Malá váha u 2. leté

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1244
18.2.14 21:34

Tak dcera má v 33 měsících 13 kg a 92 cm. Vysoká bude po nás ( já mám 180 cm a manžel taky). A s jídlem bojujeme taky. Jí poměrně dost, ale sladké ráda nemá a prostě nepřibírá. doktorka mi říká, že je to její haperaktivitou, ale já nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.2.14 21:38

Tak muj synek toho take moc nesni, ale podle lekarky pokud ma normalni stolici kazdy den, tak urcite ji dost, kolik potrebuje. Takze pry si nemam delat starosti, i kdyz je maly. Samozrejmne, ze mi to take casto vrta hlavou, jestli by nerostl vice, ale asi ne.. tedy jo, ale spis do sirky… no co, hlavne, ze je zdravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
18.2.14 21:42
@smon83 píše:
Tak dcera má v 33 měsících 13 kg a 92 cm. Vysoká bude po nás ( já mám 180 cm a manžel taky). A s jídlem bojujeme taky. Jí poměrně dost, ale sladké ráda nemá a prostě nepřibírá. doktorka mi říká, že je to její haperaktivitou, ale já nevím :(

moje má tu váhu na 100 cm :nevim: Nebo teda má 13,5. Nikdo v tom zásadní problém nevidíme, je prostě hubená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.2.14 21:45

@Antonie Bolavá Já vím, jen mám strach z toho, že bude nemocná. Kamarádky holčička vždycky schodí kilo nebo i víc… Karolínce lezou žebra, páteř… Neumím si ji představit o kilo lehčí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
18.2.14 21:47
@Antonie Bolavá píše:
moje má tu váhu na 100 cm :nevim: Nebo teda má 13,5. Nikdo v tom zásadní problém nevidíme, je prostě hubená

Jsme na tom stejně, 100 cm, 13,5 kg a 29 měsíců…problém v tom vidí jenom babičky :mrgreen:, ale kdyby jedla podle nich, tak váží tak aspoň 20 kg :mrgreen: Pokud to doktor neřeší, tak to asi bude OK. Ale pro svůj klid se doktora zeptej a nech třeba víc vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.2.14 21:54

@smon83 klid.. muj syn je take drobny a hubeny. Kdyz je nemocny, tak take sni mene, ale nikdy zatim neshodil tolik, aby z toho mel problemy. To by to dite muselo byt hodne nemocne, aby pri teto velikosti shodilo cele kilo a to uz by pak vaha byla sekundarni problem. Pri beznych nemocech mozna par deka shodi, ale ona to zase hezky nabere zpatky. A pokud kamaradcina dcera vzdy shodi kilo, tak neverim tomu, ze ta jeji dcera ma jen 9 kilo celkem

Příspěvek upraven 18.02.14 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.2.14 21:55

@smon83 13 kg měla ma starší dcera skoro dva roky v kuse prostě kost a kuže a nepřibrala za ty dva roky ani gram ted ma těch 16kg a 5 let a přibírá až ted a je to pořád kost a kuže prosě to maji holky asi v genech hlavně to jak jsou divoké a neposedí jsou obě zdravé a prababička jak vidi malou tak na ni hned volá pojd za mnou ty chcíplotino kostnatá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a ve školce je nejhubenější ale ne nejmenší-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.2.14 21:56

@trpaslinka Ne, ta má 16 kilo a je o 2 cm menší. Té právě velice sladké chutná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.2.14 21:56

@trpaslinka tak to je na tom tvuj syn stejně jako moje mladší dcera váhově

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
18.2.14 21:57

@irca11 No nás se dokonce ptala jedna prodavačka, jestli je tak hubená nebo nějaká nemocná a jestli vůbec jí… Chjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.2.14 22:00

@smon83 to se mě ptá doktorka běžně zda jim dávám jíst a prej je mam vykrmovat ale oni jí ale nepřecpávaji se tak aby měly břicha, holky jí skoro všechno i knedlíky i polívky…a malinka ta sni celou misku jídla k obědu a vykaká pomalu dvakrát tolik takže je to jako průtokáč :mrgreen:
jediné kdy malá stávkovala v jídle bylo jakji lezly zuby to několik dnu držela hladovku, ted ma zuby naštěsti všechny. starši nestavkovala nikdy a prostě je kostnatá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.2.14 22:09

@irca11 no vidis.. a podle lekaru mam syna v poradku. A ze fakt mel krevni testy, kontrolovali, co uz umi a pozadu je jen v reci. A tam ma omluvu trijazycneho prostredi.
@smon83 bych prodavacce rekla „a vam se zda hubena? To je zvlastni, ted pri posledni kontrole u lekare si doktorka chvalila, jak dobre se dcera vyviji.“ A kdyby porad mela nejake pripominky, tak „no jo, dneska jsou pry deti cim dal casteji obezni, to aby clovek byl rad, ze mala se necpe bonbonama a ji zdrave, ze jo?“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.2.14 22:14

Jinak ja jako dite byla take hubena :mrgreen: v 10 letech jsem mela 21 kilo :mrgreen: asi to ma syn po mne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
18.2.14 22:15

@trpaslinka malinkou mi dost hlidaji doktoři protože byla předčasně narozená a řikaji jak všechno dohnala a jak je šikovná ukecaná je také dost a umí to co umět má jen tedy dodaji že je drobná ale to jia si už zustane. už v bříšku byla o 6 týdnu menší než měla být, podle měření. tak to je malej šikovnej 3 jazyky ale je fakt když v tom vyrustá tak se to prostě naučí rychleji. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
18.2.14 22:19

@irca11 prave, ze ve 2.5 letech mu jeste moc nerozumim :D mozna jeste tak TV krtka, mami pojd, stop it (prestan) a tak podobne, ale normalni dialog s nim nemohu vest v zadnem z jazyku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí