cena lahve je 160,–kč a na tuto otázku nereagoval. Tedy jsem chápala, že tak tomu bude i odpovídat cena obj. a bližší informace naleznu v emailu, které si následně potvrdíme. Vůbec by mě nenapadlo, že budou praktikovat takové metody. Zavolají a chtějí z Vás dostat pouze adresu a na nic dalšího se nesmíte ptát. S takovým přístupem jsem byla velice překvapena a s obj. na 2tis. úplně asi to mají zapotřebí.
Pardon? Naučit se asertivnímu chování a že narazila na ambiciozního obchodáka?!!
Ja si teda myslim, že já se překecat nenechám. Mě takhle volali, byla jsem v práci a omluvila jsem se, zda mi můžou zavolat jindy, že nemám čas a dnes mám na stole balíček s fakturou 2000,–?!!! Nic jsem neodkývala. Okamžitě jsem volala, protože tohle snad není ani násilná praktika, tohle je šmejdovina. Udělali mi objednávku na zakladě, omlouvám se nemám čas?!!! Zrovna od téhle velké firmy to je humus
Kdyby jste všichni co tady píšete koupili kombuchu v Naturalu nebo jiném kamenném obchodě se zdravou výživou, tak nejen že ušetříte, ale ještě si to uděláte podle sebe. Můžete si i vybrat. Buď houbu, nebo již vytvořený nápoj. Navíc víte i jak to vypadá. Jen jste naletěli na šmejdy. To nejsou žádné oficiální stránky. Dnes si stránky může vytvořit každý a nepoznáte nic. Jen strkáte peníze šmejdům. To nemá nic společného s oficiálními stránkami.
![]()
@Borka 567 no samozřejmě ten začátek, co tu píšete smysl dává.
Ale druhá polovina textu je nesmysl. Nejsem padesátnice co klikne na netu kamkoliv
tohle jsou opravdu jejich oficiální stránky. To že se jako šmejdi chovají je věc druhá. Nemáte tedy pravdu. Je to o nich známé, když počtete na internetu… moje “”objednávka”” dorazila tak, že na na jejich vebových stránkách jsem zadala email - pro informaci o produktu. Tak to tam píšou.
Další den mi volali zda semnou můžou mluvit a já se omluvila že nemám čas, ať zavolají jindy. O týden později mi dorazil balíčk. Samozřejmě jsem měla ve spamu mail a fakturu. To je jediná moje chyba, nezkontrolovaný spam. Po doručení balíku jsem okamžitě volala, uznali i když neradi chybu a nechali mi to zdarma. Ale spousta lidí to zaplatí. Ihned vám zablokují přístup ve členství magu, která je jediná ofiko cesta jak na ně podat ofiko recenzi. Není to podvodná stránka, jedná se pouze o násillné marketingové taktiky:)))
@Nadinee píše: Více
Recenze na stránkách výrobce nelze nikde brát vážně. Pokud chceš dát poravdu nezávislou recenzi na magu, tak asi zde:
https://www.firmy.cz/…akovice.html
Mohu potvrdit že jsem si našel na webu magu
něco málo přečetl, a pak to tam člověka navede na „vyzkoušet magu“ což je podle mě těžce klamná praktika, člověk se tam zaregistruje a za pár dní volá nějaký ocas, chce vědět adresu a tak, najednou přijde balík a začnou chodit upozornění že to člověk musí zaplatit
Celkem podraz, chtěl jsem sice něco fakt vyzkoušet, a pak koupit a né že pod pojmem zkoušky dojde balík téměř za 2000 kč. Zasrani
Tak to je docela síla. Proto když je možnost, tak to kupuji v Naturalu. Když se to vezme s poštovným, tak to v obchodě kolikrát vyjde levněji. Pak už zbývá jen to, že když balíček dojde, tak ho vůbec nepřebírat. Ať si ho třeba strčí do „p…e.“ ![]()
@Borka 567 Jako ty jejich produkty se dají koupit někde v kamenným, nebo se jedná o nějakou adekvátní alternativu? Je pravda že už jsem předtím uvažoval někde koupit nějakou „obyčejnou“ kombuchu, ale jak to pak bývá google mě začal generovat magu produkt
Ano přímo v obchodě " Natural ". Mají své obchody se zdravou výživou a různými doplňky stravy. Kombucha se tam dá běžně sehnat a pokud ji mají vyprodanou, tak jí zase objednávají. I na přání člověka. Neprodávají žádné náhražky. Byla jsem vždy spokojená. Mají i své jídelny, kde i vaří zdravá jídla. Vždy byli v obchodě ochotní a i poradili. ![]()
@Borka 567
Můžu poprosit o konkrétní link? „řetězce“ pokud je to tedy řetězec
Nebo zkrátka obchod natural se těžko googluje, neboť to slovo máme např. jako produkt benzinu a tak podobně
Konkrétněji tedy se vyskytovávám v Brně, jestli tu taková nějaká prodejna je.
Děkuji za odpověď ![]()
@Kulofon
No řetězec to asi není, protože jsem to zkusila vygooglit konkrétně na Brno a vyšla mi nějaká prodejna vína a odchovna plemenných býků
ale když jsem pozměnila název a zadala prodejna se zdravou výživou Brno, tak mi vyjelo mraky odkazů i s adresama. Jsem z Písku v jižních Čechách a tady máme přímo „Natural Písek s. r.o.“ Což je prodejna a restaurace se zdravou výživou. Tak to zkuste tímto způsobem. Určitě tu kombuchu někde budou mít i v Brně. ![]()
Moje zkušenost s magu je negativní. Když objednate poprvé, pak se jich nezbavíte.
I po zrušení účtu už třetí měsíc posílají mi objednávku, kterou vždy zruším. Pak mi volali, že můžou mi pozastavit objednávku až do dubna. Jak, když účet mám zrušeny? A tak se to děje pořád. Štvou mě. Magu nám chutnalo i když je předražené. Taková perlivá náhrada coly pro děti, snad zdravější. Ale po této zkušenosti už nic od nich nechci.
Neříkám o tom, že těch 24 lahví v lednici zaberou veškeré místo.
Nedoporučují Magu kvůli jejich politice agresivního prodeje a tlaku na zákazníka.
Když si chcete ochutnat stačí koupit v Albertu nebo rohlíku, ale neregistrujte se na jejich stránkách.
@rmot píše: Více
Máte dost špatný data, a koukáte na jinou hitparádu…
Loni měli obrat přes 60mil. a letos ještě vyšší.