Make - up

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
17.5.06 22:25

A jiný krém jsi Neználku od Vichy nezkoušela? A co šampóny? Mně hrozně padají vlasy. Vyzkoušela jsem od Vichy ten šampón proti padání vlasů a dokonce i tu kúru - ampule Vichy. A bohužel mi to vůbec nepomohlo. Jinak mám s Vichy jen samé dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
440
17.5.06 22:56

Zkoušela jsem krém Thermal S1 (na suchou pleť) a byl na mě moc těžký. Z šampónů nemám vyzkoušeného nic, ale na netu nějaká mamina psala že jí ohromně pomohly na vypadávání vlasů po porodu ty ampule. Nevím, sama to vyzkoušené nemám.
Ještě používám VICHY Normaderm Tonique (čistící pleťová voda) a VICHY Normaderm Stick korekční tyčinku

Jinak moje mamka hodně používá krémy Vichy, ale to je jiná věková kategorie a jiný typ pleti než máme my. Takže nám to asi moc neporadí. Nejvíc používá krémy proti vráskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
19.5.06 13:48

Se sestrou jsme podlehly reklamní akci Vichy krém+taštička vzorků a nelitovaly jsme. Z make-upu jsme nadšené.
Někdo měl dotaz, jak získat vzorek - v tzv.partnerských lékarnách(jejich seznam je na stránkách Vichy) ho dávají zdarma, což je výborná věc, člověk si vyzkouší, zda mu výrobek „sedí“ a nevyhodí zbytečně peníze.
Jedinou vadou na kosmetice Vichy je to, že je u nás celkem předražená :roll: (aspoň jsem to slyšela od kamarádky, co si ji kupovala ve Francii)

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
19.5.06 13:52

Vrony ceny ve Francii jsou stejne s CR a kolikrat jsou i ve FR drazsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.5.06 21:24

Re: Make - up

:P tak to je dobře,že jste něco našla,já stále pátrám a nic :cry: zkusím se řídit Vaší radou, mám hodně citlivé hlavně tváře a to až tak,že hned zrudnu jak krocan :cry: je to velmi nepříjemné.
Jsem ráda,že jsem si Váš příspěvěk mohla přečíst, tak ať se Vám daří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
20.5.06 14:51

Cinq,

víš že jsem na tebe myslela, že to budeš vědět, když bydlíš ve Francii :) ?
A já jsem si dělala naděje, že až tam (zase někdy) pojedu, koupím si levnější Vichy :cry: … C´est domage…

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
11.6.06 20:56

tak vam holky dekuju za to, ze jsem chudsi o 1000Kc!!!

Nechala jsem se unest vasi chvalou make upu od Vichi a v lekarne, kde meli zrovna predvadeci akci teto znacky jsem vyzkousela a zakoupila, a to nejen make up ale i pudr (tzn. 2×500Kc, …uf!!!)

Musim ale rict, ze jsem nadsena!! Koupila jsem make up Derma blend a super!! Ale ta cena 8O , ale zase to fakt dlouho vydrzi. Predtim jsem pouzivala Max Factor, ktery taky dobre kryje, ale Derma blend od Vichy je jeste lepsi!!

Jeste jedou diky za tip!

At ziji krasne maminky ! :wink:

Inka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
12.8.06 20:10

ahoj holky, já taky dřív používala krémy Vichy, ael pak jsem si nastudovala, co všechno do nich dávají (tady je diskuse o přírodní kosmetice, doporučuju https://www.emimino.cz/modules.php?…) a od té doby jsem přešla na přírodní kosmetiku i makeupy. Plet se může dočasně zhoršit, protože jí přestanete dodávat různé látky, ale pak je výrazně hezčí, protože se naučí sama se vyrovnávat. Takže takhle. Osvědčily se mi značky Weleda, Nobilis Tilia a Salus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.5.07 16:14

Make-up momentálně používám od Avonu, ale střídám to.
Tato diskuze už je starší, ale zaujala mě, právě bych potřebovala poradit, chtěla bych zainvestovat do něčeho dražšího…
 Peťa

• Citovat
  • Upravit
2210
6.5.07 06:15

ahoh holky,
tak jsem tu náhodou kukla, jsem krátce po porodu moje plet je naštěstí celkem dobrá ale mám bráchu kterému je dvacet a má velké probléblémy s akné, je kvůli tomu špatně i psychicky, já si teda myslím že to zas až tak hrozné není ale on se trápí a nechce ani ven, máte zkušenosti s nějakým přípravkem co na akné zabírá. Ráda bych mu pomohla díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
6.5.07 17:50

Na akne je stale jeste Aknecolor (ted nevim jestli s c nebo k :lol: ) prodava se v lekarne a stoji asi 90Kc ve dvou odstinech (svetlejsi a tmavsi), jinak na myti a cisteni mi prijde celkem dobra ta nova rada od Neutrogeny, alespon zatim celkem funguje (pouzivam asi 2mesice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
6.5.07 20:27

Ahoj, já chválím Mary Kay. Jak přípravky na čištění pleti, tak make-upy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.9.08 22:54

Ja mam nejoblibenejsi make up od Heleny Rubinstein- Color Clone, k nezaplaceni je take jejich korektor- Magic Concealer. Vrele doporucuji, zejmena pro ty, kterym staci pouze lehci make-up na sjednoceni

• Citovat
  • Upravit
15
12.10.08 16:06

Zdravím, i já jsem mela neustále citlivou plet a akné, po porodu mirne zlepseni, zjistila jsem i diky synove seboreicke dermatitide, ze ji vlastne taky mam, cili ji zdedil po me. Jedine, co mi ted pomaha je Dr. HAuschka. JE tedy dost draha, ale 100% prirodni, bez synetik a konzarvantu, cili nejen zakryva, ale i leci. Doporucuju. Kez bych ji objevila ve svych 20ti letech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
3.12.08 20:26

Vsem Vichystkam…
Pouzivala jsem dlouho Vichy, leccos, pres peci o problematickou plet, normalni plet, ocni okoli, make upy (aera teint, flexilift teint, dermablend), oligo 25, termalni voda, sampony, tudiz si myslim, ze mam zmapovane skoro vse…a pak jsem zjistila, ze znacka La roche posay je o 100% lepsi. Cenove cca podobne, ale lecivy efekt narozdil od vichy kosmetickeho. Takze ted jedu vse La roche a mega spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí