Mají vitamíny smysl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
30.8.23 23:25
@anahry píše:
@IcePlanet7 A to jde o kyselinu askorbovou jako „uměle“ vyrobenou nebo i přírodní vit. C? Dle toho, co jsem zjistila, je důležité, aby vit. C spolupracoval ve vzájemné synergii s dalšími přírodními látkami, aby byla jeho využitelnost smysluplná a zdraví prospěšná.
Podle mě se chová jinak vit. C v kysaném zelí a jinak v tabletě…

Pry ty bioflavonoidy zajisti, ze ten umely telo vnima jako prirodni.
Tech synergii je tam vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
31.8.23 07:51

@Lucie_Sx A co myslíš ta Acerola? Píšou: 1,1 g obsahuje 180 mg ryze přírodního vitaminu C, což odpovídá 300% DDD. Obsahuje vit. C ve formě několikrát složené kyseliny askorbové spolu s dalšími vitaminy, tj. A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E + minerály a další důležité flavonoidy (rutin a hesperidin).
Mně to pořád vychází líp, jak ta syntetika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3mamamina
31.8.23 08:28

Nevím, co tu vše zaznělo, nemám čas to číst. Každopádně za mě doplňky smysl mají, ale je neskutečně důležité vybírat. Různí výrobci mají různá zpracování, používají různý přídatný látky, co k ničemu nejsou. Doporučuji mrknout na ig profil Petra. Zahnalkova, která se tomu dlouho věnuje a zároveň je farmaceut. Mám tam hodně různých skvělých doplňků, které doporučuje. Já sama beru hořčík Triola magnesium, mám tady acerolu a dětem vitamin D+k od trime, betaglukan od mykomedica a ještě budu něco pro suché objednávat, ale ty názvy si teď nepamatuju.

• Citovat
  • Upravit
7240
31.8.23 08:34

@3mamamina Ten profil jsem nenašla. Muzes dát screen nebo alespoň napsat, co má na profilovce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.8.23 09:00
@anahry píše:
@Lucie_Sx A co myslíš ta Acerola? Píšou: 1,1 g obsahuje 180 mg ryze přírodního vitaminu C, což odpovídá 300% DDD. Obsahuje vit. C ve formě několikrát složené kyseliny askorbové spolu s dalšími vitaminy, tj. A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, E + minerály a další důležité flavonoidy (rutin a hesperidin).
Mně to pořád vychází líp, jak ta syntetika…

Acerola je urcite super na takove to denni uzivani, ale kdyz je ti blbe, tak potrebujes vyssi davku a to ti nevim, jestli je to clovek zvladne nadavkovat, to pak chce brat prubezne cely den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3mamamina
31.8.23 10:12
  • Citovat
  • Upravit
7240
31.8.23 10:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3mamamina
31.8.23 10:34

@rejžička koukám ještě na ten svůj text. To je hrozný, jak mi to mobil opravil. Já fakt chvátala, takže už jsem to znovu nečetla 🙈

• Citovat
  • Upravit
3607
31.8.23 22:16
@Lucie_Sx píše:
A nejak mi nejde dohromady tvuj zacatek, kde pises, ze „nekdy“ je to potreba a pak to obratem vyvratis, jak to skodi :nevim:.
Par studii jsem cetla a funguje to.

Asi som to nespecifikoval dost jasne. Vsetko co som pisal bolo myslene na zdraveho dospeleho muza. Vynimku tvoril odstavec kde je uvedenych 5000mg a jedna veta v uvode, ktore upozornuju na to ze pre specificke pripady existuju ine postupy a v tom pripade samozrejme postup pre zdraveho cloveka nemozno aplikovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teri_p98
5.9.23 12:49

Za mě určitě vitamíny smysl mají :) Synovi před nástupem do školky cca od srpna dávám H2 Immunity drink, potom i celý podzim, vždy třeba 3× týdně. Má to i fajn chuť :)

• Citovat
  • Upravit
Tajemnadama
30.9.23 09:20

@Lucie_Sx A tak co myslíš že je lepší? Deti 3 roky a 4roky
IMUNOHELP nebo IMUNOGLUKAN? :think:
Obě mají cca 13-14kg.
Od září už byly obě dvakrát doma.. Vesměs jim nic není, ale je to otrava když musím řešit volno z práce kvůli rýmě.
Podle složení je asi lepší ten imunohelp? :think:

• Citovat
  • Upravit
34322
30.9.23 10:16
@Tajemnadama píše:
@Lucie_Sx A tak co myslíš že je lepší? Deti 3 roky a 4roky
IMUNOHELP nebo IMUNOGLUKAN? :think:
Obě mají cca 13-14kg.
Od září už byly obě dvakrát doma.. Vesměs jim nic není, ale je to otrava když musím řešit volno z práce kvůli rýmě.
Podle složení je asi lepší ten imunohelp? :think:

Za me rozhodne Imunohelp.

Hlivu muzes dat cistou zvlast, pokud chces doplnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katagowan
13.2.24 23:11

Jaké vitamíny používáte na denní bázi?

• Citovat
  • Upravit
502
14.2.24 21:40

@katagowan já každý den hořčík, železo, omegu, vitamín B, D a probiotika… bez tohohle nevyjdu ráno z domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.2.24 22:21

Za mě teda smysl mají..minimálně vitamín D3 s K2, dobře se mi osvědčily Betaglukany Biocell od Mycomedica a H2 Immunity drink

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí