Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Minerální Lily Lolo je výborný. Přírodní, vegan a hlavně netestovaný na zvířatech ![]()
A veliký výběr odstínů. A můžeš si objednat vzorky za pár babek ![]()
Zdravím, taky prosím o rady na nějaký make up pro smíšenou pleť, jsem takový střed v barvě pleti. Koupím nějaký, co mi vydrží celý den i v DM? Děkuji ![]()
Ahoj, mi se nejvíce osvědčil pěnový make-up od essence za 100,–.
A to si na kosmetiku docela potrpím… ![]()
@Ano Andromeda Kazde z nas vyhovuje neco jineho. Bohuzel je to cestou „pokus-omyl“
Skoc do Rossmanna, do zitra maji slevu 50% na dekorativku. Snad tam neco jeste zbylo ![]()
Essence mousse, Cartice, L'oreal true match, Rimmel lasting finish. To jsou z drogerky asi ty nejpouzivanejsi. Nekomu vyhovuje i Dermacol. Neexistuje jeden univerzalni, ktery sedi vsem.
@Ano Andromeda píše:
Zdravím, taky prosím o rady na nějaký make up pro smíšenou pleť, jsem takový střed v barvě pleti. Koupím nějaký, co mi vydrží celý den i v DM? Děkuji
Catrice…
A neni umeni jen vybrat spravny makeup pro dany typ pleti (slozeni, konzistence) a jeho odstin a podton, ale take ho spravne aplikovat, zapracovat, zapudrovat. Bych rekla, ze toto je asi na celem liceni to nejnarocnejsi ![]()
Můj oblíbený je bourjois healthy mix serum (na rozdíl od klasického healthy mix je na pleti lehčí a vypadá i přirozeněji) má střední krycí schopnost podle mě a dá se vrstvit.
Za mě odstín 52 (světlý se žlutým podtónem) ![]()